Şimdi Ara

radyo çekmiyor ?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bir pikap hediye geldi radyosu da var fakat radyo kablosu boşta böyle 1 metrelik bir kablo. Bu kabloya herhangi bir alıcı, anten vs. takılabilir mi? Uzakta değilim pendik merkezdeyim ama yinede radyo çekmiyor. İnternette biraz arattım hep böyle araba antenleri falan çıkıyor istediğimi bulamadım. Ev müzik setleri için herhangi bir anten yok mudur ki? Yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım tavsiyesi olan?



  • ++up
  • Fm antenleri zaten normalde kablo şeklinde oluyor. Bu kablo çoğu antende daha çok işe yarayabiliyor. Fakat o kablo yetersiz geldiğinde daha iyi FM yayını yakalamak gerçekten de zor oluyor. Daha iyi performans almak için eski analog televizyon anteni bulabilirseniz çatıda gerçekten ciddi işe yarıyor. Ya da herhangi bir elektronikçi den bulabileceğiniz sadece Çubuk şeklinde açılan anten alarak Tekbir kablo ile açık bir alana sabitleyerek gene iyi bir sonuç alabilirsiniz. Bunlarla uğraşmayı daha iyi bir anten istiyorsanız, profesyonel anlamda benim de kullandığım Oehlbach'ın HiEnd statüde hem FM hem de Am antenini bir arada bulunduran elektronik güçlendirici tabanlı profesyonel antenini kullanabilirsiniz.

    https://www.pelinltd.com.tr/oehlbach-17240-fm-tower-17-fm-am-guclendiricili-radyo-anteni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer bu cihaz eski bir cihaz ise ve sinyalin kuvvetli olduğu bir bölgede alış sorunu yaşıyorsanız cihazın FM tuner'i ara frekans (IF) ayarı istiyor olabilir. Bu konuda bir elektronik servis size yardımcı olabilir.

    Eğer cihaz yeni ve ayarlarında bir sorun yoksa set üstü anten yerine şu FM anteni öneririm:
    http://www.antes.com.tr/tr/fm-anteni-omni-direction-l-tipi-26711.html

    Balkonda veya çatıda kullanabilirsiniz.
  • Kursun'un yazdıklarına katılmakla birlikte önerdiği anten de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var. çin'den söyledim bir tane eğer işe yararsa yazarım buraya.
  • Ya da herhangi bir elektronikçi den bulabileceğiniz sadece Çubuk şeklinde açılan anten alarak Tekbir kablo ile açık bir alana sabitleyerek gene iyi bir sonuç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.