Şimdi Ara

[Rehber] Archon ve Özellikleri {Güncellendi} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    size rahat uyku yok

    http://www.xfire.com/video/103c3d/


    fotograflarına baktım 101 dodgen var. sen bunu dahada yükseltebilirsin. zaten 30 dodgen armordan geliyor. galiba ringlerin tam olarak perfect değil.

    ben senin yerinde olsam normal 50 lvl +4 mercy boot yapardım. yapması çok basit 45 dodge alırsın.

    not : cora armorlarda 4 parça takınca 30 dodge veriyormu bilmiyorum. ama accretiada 2 parça takınca 40 veriyor. eğer 5 parçayıda takmak zorundaysan, zaten maximum 101 dodge yapabilirsin. çünki 80 ring ten gelir. 30 da armor dan. ama 156 yı geçmeyi başarırsan çok daha iyi olur. tabi geçmenin yolu elbette var.

    eğer şuanda sen 5 parçayı taktığındada 30 alıyorsan. o armoru hiç kullanma derim. artık sınırları zorlaman lazım. iyiki ben daha önce denemişim. :) tabi ben kolay yaptım. officialda iş basit değil.

    ayrıca artık archon işinide kaptın yani sub archonda oldun bu saatten sonra normal player olarak etrafta dolaşmassın.

    bak eğer bu dediklerimi yapabilirsen oyunda aklına gelmeyecek bir güce ulaşırsın.

    anlatacağım şey tabiki yapılması çok zor bir durum.

    class pill alman lazım artık animuslara bağlı kalmamalısın. onlar senin attackını azaltıyor. archon olan kişinin grazier olması pvp konusunda çok mantıksız.

    şimdi eğer ben hangi classı seçeceğim dersen iki seçeneğin var. birisi normal yöntem diğeri zor olan yöntem

    normal yöntem seni yine sıradan yapar ama gücünü artırır. animus ve senin verdiğin dmg den daha iyi vurabilirsin. daha sağlam olursun. warlock classını seçmen yeterlidir.

    ikinci yöntem zor olan yöntem ama sen bunu yapmayı başarırsan oyunda senin karşında duracak adam kalmaz. bunu sana açık ve net söylüyorum. 1 vs 1 de maunun sana saldırmasını bırak mauya binmez kaçar. tabi çok fazla mau çok fazla dmg 3 4 mau karşına gelirse taktik kullanman gerek. buda bir gerçek.

    zor olan yöntem hakkında şüpheliyim cora archon armor larının tam olarak ne özellik getirdiğini düşünemiyorum. o yüzden anlatacağım şey doğruda olmayabilir.

    zor olan yöntem ranger classlarından herhangibirini seçmen. ve hero dan range archon helm ve range gloves helm alman gerekiyor.

    ve üstüde 2 parça range armor 3 parça force armor oldu. şuanda ne kazandın ne kaybettin yazalım

    büyük ihtimal speed +1 özelliği, exchange %20 attack damage to hp özelliği, range 30 inc ve dodge 30 inc gitti.

    2 parça range armor ile sana %35 attack daha gelir. attackın toplamda %70 artar. burst ile bu çok daha fazla olur. katlanır.

    şimdi burada range class olunca mecburen range skill kasman gerekicek ama 52 lvl da range skill kasmak lvl 1 iken dagnuya tank olmak gibi birşey. ama evasion u gm yaparsan armordan kaybettiğin 30 dodgeyi burada kazanırsın. ve 30 dodgemizi geri alırız.

    3 parça force armor dan bootu çıkarıp +4 normal mercy boot koyarsak 45 dodge ordan gelir. elimizde 76 dodge olur. ringlerin ile bunu dahada fazla yapabilirsin.

    ayrıca boost jade nin süreli olup olmadıgını bilmiyorum eğer süresiz ise kesinlikle hiç bekleme bir tane boost jade al. böylece 52 lvl da iken 55 staff kullanabiliceksin.

    böylece +4 int 55 staffın oldugunu farz edersek üstüne %70 attack ve burst pot un eklenmesi sana çok yüksek derecede attack vericek.



    2 yöntem bu. 1. yöntem kesinlikle doğru yaparsan doğal olarak attackın artar. ama 2. yöntemde doğrumu söyledim yoksa saçmaladımmı bilmiyorum. ama eğer 2. yöntemimde bahsettiğim 2 parça range armor sana %35 attack verirse ve sen ben evasion u gm yapabilirim diyorsan hiç bekleme 2. yöntemi yap ama şunu söyleyeyim 2. yöntem çok zamanını alır baya zor.




  • 2.yöntem sakat 1.yöntemde benim cook onceden kafama yatmıstı ama dodge ring ile warlock olunmaz ya atck ring lazım warlock icin bide elelerin hic biri perfect degil hepsi dandık 200+ dodgeli bir ark vardı accler hic misslemiyor adama boyle birşey olmaz yav ben hp set olmadan tek yiyorum zaten adamlar cekmiş elven launcheri hero spearı takıyorlar 10k dmg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    2.yöntem sakat 1.yöntemde benim cook onceden kafama yatmıstı ama dodge ring ile warlock olunmaz ya atck ring lazım warlock icin bide elelerin hic biri perfect degil hepsi dandık 200+ dodgeli bir ark vardı accler hic misslemiyor adama boyle birşey olmaz yav ben hp set olmadan tek yiyorum zaten adamlar cekmiş elven launcheri hero spearı takıyorlar 10k dmg


    cerberus falanmı var millette. millet o zaman baya iyi ilerlemiş. ya çok iyi grace gloves yapmışlar yada millet accuracy ring falan kullanıyor.

    galiba private taki sinir bozucu itemler officialda da çıkmaya başladı. galiba private ile official arasında bir tek exp farkı kaldı


    zaten cerberus falan 45 lvl da takılan bir launcher ve 55 lvl flame thower dan çok daha iyi vurabiliyor.

    peki jade işi nasıl serverda ? boost jade alma şansın varmı ?



    bu arada sitede yeni gördüm. Vendetta guildi geri geliyormuş. bu guild çok güçlü bir guild. oyuncuları çok sağlam. accretiada oynayacaklarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 2 Ağustos 2009; 18:27:53 >




  • adamlarda accuracy asmıs yav dmgde feci shield taktılarmı tank oluyorlar 2el taktılarmı en yuksek dps bu nasıl iş ya 2tane itemle class degistirmek kolaymı bu kadar adamlar resmen class degistiriyor

    accler costu ya item konusunda draco set var adamlarda

    adamların tankına bakhttp://www.xfire.com/video/104581/

    destroyerler cwde elvenle aoe vuruyor ırkın yarısı yerde boku cıktı valla elven launcher 20k vuruyor bana siege modda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 2 Ağustos 2009; 18:43:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    adamlarda accuracy asmıs yav dmgde feci shield taktılarmı tank oluyorlar 2el taktılarmı en yuksek dps bu nasıl iş ya 2tane itemle class degistirmek kolaymı bu kadar adamlar resmen class degistiriyor

    accler costu ya item konusunda draco set var adamlarda

    adamların tankına bakhttp://www.xfire.com/video/104581/

    destroyerler cwde elvenle aoe vuruyor ırkın yarısı yerde boku cıktı valla elven launcher 20k vuruyor bana siege modda


    galiba bu cerberus değil süreli olan itemler.

    herifteki power break bitince birden 7k falan vurdu.

    ayrıca galiba adam 2 parça fazladan launcher item takmış olabilir. %35 attack artırmış olabilir.

    çünki melee archon armorunun tüm parçaları birleşinde çok kaliteli bi özellik ortaya çıkmıyor. 4 parça olursa speed +2 veriyor ama herif pvp de koşuyu ne yapacak.

    büyük ihtimal 2 parça launcher armor takmıştır o. bu archonlara neler oluyor yaw

    peki bellatoda durumlar nasıl ? ben uzun zamandır maularla ilgili bişeyler göremedim. yoksa maular ın destanı cabukmu unutuldu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 2 Ağustos 2009; 20:30:51 >




  • maulara deginmedim cunku uzun suredir dostca yasıyoruz savas dısındada beller ile ortaklasa acc kesiyoruz ama mau bless cok feci normalde blue arm bana 5-6shoot anca cekerken mau bless li blue arm 2shoot cekiyor ama bellato savaslarda etki gosteremıyor artık eskiden cok guclulerdı cogu bıraktı owene gecti aiona gecti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    maulara deginmedim cunku uzun suredir dostca yasıyoruz savas dısındada beller ile ortaklasa acc kesiyoruz ama mau bless cok feci normalde blue arm bana 5-6shoot anca cekerken mau bless li blue arm 2shoot cekiyor ama bellato savaslarda etki gosteremıyor artık eskiden cok guclulerdı cogu bıraktı owene gecti aiona gecti


    mau bless derken panzer charm danmı bahsediyorsun. mau attack point artıran itemler ?

    ben şu oyunu uzun zamandır oynuyorum ama nedense hiç bellato acc dostlugu görmedim.

    bir savaşta acc coraya saldırsa bile bellato ks yapmak için bekler. aynı durum tam tersi. ama cora acc ye dalarken yada bellato dalarken nedense her iki tarafta hep dps yapar.




  • cora buyuk tehdit olusturmadıgı icin bell ve acc birligi yok genelde buyuk tehdit olusturan ırka karsı bırlıkte hareket ediliyor.mau bless maunun atckını 4saatligine artıran bi charm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    adamlarda accuracy asmıs yav dmgde feci shield taktılarmı tank oluyorlar 2el taktılarmı en yuksek dps bu nasıl iş ya 2tane itemle class degistirmek kolaymı bu kadar adamlar resmen class degistiriyor

    accler costu ya item konusunda draco set var adamlarda

    adamların tankına bakhttp://www.xfire.com/video/104581/

    destroyerler cwde elvenle aoe vuruyor ırkın yarısı yerde boku cıktı valla elven launcher 20k vuruyor bana siege modda


    Yaaa adam seni sonunda öldürüyor ama




  • zaten adamların tankına bak dedim tank bile elvenle kesiyor beni videoyu koymamın amacı o
  • Bakalım serverlar birleşince archon vs işleri ne duruma gelecek. Offical da para kasma işini bir kıvırabilirsem yeni server la beraber, bir archon set çekmeyi düşünüyorum, sonrasında bakarsın o 3 serverin birleştiği yerde archon bile olabilirim. Geçen girip baktım, bomboştu dahin, guild (Codemasters) BD yapıyordu, onun dışında cora da level kasan yoktu, Solus a gidip radarla taradım, tüm solusta 13 tane Bell vardı, 213 de pek farklı değildi. İnşallah birleşince zevkli olur cw ler falan, ben de grazier ile oynamayı kaparım. Bir de archon olup ele leri çekebilirsem bir şekilde, oyunu bitirdim sayıcam kendimi.

    Ha bir de, ExtReme1® in dediği 2. seçenek sakat geliyor bana. Bell dışında dodge buildi hiçbir şekilde desteklemediğimden değil tabiiki, spirit x ranger ın çok sakat bir build olduğundan. +4 55 int staffı zaten offical da elde etmenin imkansızlığını bir yana bıratığımızda bile, 52 level da buff vs kasmak pek zor, ki Escalade şu sıralarda 53 bile olmuş olabilir. Dodge build perfect att/dodge set dışında spiritualist tabanlı bir cora karakterde pek etkili olamaz diye düşünüyorum. Söz konusu kişi archon bile olsa. Ama gene de denemek lazım tabii, para falan varsa. Ancak bana kalırsa, seçimle archon olduğun anda summon ları satıp Warlock a dönebilirsin. O level summonlar korkunç para getirir herhalde, birkaç parça birşey alacak paran olacaktır. Seçimle archon olmanı da niye belirttim, Craxi ile girdiğimde gördüm ki RL seni Sub olarak atamış, RL nin de guild leader in olduğu düşünüldüğünde seni diğer herhangi birinden daha iyi tanıması ve öncelik göstermesi kaçınılmaz. İşi bilmiyorsun demiyorum tabii ki, ancak ırk oylaması seni ilk 5 archon içine soktuğunda, yani herhangi birisinin "appointment" ına ihtiyacın olmadığında her hafta RL koltuğunu zorlayabilir ve hatta RL da olabilirsin. Hep archon olman da garanti gibi birşey olur. O zaman da Warlock olmanın zamanı gelmiş demektir. EQ da Shaniaa diye bir warlock vardı misal, RL oluyordu hep zaten, en kötü consul. EQ daki item durumunu da göz önüne aldığımzda bile damage i korkunç tu. Perfect att/def ele set att/accuracy/range att/def/vampiric perfect brothers set khan earring (30% attack) falan her bir şeyi vardı gerçi, +6 65 level staffla geziyordu, ancak yine de olmaması gereken damage ler vuruyordu. Blue mau lara 90k civarı. Warlock bayağı iyi yani, o derece itemler olmasa bile, offical ortamında archon set, makul ele ler ve burst pot desteğiyle warlock çok iş yapabilir, bir de serverlar birleştiğinde olur da savaşları Cora alırsa, aman aman.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağrı

    Bakalım serverlar birleşince archon vs işleri ne duruma gelecek. Offical da para kasma işini bir kıvırabilirsem yeni server la beraber, bir archon set çekmeyi düşünüyorum, sonrasında bakarsın o 3 serverin birleştiği yerde archon bile olabilirim. Geçen girip baktım, bomboştu dahin, guild (Codemasters) BD yapıyordu, onun dışında cora da level kasan yoktu, Solus a gidip radarla taradım, tüm solusta 13 tane Bell vardı, 213 de pek farklı değildi. İnşallah birleşince zevkli olur cw ler falan, ben de grazier ile oynamayı kaparım. Bir de archon olup ele leri çekebilirsem bir şekilde, oyunu bitirdim sayıcam kendimi.

    Ha bir de, ExtReme1® in dediği 2. seçenek sakat geliyor bana. Bell dışında dodge buildi hiçbir şekilde desteklemediğimden değil tabiiki, spirit x ranger ın çok sakat bir build olduğundan. +4 55 int staffı zaten offical da elde etmenin imkansızlığını bir yana bıratığımızda bile, 52 level da buff vs kasmak pek zor, ki Escalade şu sıralarda 53 bile olmuş olabilir. Dodge build perfect att/dodge set dışında spiritualist tabanlı bir cora karakterde pek etkili olamaz diye düşünüyorum. Söz konusu kişi archon bile olsa. Ama gene de denemek lazım tabii, para falan varsa. Ancak bana kalırsa, seçimle archon olduğun anda summon ları satıp Warlock a dönebilirsin. O level summonlar korkunç para getirir herhalde, birkaç parça birşey alacak paran olacaktır. Seçimle archon olmanı da niye belirttim, Craxi ile girdiğimde gördüm ki RL seni Sub olarak atamış, RL nin de guild leader in olduğu düşünüldüğünde seni diğer herhangi birinden daha iyi tanıması ve öncelik göstermesi kaçınılmaz. İşi bilmiyorsun demiyorum tabii ki, ancak ırk oylaması seni ilk 5 archon içine soktuğunda, yani herhangi birisinin "appointment" ına ihtiyacın olmadığında her hafta RL koltuğunu zorlayabilir ve hatta RL da olabilirsin. Hep archon olman da garanti gibi birşey olur. O zaman da Warlock olmanın zamanı gelmiş demektir. EQ da Shaniaa diye bir warlock vardı misal, RL oluyordu hep zaten, en kötü consul. EQ daki item durumunu da göz önüne aldığımzda bile damage i korkunç tu. Perfect att/def ele set att/accuracy/range att/def/vampiric perfect brothers set khan earring (30% attack) falan her bir şeyi vardı gerçi, +6 65 level staffla geziyordu, ancak yine de olmaması gereken damage ler vuruyordu. Blue mau lara 90k civarı. Warlock bayağı iyi yani, o derece itemler olmasa bile, offical ortamında archon set, makul ele ler ve burst pot desteğiyle warlock çok iş yapabilir, bir de serverlar birleştiğinde olur da savaşları Cora alırsa, aman aman.



    yanlız archon set i kullanırken sen archon değilsen o setin sana getirisi olmaz. archonlar seti defansından dolayı kullanmıyorlar. getirdiği özelliklerden dolayı kullanıyorlar. yani archon değilken o set üstünde olursa sana ek özellik vermez. sadece defans verir.




  • @Cagrı zaten secimlere katıldım gecen hafta hatta kazanıyordum ama def team oluyorum diye usttekine bir oy attık 2dakika kala bitime. sonra 1dakika kala diger alttaki eleman oy kullandı 3ümüzün oyu %6 oldu cp az oldugu icin kaybettim yani bizim guild her hafta rl cıkarabilcek potansiyele sahip rl+1archon bile cıkarıyorduk dusun yani def team olmak istemedigim icin usttekini pompaladık ama son dkde acı koydu.Warlock suan donmek istemiyorum cunku ring eleler dandik 15dodge var 2tane simdi bu ringlerle warlock olursan bi halt edemezsin en az %20 atck ring lazım ki iş yapabilesin pvpde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtReme1®

    yanlız archon set i kullanırken sen archon değilsen o setin sana getirisi olmaz. archonlar seti defansından dolayı kullanmıyorlar. getirdiği özelliklerden dolayı kullanıyorlar. yani archon değilken o set üstünde olursa sana ek özellik vermez. sadece defans verir.


    Biliyorum. Ama archon set alabilirsem archon da olurum demeye çalıştım. Serverdaki 51+ karakterlerin sayısına ve item durumuna da bağlı olur tabii ki bu. Dahinden kötüyse diğer 2 server, 3 ünün birleşimi olan serverda da archon olmak için bir engel kalmaz önümde. Tabii para vs kasmak gerekicek orada sıkıntılar yaşanabilir sabırsız bir insan olduğumdan, ancak yeni serverdaki guild hoş bir guild çıkar da yardıma hevesli olursa, neden olmasın. İnsan ilişkilerime ve yabancı dillerime güvenicez artık.

    quote:

    Orijinalden alıntı: FeeLsoBaD

    @Cagrı zaten secimlere katıldım gecen hafta hatta kazanıyordum ama def team oluyorum diye usttekine bir oy attık 2dakika kala bitime. sonra 1dakika kala diger alttaki eleman oy kullandı 3ümüzün oyu %6 oldu cp az oldugu icin kaybettim yani bizim guild her hafta rl cıkarabilcek potansiyele sahip rl+1archon bile cıkarıyorduk dusun yani def team olmak istemedigim icin usttekini pompaladık ama son dkde acı koydu.Warlock suan donmek istemiyorum cunku ring eleler dandik 15dodge var 2tane simdi bu ringlerle warlock olursan bi halt edemezsin en az %20 atck ring lazım ki iş yapabilesin pvpde


    Ele durumunu bilmiyordum zaten onu belirtmemiş olabilirim, bu arada bahsettiğim Warlock Blue mau ya 90k değil 40k vuruyormuş, 90 vuran striker, o konuda da özür. Blue mau dan kastım Blue t3 armor set bu arada. Seçilebiliyor olman güzel, umalım da sürekli strike team veya sub a seçil. RL olman kolaylaşır böylece. Guildinden de haberim var, benim de aynı guildde olduğumu düşünürsek. Craxi ile oynuyorum şu sıralar, yani oynamaya başlayacağım 1.5 hafta sonra tatilden döndüğümde. Bakalım level BD lerde rahat kasılıyormuş, 50+ da para nasıl kasılıyor öğrendiğim anda ortalama bir set edinmeye çalışırım. Potansiyel gördüm karakterde. Bir şekilde de herhangi bir yerde RL yada en azından consul olsam da bari oyunla ilgili öğrenebileceklerim bitse.




  • Çorbaya biraz bende tuz katmak istedim
    Launcher Armor Özellikleri;
     [Rehber] Archon ve Özellikleri {Güncellendi}

    Strike Team.


    Not: Guild türk guild i.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 15 Eylül 2009; 0:52:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3chladon1907

    Çorbaya biraz bende tuz katmak istedim
    Launcher Armor Özellikleri;
     [Rehber] Archon ve Özellikleri {Güncellendi}

    Strike Team.


    Not: Guild türk guild i.


    hangi serverda oynuyosun şimdi, bide şu soruma cevap verebilirmisin:

    bi xclas cora sumonner açtım ilk clasım ranger di 30 da summoner seçtim ama şimdi hacate mi ne onu ilk aldıktan sonra güzelce kullanıyodum ama 3-4 kez kullandıktan sonra daha kullanamıyorum şu hatayı alıyorum:

    Unable to use Animus reaver due to a low summon skill,

    nedir bu bi aralar gene aynı hatayı alıyodum Animus benimle aynı lvl daydı




  • oynadığım server rf.egames.lv



    summon pt ni kas.
  • teşekkür :)

    ve bu arada o server nasıl çok kişi varmı? ve türk güildinde kaç kişi var belki oraya gelirim tek oynamak sıkıcı oluyoda :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avzon -- 15 Eylül 2009; 11:44:55 >
  • bu rf online egamesin clientini nasıl yapacaz anlatırmısın?
  • valla bu serverda 3 sayfalık türk guildi oldu.

    bu hafta cumartesi 2 tane türk çıkıcak oylamaya ikisinide seçtiricez xD çok komik ilginç olaylarda oluyor çok eğlendik açıkcası.

    2.2.3 üstüne 20Mb lik bir patch atsan yeterli.

    dosya linkini ben bilmiyorum arkadas sana atar.

    üyelik almak içinde gmail şart. sadece gmail e mail gönderiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.