Şimdi Ara

Ps3 Tamiri - Playstation 3 Tamiri - Playstation 3 Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ps3 Tamiri

    Güvenilirliğimiz Doğrultusunda Ps3 Tamiri

    Firmamızın güvenilirliği cihazlarda ki sorunu ilk önce tespit etmekten geçer. Çünkü bir çok playstation servisi veren ekip sorunu tam olarak algılayamadan tamir girişiminde bulunarak cihazın olduğundan farklı problemler çıkarmasına neden olmaktadırlar. Ne yazık ki piyasada bunun örneklerine rastlanmıştır. Hal böyle olunca cihaza bir sorun eklenmekte ve müşteriye tamirden külfetli ödeme çıkarılmaktadır. Bizim farkımız ise cihazlarda ki arızaların net olarak teşhisi ile başlar. Sorunun teşhis edilmesi için sıkı bir çalışma sağlayan ekibimiz Ps3 Tamiri konusunda asıl önemli aşamayı gerçekleştirir. Ardından ilgili sorunun çözümü için bga cihazlarından faydalanarak soruna çözüm bulmaya çalışılır. Tamirden sağlıklı sonuçlar alınması adına arıznın tespiti son derece önemlidir. Hem cihaza gereği olmayan müdahalelerin yapılıp cihazın başka arızalar vermemesi açısından hem de müşterinin cebinden çıkacak daha az ödeme ile tamirden verimli sonuç alınır.
    Ps3 İle İlgili Sıklıkla Karşılaşılan Sorunlar Nelerdir?
    Fan arızası
    Sarı ve kırmızı ışık sorunu
    Kırmızı ekran arızası
    Brick arızası
    Fat ve slim HDD değişimi
    Fat ve slim kasa reset buton değişimi
    Fat kasa power değişimi
    Fat kasa wi-fi board değişimi
    Fat kasa cdrom değişimi
    Optical driver okuyucu değişimi
    Fat kasa çift lazer değişimi
    Slim kasa cdrom değişimi
    Fat kasa tekli lazer değişimi
    Slim kasa power değişimi
    Slim lens değişimi
    Tüm bu bahsi geçen problemlPs3 Tamiri - Playstation 3 Tamiri - Playstation 3 Servisiere ek olarak Ps3 Tamiri hizmeti veren donanımlı ekibimiz harici HDD oyunlarını da müşterilerin istekleri doğrultusunda cihaza yükler. Arızalara ve parça değişimine yönelik uygulanacak müdahale ile müşteri öncesinde bilgilendirilir. Müşterinin bilgilendirilmesinin ardından sorunun çözümü veya parça değişmesi gerekiyorsa kaliteli bir parça ile problemin ortadan kaldırılması esas alınır. Ayrıca Joystick tamiri yine firmamız tarafından yapılır. Bütün arızaların çözümünde firmamız sağlam bir çalışma ile hizmet eder. Arızanın tekrarlaması ihtimaline karşılık ve yapılan işin güvenilirliği garanti ile belgelendirilir. Tamirden sonra müşteri cihazını garanti belgesi ile geri alabilecektir.
    Garanti Süreci İçerisinde Ki Cihazın Tamiri
    Firmamızın Ps3 Tamiri ve bakım hizmetinden yararlanan müşteriler cihazlarında herhangi bir problem ile karşılaştıklarında ne tür problem olursa olsun garanti belgesi ile ücretsiz hizmet alabileceklerdir.
    Website: İxir Playstation
    Telefon : 0212 213 8716 - 0212 266 5169



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryel2 -- 17 Mart 2017; 17:6:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.