Şimdi Ara

PS3 düşük grafikler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yıllardır pc oyuncusuyum. Dün ilk defa gidip ps3 aldım ve bana grafikler çok kotu geldi. Sanki 5 sene öncenin grafikleri gibi. Pc'de BF3 ultra'da oynadıgım için midir nedir bana acayip kötu geldi grafikler. Aldığım oyunlar ise yeni çıkan oyunlar silent hill downpour ve resident evil raccoon city. Silent hill'in grafikleri neredeyse yıllar önce çıkan silent hill 2'nin graifkleri ile aynı gibi re'de öle. Daha önce Fight Night Champion oynamıştım kuzenimde grafikleri bu kadar kötü gelmemişti. Daha iyi grafikli oyunlar yok mu ps3 için ? Bu arada 23 inc ekranda oynuyorum IPS led ekran acaba onun farkı olur mu ?? Pişman oldum galiba aldığıma.



  • Sen bi de Uncharted 3,God of War 3,Heavy Rain vs. falan oyna da grafik gor kardesim :) aldigin o oyunlarin zaten ustun bi grafik yapısı yok, ps3'le alakali bi durum degil yani.. Ama ne kadar oyundan oyuna fark etse de genel olarak multiplatform oyunlarda ps3'ten bi pc performansi da bekleme tabi ki.. Bu arada HDMI ile bağladın dimi tv'ye ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 9 Nisan 2012; 11:52:10 >
  • Bırak u3 ü 2yi alsan bile kaliteyi görceksin
  • Evet hdmi ile bağlı :)
  • Şu an aldıgım 2 oyunda da renk yok. Sanki resnksiz gibi oyunlar ve çok donuk renkler zaten o yzuden kafama takıldı hani kötü olacagını biliyordum da bu kadar beklemedim dogrusu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inyourmind

    Şu an aldıgım 2 oyunda da renk yok. Sanki resnksiz gibi oyunlar ve çok donuk renkler zaten o yzuden kafama takıldı hani kötü olacagını biliyordum da bu kadar beklemedim dogrusu :)

    Zaten iki oyunda karanlık ortamlarda geciyor yapısı gereği, hem oyun sitelerinde bile grafik olarak pek yüksek puan alamadılar.. Yani zaten yüksek grafikli bir oyun almadığın için grafiklerini begenmemen normal. Uncharted 2 veya 3 al da renk gör grafik gör oyun gör :) zaten ps3'ün varsa ps3'e özel oyunlar alacaksın ki tadını çıkarasın.. Bazıları da Türkçe üstelik ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncharted 3, MGS4, GOW3 ve Killzone 3 oyunlarını al sonrasında görüşelim.

    Ultra da aldığın grafiğe yakın oyunlardır bunlar
  • pc de ultra ile kıyaslarsan tabiki olmaz. ultra görüntü almak için pc de yapacağın masrafı göz önüne alırsan ps3 le kıyaslamak doğru olmaz.
  • Deniyecem bakalım :) Tavsiyeler için teşekkürler. Bu arada haftaya Fight Night Champion'u kuzenimden alacam onun da grafikler fena değildi. Multisinde 500 e yakın maçım var :D Sırf o oyun için aldım diyebilirim aslında ps3u.

    Bu arada bir sorum daha olacak bu UFC Personal trainerı'da almayı dusunuyorum. MMA ile de ilgim var. Move ile oynanıyormuş sanırsam ne kadar yararlı olur ?? hem spor olsun istiyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inyourmind

    Deniyecem bakalım :) Tavsiyeler için teşekkürler. Bu arada haftaya Fight Night Champion'u kuzenimden alacam onun da grafikler fena değildi. Multisinde 500 e yakın maçım var :D Sırf o oyun için aldım diyebilirim aslında ps3u.

    Bu arada bir sorum daha olacak bu UFC Personal trainerı'da almayı dusunuyorum. MMA ile de ilgim var. Move ile oynanıyormuş sanırsam ne kadar yararlı olur ?? hem spor olsun istiyorum :)

    Ufc personel bende var, ayrıca move gerekiyor biliyorsun değil mi ? MMA'yı sakın alma ! .
  • valla bendede pc var2008 de topladım 2500tl ye 22'' ekran vardı onda oynuyordum ps3 bı aldım pcnın yuzune bakmadım ps3 te oyunlardaaldıgım zevkı pc de alamıyorum grafık dersek bılgısayar grafık olarak evet daha kalıtelı ama ps3 te rahatsız etmıyor grafıkler okadarda kotu degıl cok ınce bakman lazım aldıgın oyunlar silent hill i bilmem de rezi grafik olarak 40 puan almış bır oyun.grant turismo 5 i gör 1080p fps olarak evet killzone3 ü gör ozamnda koldan yakıncan klavye gibi olmuyo die gercekten olmuyo ama oynadıkcada alısıyosun kolda sana fps oyunlarda yeterlı gelıyor.heavy raindeki grafikleri gör bide ondakı grafıklerı ıste pcde gormedım dıe bılırım.
  • Uncharted 3 ve Killzone 3 al yada gözlük Bunlar psikolojik hepsi.Hep kötüleyip duruyorlar PS3 ü.Grafikler oldukça iyi
    bkz: Yılın en iyi grafik oyunu UNCHARTED 3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagokhan35

    valla bendede pc var2008 de topladım 2500tl ye 22'' ekran vardı onda oynuyordum ps3 bı aldım pcnın yuzune bakmadım ps3 te oyunlardaaldıgım zevkı pc de alamıyorum grafık dersek bılgısayar grafık olarak evet daha kalıtelı ama ps3 te rahatsız etmıyor grafıkler okadarda kotu degıl cok ınce bakman lazım aldıgın oyunlar silent hill i bilmem de rezi grafik olarak 40 puan almış bır oyun.grant turismo 5 i gör 1080p fps olarak evet killzone3 ü gör ozamnda koldan yakıncan klavye gibi olmuyo die gercekten olmuyo ama oynadıkcada alısıyosun kolda sana fps oyunlarda yeterlı gelıyor.heavy raindeki grafikleri gör bide ondakı grafıklerı ıste pcde gormedım dıe bılırım.

    Çok iddaalı konuşmuşsun. Evet o oyunlar daha iyi olabilir ama ps3 un kullandıgı ekran kartıda belli yani :) Directx'te kullanmıyor bildiğim kadarıyla. AA'da yok ayrıca ki pc'de çok önemli bir grafik performansı sağlıyor. BF3'ün ultra 4xaa'sı yüze katlıyor ps3'ün grafiklerini benim gördüğüm kadarıyla. Ps3'teki BF3 pcdeki low ayarlardan daha da kötü. Ayrıca starcraft 2 'de oynuyorum yıllardır haliyle oda extreme aylarlarda ps3 ile karşılaştırılmaz yani. Ben ps3'ü sadece bir iki pcde olmayan oyun için ve move için aldım açıkçası grafikten pek bir şey beklemiyordum zaten ama bu kadarda kötü beklemiyordum neredeyse Ps2 grafik ayarlarında oyunları var :)Ki bu oyunlar daha yeni 1 ay oldu çıkalı yani.. ( tavsiye edilen oyunlarada bakıcam youtube'dan inceledim biraz ama ps4 çıkması şart galiba artık baya eskide kalmış ps3 grafikleri..Uncharted 3 te çok çok iyi gelmedi bana youtube'dan gördüğüm kadarı ile.. )) Dolayısıyla pc'nin yeri benim için her zaman ayrıdır Diablo 3 geliyor zaten bir aya :) PS3'üde artık move ile egzersiz spor vs. yapmak amacıyla kullanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WestCoast35

    Uncharted 3 ve Killzone 3 al yada gözlük Bunlar psikolojik hepsi.Hep kötüleyip duruyorlar PS3 ü.Grafikler oldukça iyi
    bkz: Yılın en iyi grafik oyunu UNCHARTED 3

    Arkadaşım o oyunlar iyi olabilir ama benim oynayacağım tarzda oyunlar değil o yüzden benim için bir ifade etmiyor. Ben beklerdim ki Resident Evil Racoon City'nin en azından bir pc'deki medium ayarda gelmesini. Hİç zevk almıyorum bu şekilde oyundan. PS1 deki nemesis oyunundan daha çok zevk almıştım yani.Mayıs ayında aynı oyun pc içinde gelecek o zaman aradki farkı görecez zaten. Ayrıca 2008'de çıkmış olan resident Evil 5 oyununu da oynadım pc'de . Arada 4 yıl fark olmasına rağmen çok çok iyi grafikleri ps3'teki Racoon city'e göre. yani zaten ortada oyunlar benim kötülemek gibi bir amacım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inyourmind -- 9 Nisan 2012; 18:23:18 >




  • Ps2 kalitesinde oyun yok, yapma kardesim, gercek ps3 oyunlarına yönel.


  • raccon city grafik olarak 40 almıs dıyorum siz hala resident evil 5 daha guzel dıyorsunuz bilgisayardada alın raccon cıty varsa kapıstıralım nekadar fark olucak aynı oyunla aynı oyunu kapıstırın bf3 demıs mesela arkadas olabılır mesela bende ornek verım just cause2 ye baktım bende ama sıstemıde soylıyım i7 4gb ddr3 ram nvidia nx460 son seri hatırlayamıyorum suan 560 ı cıkmıstı o ekran kartı 1gb a 256 bıt sıstem en yuksek ayarlarda tabıkı ıyı olucak 1080 p de oyunyor adam kasıyor ayarları var kenar duzeltmelerı hersey full acıyor evet grafıkler kenarları daha keskın karesız ama ps3 e gectıgımde hıc bır rahatsızlık hıssetmıyorum kotu degıl.o pc toplanalı 1-1.5yıl oldu ps3 cıkalı kac sene oldu 5-6 sene oldu ps3 un sistemi hala yeterlı ama rahatsızlık duymuyorum onemlı olanda bu ps3 un grafık sıstemı yetersız geldıgınde zaten ps4 gelecek grafık kalıtesı artacak ve bu sefer her parcası degistirilebiliyor olacak.o pc 3000-3500tl gibi bi paraya toplandı ama ps3 650-1000tl arası o pc 5 sene goturucek o adamı assagı yukarı oyun bazında hadı 7 sene dıyelım yeterlımı ee ps3 te okadar goturuyor adamı ıste fark bu arkadaslar siz pc oynayın pcye cıkmayan oyunları oynayın bızde oyle yapıyoruz zaten




  • hee sunu hatırladım metal gear solıd 2 oyununu oynayamadım ben ps2 deyken oyunu bulamadım cunku halada bulamıyorum sonra bı baktım pcde buldum yanı gokte ararken yerde bulmak gıbı aldım oyun sevıne sevıne kostum eve kurdum oynucam oyunu bı acıldı oyun bu ne yaa dedım dx8 de calısıyo oyun fazla bı ayarı yok okadar kotu kıııı ps1 grafiginden biraz daha iyi o guzelım oyunu oynayamadım simdi pc mi kotu oyunu ıyı uyarlayamamıslar gecisler cok basarılı olmuyo denesse anlıyamadım gow2 de oyle sanırım gormedım ama oyundada bazı seylerı degıstırmısler oyunu anlıyAMADIM SANKI BIRI MGS YI ALMIS BAKMIS BAKMIS OYNAMIS OYUNU CAKMASINI YAPMIS oyle bişey.
  • Pcdeki ultra ile karsilastirmka yanlis verdigin parada ayni degil zaten kaldiki bri gow 3 uc3 killzone 3 oynarsan grafigi gorursun ve pisman olmazsin cunku bunlar kalite oalrak pcde aldiklarina yakin grafikler sunar.Zaten ps3 yapisi geregi multuiplatformlarda xbox kaxdar iyi degildir gucunu gormek istiyorsan ex oyunlar alacaksin kaldiki zaten aldigin oyunlar hem karanlik ortamli bir gorsel solen yo ve grafik olarak dusuk oyunlar yani ps3 ile alakali degil yanlis oyunlari secmissin.
  • Hem diyorsun kz3 uc3 bana hitap etmiyor o zaman niye aldin ps3u en onemli sebeblerin basinda exler gelir madem amacin spordu pcye gelecek kinecti alsaydin.Ps3un ekran karti belli ama sirf firmalar yuzunden o 590 i cok daha iyi oynayabiliyorken yapmiyorlar directx yuzunden sirf performanns dussun ki milleti daha iyi yapmaya itsin diye.Yani o kucumsedigin ps3 rsxine oyun yapimcilari pcden daha onem verdiklerinden asil oyun bu platformda oluyor yani karti kucmseme optimizasyona bak halen bir uc3 cikabiliyor butun yapimcilar onem veriyor.560ti ile full hd oynayabilecekken bf3u sirf millet yuksek segment 590 680 alsin diye direct xi abartili sekilde piyasaya surduler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.