Şimdi Ara

PTT ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 08.12.2020 tarihinde tarafıma Aps ile Bursa'dan bir zarf gönderildi. İçinde sadece bir belge var. Gönderi(16.25₺ ücret ödeyerek)

    PTT ne işe yarar?

    12.12.2020 tarihinde bulunduğum ile geldi ve o gün bu gündür "zimmete alındı" ibaresi ile bekliyor. Bugün ayın 24 yani 12 gündür bekliyor arayan soran hele hele ya bu gönderi bize teslim edelim diye verildi işimizi yapalım diyen yok. 4441788 nolu telefona ulaşmak imkansız yazılı olarak şikayet oluşturdum 1 hafta sonra cevap geldi yoğunuz. Cevabın üzerinden 1 hafta daha geçti yine arayan soran yok. 4441788 nolu telefonu 1 kere düşürebildim durumu anlattım yetkili sizi ilgili birime aktarıyorum önce 2 sonra 7 ye basın dedikten sonra telefon kapandı (kapandı mı kapattılar mı bilemem) bugün yine telefonu düşürdüm yine aynı hikaye...Derdimi anlattım yetkili bekleyin dedi sonrası malum telefon yine kapandı.

    Demem o ki siz siz olun PTT denen illet bulaşmayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 24 Aralık 2020; 16:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok güzel bir soru. Şöyle yanıtlayayım.

    PTT ülkemizde ki bir çok mercii gibi başımıza beladır.

    1-Tebligatlar ptt ile yapılır ve ptt %95 yanlış tebligat yapar, insanlara fazladan para ödettirirler, insanları mağdur ederler. (TK Tebligat Kanununa göre)

    2-Ptt ile kargo, posta gönderirsiniz günlerce teslim etmez, saçma sebeplerle bekletir, ararsınız muhatap yoktur vs de vs.

    3-İlçe veya il merkezindesinizdir ancak ptt dağıtım da sorun yaşamamak için çalışanların da işgüzarlığıyla KÖY DAĞITIMINDA bekliyor der sizi sallar da sallar. İlçenin en büyük mahallesindeyim ilçenin % 50 sini oluşturan mahalleye köy dağıtımında bekliyor demişler 12 gün kargo bekledi inatla ben gitmedim onlar ayağıma kadar getirdiler.

    4-Forumdan Mouse aldım Manisa'dan Erzurum'a 4 günde geldi, Allah sizi inandırsın otostop çeksek daha erken geliriz.

    Demem o ki aklı olan PTT Den uzak dursun. 5 krş fazla olsun hızlı olsun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.