Şimdi Ara

ps3 u ethernet ile baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben ps3 umu ethernet yolu ile bilgisayarıma baglayıp internete girmek istiyorum. modemin eski oldugu icin uzerinde ethernet girisi yok sadece telefon kablosundan gelen ve usb den bilgisayara baglanan cıkıs var. otomatik ip al da ps3 bilgisayarı goremedi bu yuzden bende manuel ayarları yaptım bilgisayardan ip atadım. ps3 ip yi basarıyla aldı ama bu sefer de internet connection failed DNS error 80710102 kodlu hatayı verdi. lutfen yardım ederseniz sevinirim psnetwork e girip bende multiplayer oynamak istiyorum



  • Arkadaşım. Önce gidip bir modem alacaksın. Alırken dikkat et 4 tane filan portu olsun, bide wirelles bağlantısıda olsun.
    Sonra gel onu bir güzel bilgisayarına bağla, tanıt. daha sonra eternet kablosu ile PS3 üne bağlamak istiyosan. portlardan birinden alacağın cıkışla PS3 ün arkasındaki eternet girişine bağla. PS3 ün ile modemini koyacağın yerin mesafesini ölç. okadarlık bir eternet kablosu ayarla. Sonrada gönlünce alemle oyna dur internetten. İstersen nete takıl..ne istersen yap nebilim işte:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.