Şimdi Ara

regülatör bozuldu başka marka takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba 2 ay önce aldım aracı hiç lpg tecbrübem yok, 2008 jeep compass bir aracım var 2.4 170hp landrenzo kit takılı ne zaman takıldığını bilmiyorum..

    gaz kokusu almam üzerine 2 yere gösterdim regülatör değişecek diyip 1200 fiyat verdiler,

    bir tanıdık atiker bayisi 3te1 fiyatına atiker regülatör takılabileceğini bir sorun olmayacağını söyledi tecrübesi olan var mıdır? herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?


    diğer bir seçenek tamamen 0dan atiker grand takmak, simit tank ve borusu hariç tamamen atiker kurulacak. 1500e olurmuş.

    önerilerinizi bekliyorum herkese iyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krls -- 12 Mayıs 2018; 19:23:2 >



  • merhabalar

    gaz kokusu almanız demek lpg kaçağı var demektir. aldığınız merkaptan kokusu. ama regülatörden ne alakaymış onu anlamadım. regülatör buharlaştırıcıdır, tanktan kendi basıncıyla gelen LPG'yi motor suyu yardımıyla buharlaştırmaya ve lpg basıncını ayarlamaya yarar. herhangi bir bileşeninden gaz kaçırma durumu varsa sadece gaz kaçıran yer için viton ORing değişimi yapılarak gaz kaçağının giderilmesi lazım. bu kangıren olan parmak için bacağı kesmek gibi birşey. ayrıyetten landirenzonun tamamı kaç paraymış ki regülatörü 1200tl imiş. prins regülatör o para.

    dediğim gibi örnek gaz çıkış rekorundan gaz kaçırıyordur, oranın viton ORingini değiştirebilirsiniz, veya komple regülatör tamir takımını değiştirir regülatörü yenilemiş olursunuz, yani ORing e 2avro desek 11 tl yapar, 90 tl işçilik alsın total 100 tl. 1200 neymiş yahu
  • Usta sözüyle hızlı hareket etmeyin. Artık lpg yedek parçaları internette de satılıyor fiyat araştırması yapabilirsiniz.

    Öncelikli olarak gaz kokusunun regülatörden geldiğinden emin olmalısınız, bir üst mesajda belirtildiği gibi basit bir conta vs de olabilir.

    Aracınızdaki regülatör son derece kaliteli ama illaki değişmesi gerekirse başka bir marka takılabilir yada tamir takımı alınıp regülatör revize edilebilir. Hiçbiri o söylediğiniz rakamları bulmaz :)

    https://www.otogazmarket.com/urun/landirenzo-sirali-sistem-regulator_3615.aspx?gclid=CjwKCAjwiurXBRAnEiwAk2GFZry3ygzaO-MpRE6XO5cYF_f36dfb6ag4KvVTa2RqKoIVUNlnhoYJtxoCN5gQAvD_BwE




  • ankarada 3 tane usta aynı şeyi dedi, kabullendim artık regülatör değişeceğini atiker takmak sıkıntı olur mu? 3te1 fiyatına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krls

    ankarada 3 tane usta aynı şeyi dedi, kabullendim artık regülatör değişeceğini atiker takmak sıkıntı olur mu? 3te1 fiyatına
    Sıcaklık sensörünü uydurduktan sonra problem çıakrtmaz. Ömrü ital kitler kadar olmayabilir ancak fiyat performans açısından değerlendirilebilir. atiker kendini çok geliştirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.