Şimdi Ara

Resident Evil 6 (ANA KONU-ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
3
Favori
36.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • chrisin senaryonudan sonra sildim yahu, aşırı derece bayık geldi bir anda
    artık revelationsa kadar dokunmam bir daha re serisine
  • Oyunda spreyleri ve bombaları kullanmak için "f" tuşuna basın..

    Tuş sistemi gerçekten çok karışık olmuş..

    "No hope" seviyesinde oynayayım dedim.. En çokta "Chris" bölümünde zorlandım.. mermi gelmiyordu bende karşıma çıkanları mümkün olduğunca yakın dövüşle halletmeye çalıştım.. Baştan söyleyeyim zor seviyede oynayacak arkadaşlar mermi çıkar diye beklemeyin sonlara doğru dımdızlak kalıp küfür edebilirsiniz..

    Genel yorumum..

    Ortalamanın altında bir oyun olmuş.. RE!nin geldiği nokta maalesef çok kötü.. Capcom önüne şapkayı koyup iyice bir düşünmeli.. Sırf bebelere yaranalım diye böyle kötü bir oyun yapılamaz..(hoş oyunda +18 ibaresi olsada.. )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estimates29

    çindeki bölümü sevmiyorum dolaş dolaş aynı yerler aksiyonla alakası yok . ben leon un kilise ve sonlara doğru olan bölümlerini sevmiştim . chrisin ilk bölümler uğraşılmamış galiba oyundan soğuttu beni , dön dolaş aynı binalara girip çıkıyorsun . yada ilerledikçe değişik bölümleri vardır belki .sen bitirdiysen sen anlat .

    İlerde bayağı aksiyon var. Özellikle son bölüm. Bitirmediysen hevesin kaçmasın spoiler vermiyim. En üzerinde uğraşılmışı leon'un senaryosu ama o konuda sana hak veriyorum. Sonuna kadar gelip bitirememiş adam olarak fıtık oldum. Dam u capcom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felixamor

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noobkiller

    yahuu o kadarmı kötü oyun indirsemmi ?

    Evet o kadar kötü..Çerezlik birşey arıyorsanız indirip bir süre oyalanabilirsiniz.

    Şöyle söyleyeyim ;
    1) Aksiyon oyunu değil, yani tam birşeyler yapmaya başlıyorsunuz pat bir sinematik-bir köşeyi dönüyorsunuz pat sinematik..
    2) Korku oyunu değil, hiç ürperti bile yaşatmıyor.
    3) Grafikler vasat ; 2013'teyiz grafiklerine iyi diyen arkadaşlar olmuş..Işık-gölge-kaplama kalitesi anca konsol ayarında, karakter tasarımları zayıf, yüz ayrıntıları kötü.Hani Far Cry 3/Crysis 3/Bioshock/Tomb Raider/Borderlands 2 falan yayınlanmamış olsaydı anlardık bir nebze.
    4) Çok basit oynanışı var,bulmaca var gibi gözüküyor ama zaten çözeceğiniz bulmacalar ilkokul çocuğu seviyesinde.Ayrıca GPS gitmeniz gereken yeri şaşmaz biçimde gösteriyor.

    Yani bir Crysis 3 gibi "waawww" diyebileceğiniz hiçbir şey bulunmamakta


    Grafikler söylenildiği kadar kötü.PS3 den alıp kopyalamışlar.Zaten içinde adam gibi ayar bile yok.Konu desen önceki serilere göre çok saçma.Zombilerde o kadar saçma sapan dizayn edilmiş.Her yerlerinden bir aksiyon çıkıyor ama tekme-tokat öldürebiliyorsun.
    Oyunu tam 6-9 yaş arası için yapmışlar.




  • resident evil code veronica yı dün kurup oynamaya başladım 3D si çok iyi 3 4 defa bitirmiştim şimdi bide 3D olarak bitireyim bakalım.

    arkadaş adamlar ne yapmış ya yemin ederim tüylerim diken diken oldu.o ilk hücrede başlamak felan oyyyyy.gece gelsede devam etsem kaldım yerden.
  • re 5 e kadar gayet güzel efsaneler ölmez şekil değiştirik dedik ama bu kadarda deil be mübarek apartman kadar boss olur mu yav.racoon cityle bu rezalet.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar 6 senelık pc ile kasmadan full ayarlarda oynuyorum lakin grafikler 5 tende kötü gibi geldi biraz şaşırdım kaplamalar çamur gibi herşey en fulde anti alising vs garip
  • arkadaşlar bu oyunu arkadaşımda yükledi yalnız onda oyun save olmuyormuş kapatıp açınca en baştan başladıgını soyledı bu neden olabılır yardımcı olun bende oyle bir sorun yok
  • Arkadaşlar resident evil 6yı yükledim açılırken Resident evil 6 çalışmayı durdurdu diye bir yazı ile karşılaşıyorum..
    AMD Radeon HD7670M ekran kartı kullanıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    arkadaşlar 6 senelık pc ile kasmadan full ayarlarda oynuyorum lakin grafikler 5 tende kötü gibi geldi biraz şaşırdım kaplamalar çamur gibi herşey en fulde anti alising vs garip

    Çamur grafikler yüzünden sistemi zorlamayıp full oynatıyor zaten Aslında bu iyi bir özellik kullanıcı dostu olması açısından ama şöyle görsel şölen yaşatacak Ultra High bir seçenekte olsa fena olmazdı hani.
  • O degilde Güzelim Seriyi.. 6'da Bozmuşlar ... Eger Gercekten RE4 ve 5'i Oynamiş Hissetmiş Oyuncular Varsa 6'nin Öncekilere Göre Tamamen Farkli oldugunu Görür. Tam bir Sinematik Oyun 2dk Kosuyorum Sinema Sinema.. Acayip Olmuş. Ama Öncekilere 10 üzerinden 8 versemde Bu 6.serisi Gibi 6 Puani aldi benden , Herşeye Ragmen Oynamaya Deger.. Ama 5'in yanindan gecemez. kaldiki 4 HİC Gecemez.. Ama Güzel oyun Tavsiye edilebilir.
  • abi bu oyunun kaç oyuncusu var ben seçemeden direk crisle başladım neden acaba :(
  • leon ile oynayarak bitirdim. partneri helena ile oynamak birşey fark ettirirmi? değişik diyaloglar vs vs?
  • oyuna yeni başladım, güzel gibi duruyor ama karakteri yönetmek zor geldi. silah seçimi vs baya karışık, daha doğrusu hızlı olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdrianGordon

    leon ile oynayarak bitirdim. partneri helena ile oynamak birşey fark ettirirmi? değişik diyaloglar vs vs?

    farkeder.

    öncelikle ayrı düştüğünüz zamanlarda diğer karakteri yönetmiş olursun. Ve kullanılan silahlar farklılık gösteriyor.
  • merhaba arkadaşlar ben de oyuna yeni başladım ama şu 1. bölümde uçak düştükten sonra arabalar patlıyo ya orayı geçemiyorum bi türlü yön w,s,d,a + space tuşlarının her türlü kombinasyonunu denedim yinde olmuyo biraz koşup ondan sonra duruyo adam kafayı yicem biri yardımcı olsun lütfen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crysis85

    merhaba arkadaşlar ben de oyuna yeni başladım ama şu 1. bölümde uçak düştükten sonra arabalar patlıyo ya orayı geçemiyorum bi türlü yön w,s,d,a + space tuşlarının her türlü kombinasyonunu denedim yinde olmuyo biraz koşup ondan sonra duruyo adam kafayı yicem biri yardımcı olsun lütfen?

    Space ye basili tut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SACRED085

    quote:

    Orijinalden alıntı: crysis85

    merhaba arkadaşlar ben de oyuna yeni başladım ama şu 1. bölümde uçak düştükten sonra arabalar patlıyo ya orayı geçemiyorum bi türlü yön w,s,d,a + space tuşlarının her türlü kombinasyonunu denedim yinde olmuyo biraz koşup ondan sonra duruyo adam kafayı yicem biri yardımcı olsun lütfen?

    Space ye basili tut

    peki hocam yön tuşlarınada basılımı tutcaz aynı anda space ile yoksa basıp kaldırcazmı yön tuşlarını
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.