Şimdi Ara

Razer Deathadder Elite vs Asus ROG Gladius II Origin FPS vs Steelseries Rival 600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, aklımda başlıkta belirttiğim bu 3 mouse var. Fiyatları 350-400 arasında değişiyor. Deneyimleyen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Daha çok FPS ve TPS oynuyorum. Baştan beri Deathadder Elite almayı planlıyordum ama biraz araştırınca Razer'ın hem servis anlamında hem de dayanıklılık anlamında zayıf olduğuna dair çok yorum okudum. Özellikle yabancı forumlarda Razer'ın malzeme kalitesi pek beğenilmiyor, Logitech öneriliyor yerine. Logitech örgü kabloların da çabuk bozulduğunu gördüm. Bu sırada Asus ROG Gladius'a denk geldim, kafama yattı gibi. Malzeme kalitesi çok beğenilmiş. Ama yazılımının kullanımı hakkında olumsuz yorumlar okudum.

    Elim biraz büyük, şu an X7 kullanıyorum mouse genel olarak elime oturuyor ama kullanımı ön tarafının alçak olmasından dolayı çok rahat gelmiyor. G502'ye de baktım ama ön tarafı yine alçak kalıyor elite'e göre.

    Maksimum bütçem 400 lira şu kadar daha koy bunu al yorumları gelmezse sevinirim 400 lira şu kadar daha koyulmuş hali .

    Mouse için olmazsa olmaz dediğim kablolu olması, özellikle FPS oyunlarında gecikme olmaması. Bu arada RGB ışıklandırma olursa da iyi olur







  • Konu takip , bende mouse alıcam bu ay içinde csgo için. Karar verdikten sonra yazarsaniz mutlu olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Hocam karar veremiyorum Sizin aklınızda hangi modeller var bari birbirimize yardımcı olalım. Youtube incelemelerine pek güvenemiyorum, çoğu sponsorlu çekmiş videolarını, adam gibi kullanıcı incelemesi yok
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Valla rival 600 en önde şuan 300s ve 310 a baktım onlarda sağ soldaki kauçuk tarzı şeylerde sorun olabiliyormuş sanırım. Razerde nedense bir tık soğuk geliyor. Asusta çok bilgim yok en iyisi deneyebildiklerimi gidip denicem , elime oturuyormu gibidinden. Sonra daha netleşir kararım zaten 35-40 gün sonra alacağım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 8 Mayıs 2019; 5:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Rival 600 için de aynı sorunu yaşayanlar olmuş hocam. Bir de rival 600'ün kablosu sırf hafif olsun diye kauçuk kablo, örgü malzeme değil. Asus'ta çıkarılabilir kablo var, kutudan 2 kablo çıkıyor biri örgü biri kauçuk kablo. Razer biraz "çin malı" gibi duruyor evet ama ergonomisi iyiymiş. Bu arada asus'un kutusundan 2 adet de omron switch çıkıyor ileride bir sorun olursa değiştirmek için. Aslında ülkemizde asus gladius 2 biraz daha fiyat performans gibi, amazonda fiyatı 80 dolar seviyesinde. Razer deathadder elite için de itopya da arada indirim oluyormuş 280 lira civarına düşüyormuş.

    Ben de biraz daha bekliyorum. Bütçemi kulaklığa aktardım, klavye ve mouse için aynı marka alayım diyorum. Biraz daha araştıramam lazım.

    Bu arada başka fikri olan arkadaş varsa yazsın lütfen. Kullananlar veya aynı fiyat bandı aralığında farklı bir önerisi olan varsa öğrenmek isterim.




  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Asus ROG Gladius II de missclick çok oluyor diyor bir videoda. Acaba origin fps versiyonunda çözmüşlermi bunu bilgin varmıdır acaba ?
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Misclick birazcık kullanıma alışmakla alakalı diye biliyorum hocam, mouse sorunu değil de kullanıcının odaklanamamasıyla alakalı. Ben öyle bir yoruma denk gelmedim mouse'u araştırırken.
  • Ani bir gazla Corsair m65 pro rgb aldım 250 liraya. İki günde alıştım, gayet hoş, sağlam bir fare. RGB ışıklandırma güzel, estetik duruyor. Elite versiyonu baya pahalıydı, prodan yana kullandım ben de tercihimi. Biraz geniş ve büyük ama elim büyük olunca çok da sıkıntı olmadı.
  • gladius adamdır
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun , suanki fareme ( bloody zl5) çok benziyor . Bende zowie alacağim büyük ihtimalle 20 güne sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, beğendim ben de bakalım uzun süre kullanırım büyük ihtimalle, önceki X7'yi 10 seneden fazla kullandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.