Şimdi Ara

REKLAMMATİK Hakkında (internetten kazanç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • REKLAMMATİK:
    Daha önce sizlere yepyeni bir reklam sitesi olan Reklammatik sitesini tanıtmıştık. Öncelikle hiçbir şekilde ad-ware, spyware değil. Yani bilgisayarınıza herhangi bir zararlı yazılım yahut virüs vs. bulaştırmamaktadır. Tamamen güvenli.

    Reklamcılığa yepyeni bir soluk getiren bu sistemde hızlı bir şekilde kazanmaya devam ediyoruz. Ama artık amacımız sizlere de kazandırmak. Bu sebeple haftasonuna kadar hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir kampanyayla sizlerin karşısındayız.

    Öncelikle Reklammatik hakkında ilk defa duyanlar için kısa bir alıntı yaparak bilgi verelim.

    “arkadaşlar site daha yeni . sitede bulunan reklamları izleyerek ve bu reklamlara not vererek para kazanıyorsunuz. farklı bir sistem.sahibiyle görüştüm oldukça iddaalı konuştu. oldukça büyük firamalardan reklamlar alıcaklarını söyledi.( Şu an bi kaç tane almışlar sony , apple gibi) nasıl kazanılacağı her yerde ayrıntılı olarak verilmiş. site kazancının %50sini üyelerine veriyor .puan sistemi var (1000 puan =1 TL) banka hesabına eft yoluyla bakiye 50 TL'ye ulaşınca ödeme yapıyor.”

    Yukarıda da belirtildiği üzere Reklammatik hali hazırda birçok büyük firmadan reklamlar almaya devam ediyor ve reklam sayısı şu an 30′u aşmış durumda.

    Bizim size ne önerdiğimize gelirsek. Reklammatik sitesine birinin davetiyle üye olduğunuz takdirde 500 puan kazanıyorsunuz, bütün reklamlara tıklayarak bir seferde kazanacağınız puan miktarı da 1500ü aşıyor. Profil ve tercihleri düzenleyerek baştan verdigi puan zaten 5850. günde de minimum 250-350 puan kazanılıyor. Ve bazı günler günde 1den fazla reklam izleyebiliyorsunuz. Bu reklamlar televizyondaki bildigimiz reklamlar. Ayrıca ne kadar alt üye yaparsanız (üye olunca göreceksinizdir) o kadar da fazla kazanabilirsiniz. istediginiz kişiye davet göndereblirsiniz.

    İşte Ek Gelir Sitesinde kazanmak bu kadar kolay. Üye olmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp, açılacak sayfadaki formu doldurmak ve gelen e-postayla hesabınızı aktif hale getirerek reklamları seyretmeye başlamak. Herkese bol kazançlar.
    NOT: Üyelikte Tlf numarası istenmesi aktivasyon kodu içindir ve ücretsizdir. Bir de kanacınız hesabınıza yatacağı zaman TC Kimlik numaranız ve Herhangi bir banka hesap numaranız istenecektir. Sonuç olarak site hiçbir zaman hiçbir yerden ücret talep etmemektedir.

    "BURADAN HIZLI ÜYE OLABİLİRSİNİZ"

    Saygılar..
    <FARUK KOMUR>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duraxon -- 20 Ekim 2009; 0:36:55 >







  •  REKLAMMATİK Hakkında (internetten kazanç)
  • https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=55144078


    internetten para kazanılsa zengin olurdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.