Şimdi Ara

Referandumdan sonra notebook almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar seneye üniversiteye başlayacağım hayırlısıyla ve bir notebook edinmem gerek ancak bizimkiler dedi ki yazın hem indirim olur hem istanbula filan gideriz o ara alırsın. (Kırklareli'nde oturuyoruz ve kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden internetten almak sıkıntı.) 3000 civarı bir notebook düşünüyordum ve şu aralar gayet iş görebilecek notebooklar var bu civarda ama referandum beni korkutuyor sizce yazı beklemek çok pahalıya patlar mı ?



  • Vatan gibi yerlerden alırsan çok pahalıya gelir hocam. Başka birinden kart bulabilirsen internetten almak her zaman daha avantajlı.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887




  • Aynen hocam öneriniz için çok teşekkürler. Benim asıl sormak istediğim yazın üniversite dolayısıyla İstanbula zaten gideceğim. Anladığım kadarıyla da bu ebrarbilgisayardan filan dükkanına giderek alışveriş yapabiliyorum. Sizce yazı beklemeli miyim yoksa referandumdan sonra dolar çok uçar, önce almaya çalış mı dersiniz.
  • Evet çıkarsa kısa süreliğine düşer dolar bence, hayır çıkarsa kısa süreliğine artar sonra normal kalır. normal dediğim de şuanki hali işte artık ne kadar normal diyebilirsek.
  • Sadecenotebook vs. bazı yerlerden kredi kartsız, havale veya EFT ile de alabiliyorsun. Ben de kredi kartı kullanmam, Sadecenotebooktan almıştım üç yıl önce.
    Dolara gelince ekonominin durumu çok parlak değil. Referandumdan sonra geçici bir oynama olsa bile bilgisayar fiyatlarına hızlı bir şekilde yansımayacaktır her satıcıda. Zaten ohal biter de iflaslar vs. açıklanmaya başlarsa işler daha da kötü gider gibime geliyor.

    Bilgisayarım sağlam çalışıyor diye değiştirmek istemiyorum ama sanırım değiştirsem gelecekte alacağım bir bilgisayardan çok daha ucuza kapatmış olacağım işi. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.