Şimdi Ara

Rakip takımların Oyuncu adı yada Takım adı Geçen Topikler Atmayalım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirz ama burda rakip takımlar ile ilgili konular açınca damlıyorlar Provakasyon yapıyorlar bizlerde cevap yazınca ceza veya uzaklaştırma alabiliyoruz, bazıları diyorki renkdaşın konuyu açtı. Haliyle bunada şaşırıyosun o yüzden lütfen Fenerbahçeli arkdaşlar rakibin adını oyuncusunu başkanını vs çok başlıklarımıza taşımayalım yoksa adamlar konuyu hortlatıp hortlatıp Fenerbahçe formu içerisinde provakasyon yaparak kavga ortamı doğuruyorlar. Bizde lütfen o formlarda yapmayalım yapıyorsak da. Nacizane dörüşlerim bu yöndedir gene konuşalım tabi fikir alışverişi yapalım.

    İnşallah güzel günler geri gelicek makas açılacakken birkaç yıl önce şike vs alavere dalavere diyerek düşme potasında olup 10 yıl bizi yenemeyenler şimdi çok konusuyorlar o günler unutuldu tabi, neyse biz unutmadık keser döner sap döner bakalım. İyi formlar...



  • Şuan kendin atmişin zaten topik demişin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirizden sonrasını okumadım. Sanki Galatasaray bölümünde hiç fenerli troll yokmuş gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryuzaki35

    Şuan kendin atmişin zaten topik demişin

    ince oldu biraz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trident682

    arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirizden sonrasını okumadım. Sanki Galatasaray bölümünde hiç fenerli troll yokmuş gibi

    Yazdım arkadaş oda yanlış Bence tabi çünkü O da provakasyon yapmıyorsa birileri kavga ediyorsa ortamda rahatsızsa iyi birşey mi, yazdım onuda tek taraflı değil.
  • Fenerbahçemizi konuşmaya devam
  • Zaten derdin provokasyon olmasa, o ikinci paragrafını hiç yazmazdın. Bir de sütten çıkmış ak kaşık gibi fair playden, provokasyondan, hortlamaktan bahsediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Essayon

    Zaten derdin provokasyon olmasa, o ikinci paragrafını hiç yazmazdın. Bir de sütten çıkmış ak kaşık gibi fair playden, provokasyondan, hortlamaktan bahsediyor.

    Benim derdim provakasyon olsa acık acık mesajlarında gorursun zaten. Bulundugun form Fenerbahce formu provakasyoncular burda konusan senin gibi bizi takip edip ortalıgı karıstıran art niyetliler. O ikinci paragraf gayet manidardın ha kime, Anlayana. Sana değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.