Şimdi Ara

PS3 XBOX 360'dan daha ucuz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil konsollar çıktığından bu yana, aralarında her türlü rekabetin gündeme getirildiği, çeşitli konularda karşılatırıldığı türlü türlü başlıklar önümüze getirilmiştir. vgchartz.com ise olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak tekrardan bu üçlü (PS3, Xbox B360 ve Wii) arasında yeni bir karşılaştırmada bulundu. Karşılaştırmanın konusu ise, genelde cihazların ilk olarak satışa sunulduğu fiyatlarının dışında bir de cihazı aldıktan sonraki yapılan harcamaların aşamalarını da hesaba katarak yeni bir fiyat listesi oluşturması...

    Buna göre aşağıdaki tablodan yola çıkarak oluşturulan yeni fiyatlara göre, hangi konsol ne kadara gelecek başlıklı konuyu siz de kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz.



     PS3 XBOX 360'dan daha ucuz!!!



    Kaynak:http://news.vgchartz.com/news.php?id=2759

    Çeviri:MK




    Ama şöyle bişi varki Wİ-Fİ 40GB'lık versiyonlarda yok diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pers prensi -- 11 Ocak 2009; 16:15:13 >







  • Microsoftun her b.. parayla satma sevdası işte..
    Ben sistem yöneticiliği yaptığımdan çok iyi biliyorum,adamlar her ürünlerinde add-on olan herşeye lisans geçirirler.Olay bazen öyle bir boyut alır ki yuh çekersiniz.Tuvalet kağıdı üretse bile kesin onun da add-on'u olur.
  • 40 Gblikler de Wifi var,tablo doğru yani
  • wii en iyisi
  • Valla HDD de yok bende, Wifide yok gerek görmüyorum. PS3 te ilk çıktıgında almıştım 60 lıklardan daha bi hayrını göremedim.


    Xbox LIVE ile PSN olayına soyle bir açıklık getireyim, Xbox LIVE her ne kadar çok daha kaliteli olsada bağlantısı PSN'den daha kötü.
  • Ps3 zararına satılıyor.Sony verebileceği en uygun fiyatı veriyor bu konsola.Hayla en uygun blu ray player sanırım.Fakat tabloda şöyle bi durum var xboxın en düşük versiyonu tabloya alınırken ps3de 80gblik versiyon alınmış.Toysrusun abd sitesinde
    80gb ps3 399dolar
    60gb xbox360 260dolar+100dolarwifi(Wifi kullanmak istiyen alır zaten çoğumuz kablolu internet kullanıyoruz.)+50dolar 1yıllık gold üyelik
    Şimdi tablo bu.Bu benim hesaplamam ve burdan sonyi tebrik ediyorum.EN pahalıya mal olan konsolu uygun fiyata sattığı için.Xbox360 ise ucuza geliyor wifi istenmesse ama uzun vadede gold üyelik ile yine pahalı.Fakat Bu xboxın en sevdiğim özelliği olan liveye verilen her kuruş helal olsun.Fakat wi-finin olmaması büyük eksi.Fiyat bazında kopya oyunu ile kendini kurtarabilir xbox.
    Bu arada bu 160gblik ps3ler trye gelicekmi.
  • O değilde ben dün rüyamda Wİİ oynuyordum...Allah kısmet ederse Haziran gibi 2. el bir Wİİ alabilirim...Yani PSP alacağıma bir Wİİ alırım daha mantıklı
  • Birde PS3 ün zaten çok daha zevkli ne kadar pahalı olursa olsun hakkını veriyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: High Fidelity

    Microsoftun her b.. parayla satma sevdası işte..
    Ben sistem yöneticiliği yaptığımdan çok iyi biliyorum,adamlar her ürünlerinde add-on olan herşeye lisans geçirirler.Olay bazen öyle bir boyut alır ki yuh çekersiniz.Tuvalet kağıdı üretse bile kesin onun da add-on'u olur.



    Aaa ne neden insanlari yanlis bilgilendiriyorsun ki .microsoft tan server 2003 enterprise alinca exchange server beles geliyor para almiyorlar insanlari microsoftun kan emici olduguna inandirmayalim istersen.




  • karsilastirmayi oyun konsollarinda sacma buluyorum, oyun konsolu tak oyna amaci...
  • sıfır pro yu yurtdışından 190 euro ya alıdğım için sorun yok
  • nasıl yani wi-fi sız x360 mı var?

    vay canına. bu microsoft ve müridlerinden korkulur valla
  • Sadece PS3 ü olan kişilerin PS3 ü körü körüne savundukları ve sadece Xbox 360'ı olanların Xbox'ı savunduklarını gördükçe acıyorum cidden.

    Ona para verdin ya, o iyidir hesabı....
  • ben ikisinide kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki xbox360 ımı aşıklar gibi seviyordum birinci gitti yine ikinciyide aldım 3-4 ay önce ama buda gitti ps3 kenarda yatıyordu onlar varken ama yeter artık. o iki makineye vereceğim paralarla ps3e kaç oyun alınırdı. biliyorumki yine alsam oda 3-5 ay sonra gidecek böyle makine alıp oyununu bedavaya getirceğime ps3e oyun alırım sağlam bir makineyle istediğim kadar oynarım emin olun daha karlı yaptığım hiçbir türlü fanboyluk değil sadece yazık 3-5 ayda bir 400-500 ytl... hesabını siz yapın şimdi bana diceklerki tamir ettirseydin nereye kadar bi kere elektronik cihaza tornavida değdimi artık o cihazdan hayır gelmez bunu çoğu kişi bilir neyse isteyen istediğini almakta özgür bu arada bikaç oyun alayım ps3 de online kapışalım rahat rahat aranıza bende katılıyorum ne ban riski,ne 3k nede e74 hepinize saygılar sevgiler iyi akşamlar...




  • Türkiyede kaç para ona bakmak lazım
  • sony yazilim konusundan hala cok geride, bluray gerek oldugunu dusunen kac kisi var aranizda? kac kisi gidip de bluray film satin aliyor arsiv yapiyor. 5 dolara filmleri hd olarak kiralamak aslinda biraz daha mantikli. en azindan istediginiz zaman izleme sansiniz var. multiplayer konusunda ise microsoft cok daha ileride parali oldugundan ancak konsolun uretim kalitesi ayni amerikan arabasi gibi hemen bozuluyor. Turkiye'de olsam kopya icin xbox alirim, garanti veren bir ulkede olsam yine xbox alirim. gt5 ciksin ps3 alirim :-)
  • ya ucuz olsa ne olacak oyunlar can yaktıktan sonra ne önemi var bizim derdimiz oyunlar değilmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.