Şimdi Ara

/// Rar 'dan anlayanlar sorunuma bi el atarmısınız ///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ınternetten hocanın sayfasından ındırdıgım sıfrelı rar dosyasını extract edınce bı dosya cıkıyo ama ne o dosyaya gırebılıyorum ne de sılebılıyorum (erişim engellendi diyor) farklı dızınlere denedım olsun dıye aynı dosyadan 4-5 tane olustu ama silinmio napmam lazım ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skorm -- 22 Ekim 2006; 21:52:33 >



  • Dosyayi internetten tekrar indirmeyi dene fakat farkli bi klasor icine. sonra rari acmadan once ismini degistir basina a koy mesela. bu sekilde ac rari icindeki dosyayi veya dosyalari da extractlama tutup cikaracagin dosyann icine kendin birak. sifreyi sorucak atarken yaz orayada. bakalim olcakmi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: waytek

    Dosyayi internetten tekrar indirmeyi dene fakat farkli bi klasor icine. sonra rari acmadan once ismini degistir basina a koy mesela. bu sekilde ac rari icindeki dosyayi veya dosyalari da extractlama tutup cikaracagin dosyann icine kendin birak. sifreyi sorucak atarken yaz orayada. bakalim olcakmi.

    dedigin gibi yaptım ama tekrar erisim engellendi diyo. devamında da diskin dolu veya yazmaya karsı korumalı olmadıgından ve dosyanın suanda kullanımda olmadıgından emın olun dıye hata verıo
  • Sanirim dosya bozuk. baska bi arkadasina indirmesini soyle ondada ayni sorun cikarsa bozuktur.
  • dosya bozuk olsun tamam da ben sımdı bunları sılmeye calısıyorum ama dedıgım erisim engellendi cıkıyo bunu regedit gibi bi yerden silebilirmiyim?
  • açtıgın dosyalar kullanılıyorki silemiyorsun. Arkada çalışan programlara bir bak kapatabildiklerni kapat svchost vs gibi standart çalışanlara dokunmadan tabiki. Eger gene silemezsen güvenli kip te açıp öyle silmeyi dene. Gene olmazsa 3. parti programlardan kullan move on reboot die bir program vardı onu dene
  • valla nası açacağını bilmem ama nasıl silebileceğini söyleyebilirim. banada benzer bişiy olmuştu unlocker assistant diye bayağı faydalı bi yazılım tavsiye ederim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_6874025/mpage_1/key_unlocker//tm.htm#6874025
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.