Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.751
Cevap
318
Favori
463.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kalilinux kullanıcısına yanıt

    Arkadaşınla kardeşliği nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Bunu da anlatman lazım.

  • Plus deluxe hesap kardeşliği yapıyoruz. Bende ps4 pri var. Ps5 Sec kullanan arkadaşım şifreyi değiştiriyor yanlışlıkla çocuklar oynarken onun hesabına girmesin diye. Bir süre sonra plus oyunlarda kilit ekranı çıktı.

    Normalde olmaması lazım diyor arkadaşım. Ps4 den hesabı kaldırmadığım sürece hesabın şifresini değiştirse de benim nakinada pri olarak kaldığı için plus özelliklerin devam etmesi gerekiyor.

    Bu arada diğer ps5 pri de bu sorun olmuyormuş.

    Bununla ilgili yanlış bir bilgi yada güncelleme var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 23 Ocak 2024; 22:49:11 >
  • chemsul kullanıcısına yanıt

    Lisans yenileme yapmanız gerekiyor olabilir, plus oyunların bağlı olduğu hesabın şifresi değiştiği için cihaz bu yenilemeyi yapamamış olabilir. Veya plus oyun kütüphaneden kalkmıştır, o zaman da kilit gelir.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    PS deluxe özelliği olan hesaba tekrar girip çıktından sonra plus oyunlarının kiliti kalktı. Normale döndü. Yani muhtemelen lisans denetimi yaptı. Belki bir periyodu vardır bu yaptığı kontrolün.

  • Arkadaşlar Merhaba,


    Benim bir kac sorum olacak bilen biri aydınlatırsa cok sevinirim:)


    2 arkadas psn plus kardesliği yaptık(Emre ve Gürkan). Gürkan'da psn plus delux var. Emre'de normal hesap var. İkimiz aynı anda ps plus'dan faydalanabilmek için;


    Emre --> Gürkan'ın ps plus hesabını ps5'ine primary hesap olarak tanımladı.


    Gürkan --> Emre'nin normal hesabını ps5'ine primary hesap olarak tanımladı.


    Bu konfigurasyon ile ikimizde kendi hesabımızdan oyunları karsılıklı ve online oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla.



    Ancak;


    Emre ve Gürkan ikiside kendi hesapları dışında bir oyun aldılar örneğin FifaOrtakHesap (FC 24) olsun. Bu FifaOrtakHesap ikiside ps5 hesaplarına nasıl eklemeliler?


    İkiside kendi psn hesapları üzerinden oynayabilmeleri için nasıl ayarlamamız gerekiyor?


    FC 24'e Emre kendi ps5'inde kendi psn hesabından, Gürkan kendi ps5'inde kendi psn plus hesabından online nasıl oynayabilir?



    **Herkes kendi hesabından oynayabilmesini istememizin sebebi, oyun kupaları, ilerlemeler vs.. gibi durumları ana psn hesabında kaydedilsin istediğimiz için. Bu mümkün mü? Eğer mümkün değilse farkı ortak alınan oyun hesaplarını secondary hesap üzerinden mi oynamamız gerekiyor?



    Destekleriniz için simdiden cok tesekkür ederim. Belkide bir çok kişiye bu örnek faydalı olacaktır günün birinde :)





  • Arkadaslar merhaba, yurt disinda yasiyorum primary hesabimda ps premium var. TR den kardeslik ile secondary hesap alip oyunlari oynabiliyor miyim secondary hesaptan. Benim veya hesabi aldigim kisinin ban riski vs var mi? VPN kullanmayacagim

  • esC# kullanıcısına yanıt

    Bu mümkün değil.

    Bir hesabı sadece tek bir ps5’te ana hesap yapabilirsiniz, diğer arkadaş ps4 kullanıyor olsaydı mümkün olurdu.

    Tam olarak da bu sebepten dijital hesap satışı ps5 pri + ps4 pri + sec şeklinde yapılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 15 Şubat 2024; 16:30:44 >
  • arkadaşlar ps5'imde Pri kayıtlı olan hesabın Sec hakkını satmıştım, şimdi o hak el değiştirdi eleman giriş yaparken verdim giriş kodunu girdi neyse. ertesi gün bir daha giriş yapacağım dedi yine verdim kodu. o gün bir durum olmadı normal Pri hesaptaki oyunu oynadım. ertesi gün oyunu açtım baktım satın al diyor, Pri hesaba girdim baktım çıkmış Pri'likten çıkmış tekrar etkin ettim.

    şimdi sorum şu bu hesap Pri olmaktan nasıl çıktı? başkası ben pasifleştirmeden kendi konsolunda pri aktif edebilir mi? Bu işi sec hesabı alan mı yapmıştır? kimsenin günahını da almak istemiyorum ama durup dururken niye hesap ana hesap olmaktan çıktı anlamadım.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle sec olarak hesabı giren arkadaşa bu hesap başka ps5’te ana hesap olarak etkin bu ps5’te etkinleştirilsin mi diye sordu, o arkadaş da evet dedi. Durup dururken ana hesap olmaktan çıkmaz, illa müdahale vardır.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    onun hata alması gerekmiyor muydu peki bu durumda, bende aktifken izin vermiyor diye biliyordum.

  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

    Yoo, hata vermeden gerçekleşebiliyor, tam olarak da bu tarz açıklardan dolayı kardeşliğin bilindik tanıdık kişilerle yapılması gerektiğini öneriyorum.

  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Elden ring oyununu aldık, arkadaşımla kardeşlik yapmak için. Fakat pri yapacağımız cihazda ayarlar menüsünde paylaşım kısmı çıkmıyor. Nedenini bilen var mı?
  • ddrammm D kullanıcısına yanıt

    İlk defa böyle bir sorun duyuyorum, menünün görüntüsünü atabilir misiniz?

  • Merhaba, cevabını bulamadığımdan yazmak zorunda kaldım, gözümden kaçtıysa şimdiden özür  . çok okudum...


    PS4'üm vardı PS+ hesabımla. Şimdi PS5 aldım ve PS4'ü oğluma devredeceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim oyunları hem birlikte oynamak istiyoruz (yeniden satın almak zorunda kalmadan) hem de kurulumu nasıl yapmalıyım?

  • bucoskun kullanıcısına yanıt

    Ps5’te pluslı hesabı girip oradan oynamaya devam edeceksin, oğlun da bu pluslı hesabı ps4’te ana hesap olarak etkinleştirecek sonra kendine açtığı başka bir hesaptan oyunları oynayacak.

    Böylelikle her ikiniz de pluslı hesaptaki oyunları oynayabileceksiniz.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

      Valla öyleyse süper, sevindim...  

  • bucoskun kullanıcısına yanıt

    Evet, bu şekilde ikiniz de sorunsuz ve birbirinizi etkilemeden hatta isterseniz aynı anda online olarak oynayabilirsiniz. Sadece oğlunun oynamak istediği oyunları pluslı hesaba girip indirme başlatması gerekir, indirme başladığı gibi pluslı hesaptan çıkıp kendi hesabından devam edebilir.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ediyorum...

  • Arkadaşlar konuda yeniyim. İlk sayfalara baktım ama göremedim. Ps5 te oyun hesaplarını ekleyebileceğimiz bir karekod uygulaması var mı acaba? Birkaç tanesine baktım paralı. Mesela xbox tarafında microsoft authenticator diye uygulama var tüm oyunların maillerini oraya kaydedip güvenliği oradan sağlıyorum. Sony'de de öyle bir şey arıyorum.

  • Arkadaşlar bende ps5 var ve plus hesabı bende arkadaşımda Ps4 var ikimiz kardeşlik yaptık ps4 sahibi arakdas benim hesabı ekleyip ana hesap yaptı sorunsuz oynuyoruz daha sonra sisteme bir ps5 daha dahil ettik o arkadaşta benim hesabı ekleyip ana hesap yaptı deluxe hesabı kütüphanesinden oyun indirip kendi hesabında oyun oynayabiliyor onda da sorun yok buraya kadar herşey tamam sorum şu olacak

    1- Bu sisteme bir ps4 cihazı daha ekleniyor mu ekleniyor ise yapacağı işlem nedir ???

    Mevcut sistemde

    İki ps5
    Bir ps4 var
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.