Şimdi Ara

R10 davetiye yardımlaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • R10 davetiyesi olan ve paylaşabilecek bir arkadaş varsa android oyun/uygulamasını 20.000 aktif kullanıcıya notification olarak atabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • R10 üyesiyim davetiyelerim full fakat kimseye davet atamam. Atanada önermem şahsınız için konuşmuyorum fakat sizi davet eden üye sizden sorumlu oluyor r10 üyelik sisteminde. Yani siz bir sorun yaşarsanız o da etkileniyor. Şimdi siz değil fakat bir başkasını davet ettim hani yardımlaşma babında ücretli satmak zaten saçmalık. Adam yarın bir gün 10 bin 100 bin vurgun yaptı ne yapıcam ben ? O yüzden başvuru ile kabul edilmeye çalışmanızı öneririm. Projelerinizi sunarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

    R10 üyesiyim davetiyelerim full fakat kimseye davet atamam. Atanada önermem şahsınız için konuşmuyorum fakat sizi davet eden üye sizden sorumlu oluyor r10 üyelik sisteminde. Yani siz bir sorun yaşarsanız o da etkileniyor. Şimdi siz değil fakat bir başkasını davet ettim hani yardımlaşma babında ücretli satmak zaten saçmalık. Adam yarın bir gün 10 bin 100 bin vurgun yaptı ne yapıcam ben ? O yüzden başvuru ile kabul edilmeye çalışmanızı öneririm. Projelerinizi sunarak.

    uzun süreli tecrübemi, mevcut sitemi ve yazılımlarımı sundum ancak iki satır yazı ile 'uygun görülmemiştir' diye cevap döndüler. son dönemde başvuru ile üyelik alabilen var mı merak ediyorum açıkçası.

    başvuru metninde özel olarak bahsetmem gereken bir husus varsa pm ile belirtirseniz mutlu olurum.




  • stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Bir bilgiye sahip değilim. Web dünyasındaki kendinizi tanımlayan güzel bir yazı hazırlayın. Referans projelerinizi sunmaya çalışın. Mail yoluyla desteğe sorabilirsiniz sorunuz varsa. Bilgim olmadığından yardımcı olamıyorum bu konuda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.