Şimdi Ara

PS3 İÇİN TV TAVSİYESİ- ŞİMDİDEN TŞKLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar,

    Öncelikle Ps3 için ve Sd yayınlar için sorunsuz bir Tv aramaktayım,,

    3D - Led - Plasma olabılır.. Bu arada 37" veya 40" den fazla olmaması lazım,,

    Bütcem 2000 TL,, hafta sonları genelde elektronik marketlerde indirim oluyor,

    eger burada tavsıyelerınızle kafama uygun bır cıhaz bulabılırsem alıcam..

    Samsung - Lg veya Sony Olabılır ( Ps3 ıcın 1-2 kısı panasonıc plasma dıyor ama ne derece dogrudur bılemıyorum )

    Önerılerınız ıcın şimdiden tşk ederım,,

    Herkese İyi Forumlar.. ( Özellıkle Samsung D5000 Alıcaktım ama Ps3 de tepkıme suresı ve Lag olur dıye bısıler duydum)

    Tşkler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDEyeSAnk -- 17 Ağustos 2011; 22:42:14 >



  • PS3 için LG LW serisi oyun konsollarında input lag bakımından çok iyi. Bizzat PS3 ve Xbox ta denedim online FPS oyununda. Gerekli ayarlamaları doğru yapınca gayet performanslı bir seri oyuncular için. SD yayın ben kullanmıyorum ama ana konuya bakarsanız kullananlar gayet memnun bu yayınlardan. PS3 için ilk tavsiye her zaman Sony'dir ama fiyat olarak pahalı kendileri maalesef. Yine de 3D olmasın derseniz 37" EX serisini inceleyin. 3D olsun derseniz - ki bence deyin çünkü 3D oyunlar çok hızlı gelişiyor özellikle PS3 konsolunda - fiyat / performans olarak Cinema 3D TV serisi piyasada şu an en iyi 3D TV serisi. 32" boyutta LW5500 bütçeniz için gayet uygun. 42" olsun derseniz de LW4500/5500 leri 2200TL civarına bulabiliyorsunuz. LW ana konusu;

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]




  • 3D desteksiz düşünüldüğünde ben de kesinlikle SONY diyorum üzerine basa basa ama fiyatları çok uçuk kalıyor piyasadaki TV'lere göre. Tabii fiyatına göre de sağlam bir performans ve görüntü kalitesi sunuyor. Oyun konusunda da input lag durumu yaratmıyor. Samsunglar için oyun konusunda konuşmaya gerek yok, bazı arkadaşlar oyun için Samsung önerip, ben sıkıntı yaşamadım diyorlar ama ne oynadıklarını merak ediyorum açıkcası

    Benim kullandığım model olan LG'de çok başarılı bir TV oyun performansında. Koyun PS3'ü kolunuzun altına gidin teknomarkete karıştırın, karşılaştırın ayarlarını çekip. En makul tavsiye bu oluyor kesinlikle.
  • arkadaşalr bende ps3 var ama tv yok.. tv almayı düşünüyorum... çoğu kişi lcd tv tavsiye ediyor... bir arkadaşımda led almamı söylüyor...bu ne kadar doğrudur... bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.. bide oyun oynarken input lag durumu diye birşey varmış... bu yeni çıkan tvlerde (lcd,led) hala var mı ? yoksa tamamıyla giderildi mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • Input lag olayının TV nin modeli ile doğrudan bir alakası yok. Bazı panellerde çok var, bazılarında minimize edilmiş var.
  • peki lcd di mi led mi almalıyım ps 3için bide hangi markaları önerirsiniz.?
  • Ben toshibanın lcd sini aldım kalitesine şaştım kaldım. Hiç ummazdım. Arkadaşta sony var o bile şaşırdı resmen sony den daha kaliteli.
  • PS3 gibi oyun konsolları için marka aramayın boşuna. Önemli olan panelin input lag değerinin düşük olmasıdır. Eğer sıkı bir oyuncuysanız ve FPS tarzı hız ve çabukluğun önemli olduğu tip oyunlar oynuyorsanız mutlaka deneyin paneli almadan önce. Oyunda görüntü kalitesinden önce düşük input lag arayın TV ler için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    PS3 gibi oyun konsolları için marka aramayın boşuna. Önemli olan panelin input lag değerinin düşük olmasıdır. Eğer sıkı bir oyuncuysanız ve FPS tarzı hız ve çabukluğun önemli olduğu tip oyunlar oynuyorsanız mutlaka deneyin paneli almadan önce. Oyunda görüntü kalitesinden önce düşük input lag arayın TV ler için.


    şimdi ben daha çok pes fifa nba tenis gibi spor oyunları oynamayı düşünüyorum diğer oyunları da oynarım ama öncelikli olarak ilk dediğim oyunlar..şimdi input lag değeri dediğim oyunlar için önemlimidir.. input lag değerini nasıl anlarız hangi markalrda daha azdır bu değer...bide oyunları oynarken tv nin 100 hz olması önemli midir...ve lcd mi led mi? bunları cevaplarsanız çok mutlu olurum...




  • 100Hz olması önemli ve yeterlidir. Bu oyunlarda da input lag önemlidir. Almayı düşündüğünüz TV nin oyun gecikmesi ile ilgili bilgileri burdan alıp gidip mağazaya birebir denemek zaruridir. 2500TL ye kadar arıyorsanız bu konuda en iyisi LW4500/5500 serisidir 3D olduğu ve FPR gözlük kullandığı düşünülürse.




  • PS3 için LG alma.....
    Arkadaş 55 LW 7 GÖZLÜKLÜ TEKNOSA dan 5.000 tl ye aldı .ama fossssss.top sorunsalı diz boyu..titreme süper??
    SONY den şaşma.ben de 46" SONY D3500 var .harbiden taş gibi cihaz. her türlü ok...
  • Top sorunsalının input lag ile alakası yok yalnız. Görüntü ayarlarıyla ilgili bir sorun o. PES oynamıyorum birşey demeyeyim o konuda ama gecikme olayı çok daha önemli bir husus.
  • yukarıdaki 2 tv için ne diyorsunuz?
  • İkisini de ne teorik olarak biliyorum ne de görmüşlüğüm var, o yüzden birşey demeyeyim. Oyun konusunda görmediğim TV yi önermem çünkü dediğim gibi piyasadaki çoğu panel oyun konsolu konusunda vasatın altında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    İkisini de ne teorik olarak biliyorum ne de görmüşlüğüm var, o yüzden birşey demeyeyim. Oyun konusunda görmediğim TV yi önermem çünkü dediğim gibi piyasadaki çoğu panel oyun konsolu konusunda vasatın altında.


    hocam çıldırmak üzereyim...ps3 ü aldım ama elimde tv yok kaldık mı ortada....bak burda biri 5 milyara lg almış kötü diyor... ben bügün ps3 salonuna gittim hepsi lg tvlerin adam memnunmuş.............az kaldı oynatacam....
  • Önemli olan ayarları doğru yapıp oynamak. LW serisind LW650S ve LW5500 ile bizzat denedim ve doğru ayarlar yapılırsa çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Önemli olan ayarları doğru yapıp oynamak. LW serisind LW650S ve LW5500 ile bizzat denedim ve doğru ayarlar yapılırsa çok iyi olduğunu söyleyebilirim.


    artık ne yapacağımı bilmiyorum...lcd düşünüyorum ps3 olan bir arkadşım led almamı söyledi.. acaba sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?
  • Farketmez. LED TV diye birşey yoktur esasen, doğrusu LED LCD TV dir. Teknoloji bakımından hiçbir farklılığı yok LED LCD lerin, paneldeki tek fark arka aydınlatmanın florasan lamba ya da LED ışıklar ile yapılıyor olması. LED ışıklar açılıp kapanabildiği için daha yüksek kontrast veriyor özellikle local dimming varsa ki LW serisinde yazılımsal local dimming var. LED mi LCD mi olduğu bu konuda farketmez, teknolojileri tamamen aynı çünkü arka aydınlatma haricinde. Onun da input lag bakımından bir artısı ya da eksisi yok. Ama LED LCD ler yeni modeller olduğu için genel olarak daha iyi TV ler olduğu da söylenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Farketmez. LED TV diye birşey yoktur esasen, doğrusu LED LCD TV dir. Teknoloji bakımından hiçbir farklılığı yok LED LCD lerin, paneldeki tek fark arka aydınlatmanın florasan lamba ya da LED ışıklar ile yapılıyor olması. LED ışıklar açılıp kapanabildiği için daha yüksek kontrast veriyor özellikle local dimming varsa ki LW serisinde yazılımsal local dimming var. LED mi LCD mi olduğu bu konuda farketmez, teknolojileri tamamen aynı çünkü arka aydınlatma haricinde. Onun da input lag bakımından bir artısı ya da eksisi yok. Ama LED LCD ler yeni modeller olduğu için genel olarak daha iyi TV ler olduğu da söylenebilir.


    anladım hocam... şimdi ben karar verdim 100 hz olsun full hd olsun dielim tepkime süresi en fazla 4 sn.... peki oyun modu illa ki olmalı mı olmazsa ne gibi şeylr olur.. biraz bilgi verebilir misiniz?




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.