Şimdi Ara

ps3 ve bose companion 3 kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips 37pfl8404h marka ve model veya 7000 serisinden bir model lcd tv almayı, bu lcd tv ile yoğun olarak digiturk ve ps3 kullanmayı düşünüyorum. Cihazlarımı sıralayacak olursam şu şekilde;

    Sony ps3
    Philips equalizer
    Bose Componian 3
    Philips dvb (digiturk)
    Panasonic dvd recorder

    Bu cihazlarla birlikte kullanmayı düşündüğüm ses sistemi ise sizinde gördüğünüz gibi bose componian 3.
    Bu ses sistemini Philips 37pfl8404h lcd tv nin kulaklık çıkışından yine Philips in equalizer na oradan da Bose Componian 3 e bağlayarak kullanmayı düşünüyorum. Araya equalizer koymamın nedeni oyunlarda değilde özelllikle filmlerde konuşma seslerinin ve bazı efektlerin detaylarının belirginleşmesi için. Dolby digital 2,0 kayıtlardan oldukça iyi sonuç alınırken 5,1 olan kayıtlarda konuşma ve efektlerde kayıplar oluşuyor. Ayrıca lcd tv lerde sanal surround destekleri var ama ne kadar başarılı olur bilmem. Bu surround özelliklerinden bose companion 3 ü kullanarak faydalı bir şekilde yararlanmak, en azından sanal bir surround ses yakalamak mümkünmü? Samsung srs tru surround, sony virtual dolby surround, panasonic surroun ambiance, philips increadible surround kullanıyor philips in 9000 serilerinde de virtual dolby surround var. Benim almayı düşündüğüm modelde increadible surround var. Amacım elimdeki hali hazırda bulunan ps3, equalizer, bose ve almayı düşndüğüm lcd tv yi kullanarak efektlerin ve diyalogların belirginleşerek beğenebileceğim, kabul edilebilir ses kalitesini yakalamak.

    Yukarıda anlattıklarımla ilgili bana tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden yardımı geçecek olan herkes için çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arundar -- 20 Ekim 2009; 14:50:29 >







  • şu aralar benimde bose companion 3 dikkatimi çekti aynı lcd nin 42 inch i mevcut ses sisteminden memnunmusunuz sizin söylediğiniz şekilde bağlayacağım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.