Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
11
Favori
45.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • balomer kullanıcısına yanıt

    Türkiye'nin resmi görüşlerini öğrenmek için Devlet Bahçeli'yi referans almak gibi bir şey oluyor bu. Bu sözü eden kişi 2013'te ölmüş bu arada.

  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Hamasın 1 tane çocuk vurduğunu gösterir misin? İsrail kendi halkını bombaladı Hamas yaptı diye herkese duyurdu. Eskiden ABD ikiz kulelerini kendisi yıktığı gibi bununla onun bir farkını gördün mü? Hamas'a savaş açtıysan git Hamas'ı bul ve savaş sen gariban halktan ne istedin de her yeri vurdun. Dini yerlerin hepsini vurdu , hastaneleri vurdu, ya çadırda kalanları bile zarar görsün diye vurdu. Burada kalkıp İsrail'i savunmaya kalkmayın. Hamas'ın rehin aldığı insanların 1 tanesinde darbe var mı? Hiç gördünüz mü?

  • Baltaş, şimdi çıkmış bunu açıklamış:

    https://twitter.com/buckberi/status/1729440266224837017


    Önceki sildiği özür mesajından sonra tavır değişikliği fark ettim.


    27 Ekim'de ilk tepkiler sonrasında mesajını silip özür dileseydi, konu kapanırdı. Ama yapmadı direndi. Ne zaman ki sponsorluklar iptal edildi, o zaman kafası dank etti durumun ciddiyetini.


    Artık özrün de onu kurtaramayacağını anladı. Şimdi vites değiştirdi, mağdur ediyorlar diye.


    Ali Güngör de dayanamamış ekmek kapısı elden gidiyor, kapıyı göstermiş. ARKADAŞLIK BAŞKA İŞ BAŞKA boşuna dememişler.


    Çok güzel ibret alınır bundan. Hal ve hareketlerinize dikkat edin, hele ki bir şirketin "yüzü" iseniz.





  • Bu adami yillar once çözmüştüm ciddi sorunlari olan weirdo bi tip 1 tane İslamcıyı karsisinda görse korkudan altina eder o yuzden klavyeden kusuyor bir seyleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tahminim Ali ile Recebin arası hiç iyi değildi sadece bize öyle görünüyorlardı.

  • moonquad kullanıcısına yanıt

    hamas'ın korkudan şoka girmiş çocuğu sıfır mesafesinden vurduğu video var kardeşim, tatlı su taraftarı olmayın bu kadar.

  • Yav konuda ciddi ciddi hamas seviciler var çok ilginç aasfdfggfhfh

  • Rizeli ateist sendromu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşin içine para girdi mi kimse vazgeçilmez değildir.


    Teknoloji bölümünde gıcık olduğum iki isimden biri Recep. Diğeri de Hakkı.

  • Turknet, xDrive, GameGaraj sonrası Monster Notebook da bugün dahil oldu:


    Monster Notebook (@monsternotebook) on Xtwitter
    Monster Notebook (@monsternotebook) on X
    https://twitter.com/monsternotebook/status/1729426734615793996
  • balomer kullanıcısına yanıt

    yahudi musevi israil rar jpeg mp3 !!!

  • Eğitim vasfın iyi olurda, celalenir ,hava kesersin, traş yaparsın çünkü seni havadan kapacak ülke çoktur,zaten alakası olmayan bir eğitim le iyi kazancı olan biri olmuşsun ne eceline susuyon?

    O bayıldığın tek yol israil bu vasat eğitim altyapınla kapıdan sokmaz, ha sokasada ayak işleri elinden öper garsonluk kargoculuk filan türkiyede iş hayatı kaydı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Kasım 2023; 15:50:16 >
  • sething S kullanıcısına yanıt

    Canlı kanıt var şu an israil'de yaşananlar yeterli. Ama tevratta yahudi olmayanlardan bahsederken goyim diyor. Müslüman olmayanlara kafir denir mesela ama burada Yahudi ırkından olmayanlar direk dışlanmış...


    Din büyüklerinin açıklaması alıntıdır. Araştırırsanız çok daha fazlasını bulursunuz. (Ben hatta size sinir oldum kanitiniz diye bana yazınca. Sagır sultan bile duydu bunları, art niyetli buldum sizi ama yinede yazmaya devam ediyorum)


    haham ovadya yosef tarafından hayatlarını nasıl ve ne için devam ettirecekleri anlatılan şahıslar.


    "goyim/yahudi olmayanlar sadece bize hizmet için doğdular. hizmetleri olmaksızın, yeryüzünde onlara yer yok. gayri yahudilere niçin ihtiyaç var? çalışacaklar, saban sürecekler, hasat biçecekler. biz bir efendi gibi oturup yiyeceğiz. yahudi olmayanlar işte bu yüzden yaratıldı.”




    Hani Recep Baltaş'ın sürekli twitter'da sarıklı sakallı cübbeli hocaların videolarının altına nefret kustugu 'yobaz hocalar'ı var ya, işte yukarıda paylaştıgım metin o yobaz hocalardan daha beter bir açıklama.


    Dikkatinizi Recep Baltaş'ın neden bu adamlara çıkıpta tek bir kelime etmedigine veriniz... Ve bunu sorgulayınız. Konu başka yerlere gitmesin. Konu recep baltaş'ın neden bu adamlara çıkıpta tek kelime etmedigine gitsin lütfen!





  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Bu firmaları tebrik ediyorum. Gerekeni yapmışlar. Bir dahaki internet, koltuk, bilgisayar alışverişimde listemde en üst sıralarda olacaklar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adam hakkında içimden çok şeyler dilemiştim yıllardır. Nokta koymadı diye banlamasından böyle abuk sabuk ideolojik yorumlarından karakterine birçok şey hakkında baya dualar etmiştim.


    Hepsi yerini buldu nihayet. Allah'ın adaleti şaşmıyor.

  • "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş , ben Ali Güngör"


    Sanırım bu giriş insanların hafızasında oldukça fazla kalacak. Konuya gelecek olursak Recep Baltaş ile Ali Güngör siyah ile beyaz kadar farklı karakterler hatta hep düşünmüşümdür bu adamlar nasıl bu kadar yakın olabiliyorlar diye. Recep'in ciddi anlamda saplantıları hatta psikolojik rahatsızlık derecesine varan takıntıları olduğunu düşünüyorum. Uzunca süredir açık açık İslam düşmanlığı yapması ve bunu bir militanlığa çevirmesi anlaşılabilir bir durum değil. Bakın ateist olmak değil Recep'in durumu, Recep ısrarla İslam düşmanlığı yapıyor ve iki de bir lafı Türkiye'nin olası işgal durumlarına getiriyor. Bu topraklarda doğup bu topraklarda para kazanıp bu topraklara bir aidiyet hissetmemek oldukça garip bir durum. Yıllar önce bunların forumlarında biri selamın aleyküm diye mesaj girişi yaptı diye o mesajı sildirip kişinin üyeliğini iptal edip bir de o kişiyi aşağılayıcı ifadelerle rezil etmişti. Doğru düzgün bir eğitimi bile olmayan birinin imla kuralları peşinde koşması takıntısı yaşama karşı geliştirdiği aşağılık kompleksinin bir tezahürüdür. Burası bir form platformu ve insanlar anlaşılır olmak kaydıyla hızlıca düşüncelerini yazıyorlar. Burada ki birinin imla katası yapması resmi yazışmalarında da yapıyor anlamı taşımaz ki bunu düşünmek bile hayat ile eğlence arasında bir perde koyamama durumudur.


    İşin hukuki boyutuna gelirsek. Recep alenen birden fazla suç işlemiş olup bu suçlardan dolayı yargılanma tehlikesi vardır. Bunlar halkı kin ve düşmanlığa tahrik , halkın değer ve kutsallarına alenen hakaret , bireylere karşı alenen tehdit, hakaret. Bu suçlar böylesine takipçisi ve bilinirliği olan insanlarda üst sınırdan ceza almalarına neden olacak yargılama sürecini beraberinde getirebilir. Kendisi açısından bakıldığında da hedef gösterilmesi ve internet ortamında özel bilgilerinin paylaşılıp bir grup insanın Baltaş'a karşı kışkırtılması da suçun temel şartlarının oluştuğunun göstergesidir. Bu Sertaç abi denen kişi açık açık suç işlemektedir. Gerekli hukuki girişimlerle Baltaş'da kendi haklarını savunmakta her türlü hukuki yolu açıktır.





  • Şu an bu boykotu başlatanlar hedeflerinin bir kısmına ulaştılar. Firmalardan anlaşma iptalleri açıklanıyor.


    İşin maddi boyutu bir yana şimdi de yargılanması için kamuoyu baskısı var. Bakalım iş nereye varacak.


    Ulan hem üzülüyorum hem acımıyorum. Karışık duygular içindeyim. Yapmayın lan yapmayın sivri olmayın şu hayatta. Hele ki şu ülkede.


    12 yıldır Technopat'ta yazdığını söylemiş , ya şu ülkenin dinamiklerini anlamak için 12 dakika düşünmek yeter.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.