Şimdi Ara

Punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, punto bakıyorum ama kafam biraz karıştı. Hangisini tercih ermek gerekir? 1.3 multijet olanı iyi sanırım. Evo’nun grande puntoya göre iç tasarımı güzel ama dışı kötü biraz. Ne tavsiye ediyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakımlı geçmişi belli yeni kasa(2011 ya da 2012 sonrası olması lazım) punto tavsiye ederim bir de 1.3 dizel olsun
  • Yaklaşık 50 bin km grande punto kullandım 1.4 fire active 2007 model. Klima kompresörü arka kapı kilitleri yolcu airbag i amortisör takozlarını iyi kontrol ettirin geri kalan sıkıntı olmaz expertiz yeterli olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 senedir 2008 model 1.3 olanını kullanıyorum. Yakıt olarak koklayan cinsten bir araç ama performans istiyorsan aradığını bulamazsın pek. Alacağın araçta özellikle direksiyonunu sor hata verdi mi şimdiye kadar diye. Bunların direksiyonu kronik sorunlu maalesef. Birde yolcu airbag kısmına bak açılma var mı diye. Orası da kronik olarak açılma yapıyor. Ben sürekli olarak güneşlik koyuyorum açılmasın diye. Arka kapılar zor açılır. Onu da kaportacılar araya bir parça koyup 150 liraya çözüyorlarmış. Son olarak aklıma gelen bir kronik sıkıntıda klimanın elektrik aksamı. Sürekli gevşeme yaptığı için elektrik gelmiyor klimaya. Onu da senede 1-2 defa elektrikçide 20 liraya yaptırırsın. Artıları ise yedek parça ve yakıtı. Yedek parçaları çok ucuz. Ben 4 senede 3bin lira falan harcamışımdır en fazla. Komple alt takım yaptırdım 2bine o da dahil bu paraya. Benim aracım 290binde ama nazar değmesin en ufak bir performans kaybım yok. Yağını suyunu koy, filtreleri zamanında değiştir km yüksek olsa da bana mısın demez.




  • https://forum.donanimhaber.com/punto-evo-1-3-multijet-kullananlar--136937608#136945669

    Su konu Punto hakkinda fikir sahibi olmaniz icin yardımcı olacaktır. Orada detaylı bir yorumumda mevcut. Fiesta polo i20 bakilabilir bütçe elverdiğince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Lounge paket 105hp olanlardan alırım. Araç harbiden en dolu paket

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.