Şimdi Ara

PSU - Teknolojik yenilikler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, forumlara elimden geldiğince göz gezdirdim ve CORSAIR HX620 almaya karar verdim. Sormak istediğim bu güç kaynağı iyi midir değil midirden öte şudur:
    Bu güç kaynağını arkadaşım yurt dışından mart ortalarına doğru getirecek ancak şu an kullandığım sistem için bu PSU son derece gereksiz. Ekran kartı ve CPU pazarında ki gelişmeleri bekliyorum ve bu gelişmler doğrultusunda da mayıs haziran gibi bilgisayarımı komple yenileyeceğim. Bu PSU' yu da bu yeni sistem için almayı düşünüyorum. PSU pazarında bildiğim kadarıyla CPU ve ekran kartı cephesinde olduğu gibi korkunç bir değişim ve gelişme bulunmuyor. Bu nedenle SPU' yu önceden almanın çok mantıksız bir hareket olmadığını düşünüyorum, ancak açık konuşmak gerekirse bu pazara oldukça yabancıyım ve sizin de bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. 2 - 3 ay içerisinde bu PSU' yu almış ve beklememiş olmaktan dolayı pişmanlık yaşayabilir miyim? PSU pazarında ki gelişmeler nelerdir? 2 - 3 ay içerisinde yeni sistemler ile uyumlu daha kullanışlı PSU' ların pazara çıkmış olma ihtimali nedir?
    Kısacası bana beklemeyi mi önerirsiniz yoksa kardeşim bu PSU iyidir al pişman olmazsın tepe tepe de kullanırsın mi dersiniz?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.