Şimdi Ara

Psu ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün psu yandı, bende bu sabah gidip gigabayt 420w lık yanan psu dan biraz daha iyi olan bi psu aldım.. fakat bi çınlama sesi oluşturuyor bu psu da. acaba bunun bir çözümü var mı ? fan sesi gibi değilde çok ince bi ses çıkıyor. tiz bi ses. sessiz ortamda çok rahatsız edici.. bunun bir nedeni veya bir çözümü var mı ?



  • psunun içini açıp öle çalıştırcaksın dinleyip tespit etceksin fandan geliyosa yaglarsın devredeki elemanlardan geldigini düşünüyorsan geri ver bence
  • Eğer şebekenizdeki elektrik kaliteli değilse PSU'da ses olur diye tahmin ediyorum. Mesela bende kesintisiz güç kaynağı devreye girdiğinde, fazın sahte sinus dalgası olmasından ötürü PSU'dan gelen bir cızırtı sesi duyuyorum, normal şebeke elektriğinde o ses olmuyor. Ama şebekedeki elektriğin o kadar niteliksiz olma ihtimali düşüktür.

    PSU'nun içini açıp çalıştırmak çok iyi bir fikir değil çünkü tehlikeli. Yalnış bir temas durumunda kondansatörler ani boşalım yapabilir. Sonra uğraşıp durursunuz. Fanda sorun varsa o değiştirilir onun haricinde PSU'da bir sorun varsa evde sizin çözebileceğiniz bir sorun değildir o. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun. sorun hala devam ediyorsa, servisine gönderin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 28 Mart 2012; 18:28:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smhtnc

    arkadaşlar dün psu yandı, bende bu sabah gidip gigabayt 420w lık yanan psu dan biraz daha iyi olan bi psu aldım.. fakat bi çınlama sesi oluşturuyor bu psu da. acaba bunun bir çözümü var mı ? fan sesi gibi değilde çok ince bi ses çıkıyor. tiz bi ses. sessiz ortamda çok rahatsız edici.. bunun bir nedeni veya bir çözümü var mı ?

    Yeni aldığın psu'yu neden açacaksın ki, iade edip yenisini al.
  • 3 koşulda ses çıkarır..

    1 matx anakart vardır, düşük güç sağlarken bu şekilde ses verir.

    2 sürekli besleyemekte zorlanıyordur sistemi.. ekran kartı güçlüdür

    3 karakteri budur. (iade edin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.