Şimdi Ara

Razer DA Elite - Gladius II - Rival 310 (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Daha önce bir ASUS Gladius kullanıcısı olarak ne yazık ki Mouse'um elektriklerin gidip gelmesi nedeniyle bozuldu. Bu yüzden benzer bir Mouse almam gerek. Mouse tutuşu olarak Palm kullanıyorum. Başlıkta belirttiğim Mouselar yanılmıyorsam bu tutuşa gayet uygunlar. Oyun olarak genellikle FPS (BF1), RPG ve Strateji (Starcraft 2) oynuyorum. MOBA vs. gibi oyunlarla hiç işim olmadı.

    Başlıkta belirttiğim gibi 3 Mouse arasında kaldım.

    Razer Deathadder Elite - Amazon.com'da şu an 49 Dolar ve 212TL civarına geliyor. Türkiye'de 270-300TL arası bulunabiliyor.
    ASUS ROG Gladius II - 280 Lira civarına Eksen'de buldum. Çok iyi fiyatı var gerçekten.
    Steelseries Rival 310 - Açıkçası aklımda yokken bu Mouse'u da inceleyip beğendim.

    Gelelim Razer'a. Bu Mouse'u Amazon.com'dan alırsam Uluslararası Garantisi olduğundan ötürü ARAL ilgilenecek diye biliyorum fakat ARAL'a güvenmiyorum. Yurtdışından alıp da ARAL'a yollayanlar var mı? Varsa ne gibi bir yol izlediler merak ediyorum. Amazon konusunda önce Razer ile sonra ARAL ile iletişim kurmamız istenmiş, fakat yine de ARAL'ın ilgilenmediği durumlar olmuş. Gladius'un bozulması nedeniyle benim için Garanti çok önemli. İnsan 250-300 liralık Mouse'u bozulunca üzülüyor.

    ASUS ROG Gladius II için ise diyeceğim tek şey DPI tuşunun berbat bir yerde olması. Açıkçası bu aklımı çok kurcalıyor. Baş parmağı rahatsız edecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu tuş DPI değiştirdiği için oyun esnasında yanlışlıkla basılabilir ve rahatsız edici olabilir.

    Steelseries için söleyebileceğim pek bir şey yok. Sensörünü çok övüyorlar ama genel olarak iyi bir Mouse olduğunu düşünüyorum.

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 20 Ağustos 2017; 22:11:0 >







  • G403e de bakin isterseniz. Bakmak istemem derseniz:

    Internetten siparis vermeden once bence mediamarkt gibi yerlerden fareleri denemelisiniz ki bu fareler arasinda cok fark yok sensor olarak. Deathadder elite aralarindaki en iyi sensore sahip. Ama mesela rival 310 cok buyuk bir fare her ele iyi oturmaz.



    Bu konuda cok faydali bilgiler var bakmissinizdir heralde bakmadiysaniz inceleyin derim.



    https://forum.donanimhaber.com/mouse-sensorlerinin-teknik-ozellikleri-ilgili-terimler-ve-oyunculara-tavsiyeler--105703243



    http://www.rocketjumpninja.com/top-40/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tavsiye için teşekkürler. DA Elite aldım artık.
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ben de g403 aldim ama icimde da elite ukte kaldi fakat elim buyuk olmadigi icin sorun yasayacagimi dusunuyordum. Hayirlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.