Şimdi Ara

Replika 4 çekirdek 2 gb ram hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar son gùnlerde sahibinden.com sitesinde baya replika ilanı verilmeye başladı. Yazılana göre 4 çekirdek işlemaci ve 2 gb ram yazıyor acaba bu ilanlarda yazılanları inceleyen yada alan oldumu yazılanlar doğrumu yoksa aldatmacamı bilgisi olan paylaşabilirmi eğer yazılanlar doğru ise fiyatlarıda baya uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • replika/çakma ise almayın telefonu bence.
    yazan özellikler aldatmaca olabilir.

    ama çin malı ve orjinal mallar var. jiayu-thl vb markalar en azından başka malın çakması değil ve özelliklerine güvenerek alınabilir. bu markalar yalan özellik yazmıyor.
  • cpu bilgi programlarında
    İşlemci bilgisinde 1.6 ghz yazıyor hemen yanında parantez içinde " not 1.6" 1ghz yazıyor
    ram kısmında da 2gb yazıyor yine parantez içinde "not 2gb" 1gb yazıyor.
    ekran çözünürlüğü 400x800 . Zaten ekran görüntüsü ele veriyor kendini berbat bir görüntü.
    3.7 " ekranda 400x800 ü düşünün birde 5.5" ekranda
    Ferrari ye 1.0 motor (65 beygirlik) koymuşlar gibi düşünün.
  • Merhabalar. Daha oncebununla ilgili baslik acmistim. Baya da tartisildi. Ortaya cikan sonuc uzun omurlu olmadiklari. Jiayu g3s alin. Tas gbi telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar replikalar 4 cekirdek var ama 2gb ram yok ekran ise 1280 720 olan da var ama en iyisi 400 840 kötü diyen arkadaslar göemeleri gerekir. ekran çözünürlügü degil de ekranın kalitesi önmeli mat olan var parlak olan var internette ki çogu donanım gerçek olmayan bilinçsiz ce satılan ürünlerdir.özellikle sanalpazar çogu yalan inanıpta alanlar nette bi blog sayfalarına aldıkları ürünleri yazsalardı iyi olurdu ama ne yazık ki alanlar netten paylaşmıyolar en iyi replika s4 suana oda mühendislik kodu 8899 olan model diger s4 lerde bes para etmez dikkat edin alıcagnz kişilerle iyi olup olmadıgını konuşma tarzların dan anlamaya çalısınız. 4 cekirdekli olupta alanlar ise satmaktadır. sebebine gelince bunların yazılımları yok ne yazık ki bi zaman sonra sorun çıktıgında room veya root edemezsiniz iyice sogursunuz telden türkiyede en yaygın özellige sahip cihazlar 6575 400 840 oldugu için bu donanıma sahip özellikte tel alınız en azından bunların çözümleri mevcut. bilgi amaçlı paylaşılmıştır. replika ürünler için sitemize bakınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replika-satış -- 7 Temmuz 2013; 13:33:44 >




  • bende cok arastırdım..aslında bu telefonlarlada ılgılenıyorum ama uc kagıt ısı bızım memlekette cok ...neden mılletı dolandırmaya calsııyorlar anlamıyorum...2gb ram ve 4 cekırdeklı cıhaz varsa gercekten almak ısterım..
  • arkadaşlar hiç bulaşmayın en azından gidin 2.el temiz bir s3 alın paranıza yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.