Şimdi Ara

Psikoloğum- Soruları Alayım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 20 yıldır psikolog-psikoterapist olarak özel ve kamuda çalışmaktayım. 41 yaşında evli ve bir çocuk sahibiyim.

    Pc ve ps4 oyuncusuyum. İstanbul Beşiktaş Adekste(bilmeyenler için meşhur bir int. cafe) lan partilerde sabahlardık. Tabi o günler geçti herkes evlendi:(Ayrıca teknoloji merakımdan dolayı 2005ten beri donanımhabere üyeyim. Pek çok sorunuma buradan çözüm buldum. Arada ' şu meslektenim soruları alayım' tarzında konular görüyorum. Ben de mesleki bilgim dahilinde saygılı biçimde gelecek soruları cevaplamak, forumdaşlara yardımcı olmak istiyorum.

    Şu hayatta iki hayalim vardı. Biri 'dr.dan gırtlak dolu' diye araç ilanı vermek(Bunu yaptım). İkincisi de bu konuyu açmak. Rabbim nasip etti:)

    Arada çeşitli paylaşımlarla konuyu aktif tutmaya çalışacağım. Bir nevi psikoloji ana konu gibi. Aşağıda trt1 canlı röportajımı koyuyorum..








  • Merhaba iyi günler bir kaç sorunum var size danışmak isterim;

    ilk olarak özel bir kardiyoloji doktoruna gittim bu sorun ile ilgili EKG yapıldı,ultrason ile bakıldı ve kan sonuçları yapıldı temiz çıktı

    Benim şikayetim arada kalbim çarpıntı yapıyor yani hızlı atıyor fakat ağrı acı falan yok

    Genellikle akşama doğru oluyor birden bire strese girmiş gibi oluyorum ve hiç birşey yokken aklıma kötü şeyler geliyor ve birden heyecanlanıyorum nefes hızlı alıp veriyorum sanki kötü birşey olacakmış gibi oluyor.

    Doktorum bana beloc zok yazdı arada kullanıyorum,fakat bu durum psikolojik olabilir mi ? (1 ay önce veya daha önce böyle bir problemim yoktu) ve genel olarak heyecanlı biriyimdir

    Müsait zamanda cevaplarsanız çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum

    Bu arada normal olduğum da nabız hızım 80-100 gibi atıyor fakat o dediğim durum olunca 120-130lara çıkıyor bu stres ve kaygı anı 30-40 dakika içinde geçiyor teşekkürler tekrardan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • milletin derdini dinlerken psikolojin bozulmuyor mu? 20 yıl, binlerce hasta, lafa kolay

  • Finland kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Oncelikle tıbbi olarak altta yatan birsey varmi kesinlestirmek gerekir. Daha sonra durumsal etkenlere bakilir. Bir olay yada stresten sonra mi basladi, belli zaman yada durumlardami oluyor gibi. Ornegin evde huzursuzluk var yada sinava girilecek ve sonrasinda basladiysa buna odaklanilir. Yada hayatta degisiklik oldu mu ornegin is duygusal vs anlamda ya da uyku istah degistimi. Kahve sigara alkol tuketimi varmi- artti mi bunlara bakilir. Eger hicbir sebep yoksa yukarida saydigim gibi anksiyete bozuklugu düşünülür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gavuroglan kullanıcısına yanıt

    Hem de nasıl. Bir de sadece negatif taraftayiz. Mutluluğunu paylaşmaya psikologa gelen gördün mü? Zaten psikolog-psikiyatrist mesleginde ben problemsiz insan görmedim. Sadece problemimizi daha iyi gizleriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.