Şimdi Ara

Realme 9i kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yeni telefon arayışındayım, bütçem en fazla 6.000 TL ama iyi bir seçenek varsa bütçeyi biraz aşabilirim.


    5-6 bin aralığında

    Realme C55(6500 TL) ve Realme 9i(5200 TL) seçenekleri var.


    Oyun vb. oynanmayacak. Tamamen günlük kullanım ve sosyal medya, iletişim vb. amaçlı kullanım olacak. Fakat kameranın biraz iyi olmasını istiyorum. Elbet profesyonel çekimler olmayacak ama 2016 model Samsung J5 kullanıldığı için elbet yeni kameraya heves var.


    C55 veya 9i modeli kullanan varsa kamera başta olmak üzere telefon hakkında yorumlarını belirtebilirler mi rica etsem. Teknik servis, kronik sorun, kasma vb. sorunlar varsa şimdiden bilelim, uzun yıllar kullanmak istiyorum, teşekkürler :)




  • 9 serisi kullanan pek yok sanirim burda bende 9pro için sormuştum ses çıkmadı. Soruya gelirsek kağıt üzerinde 9i performans olarak daha iyi ama 4gb ram bu saatten sonra ne kadar mantikli olur? c55 şuanda Realme nin destek verdiği bir cihaz yeni cıktigi için.Ozellikle dynamic island ozelligini geliştiriyorlar ve tasarimi cok iyi ama bu modelinde arka kapagı sorunlu ben bu yuzden almamistim. Sabah aksam oyun oynamam dersen c55 derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Bende annem için maximum 6000 tl civarında bir cihaz almak istiyorum. Realme 9i sıfır olarak en uygun 6200 tl ye satılıyor. 5200 tl ye ikinci el olarak mı alacaksınız ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka kapağı sorunlu derken? Kamera ışığı sıziyormuş sanırım o mu, yada başka sorun mu var. Sağlam kılıf da alacağım telefona c55 için, o sorunu ortadan kaldırır mı acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt

    Evet flaş açınca ışık sızması oluyormuş.Baya bir yorum okudum videolar izledim sanırım tek renkte ve bazı serilerde bu sorun var şans işi yani m.marktta inceledim ondada denk gelmemiştim mesela.Şeffaf kılıf olmadığı sürece gözükmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.