Şimdi Ara

Psn Kredi Kartı Sorunu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LDR.

    sorunu cozebilen varmı arkadaslar?


    Makine dilini ingilizce yaptım sonra ps3 üzerinden satın aldım ve oldu, ayrıca hesao ayarlarında otomatik çekimi aktif yaptım yani cüzdana para yüklemeden direk olarak çektirdim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kkimki

    çok ilginçtir ki 10 tl deneme yükleyeyim dedim yükledi, sonra 10 tl daha yüklemeye çalıştım yine kart bilgileriniz geçersiz dedi :S


    Bloke yemiş olabilirsin aynısı benimde başıma gelmişti 10tl yükledim sonra 100tl yükleyecektim olmadı en az 20 gün uğraştım daha 2 gün önce çözüldü :s




  • arkadaslar bende uzun süre geçti ancak yine olmadı. acaba us psn acıp ordan oyun alsam onu tr psnimde oynayabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LDR.

    arkadaslar bende uzun süre geçti ancak yine olmadı. acaba us psn acıp ordan oyun alsam onu tr psnimde oynayabilir miyim?

    TR PSN'i yenilemek istiyorsan yani içinde oyunların var ise US PSN alıp TR'deki oyunları oynayamazsın, US alırsan geçmişe bir sünger çekeceksin :) Ama ilk defa alacak olsan US al derdim..
  • Plusım var yaklasık 3 aylık daha TR PSN'de ama bir oyun için DLC alacagım sadece. US psnden bunlarıalıp TR psnimde aktive edebilirmiyim?
  • Tr plus bittiği zaman oynayamazsınız, DLC alıp aktif etme kısmını tam bilmiyorum açıkçası fakat aktif edebilirsin diye tahmin ediyorum. Ama yanlış bilgilendirmek istemem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.