Şimdi Ara

RESİM DOSYALARINI BOYUTLANDIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birçok arkadaşımızında sıkıntısı olduğu üzere foruma yüklediğiniz resim dosyalarını lütfen insanların rahatça görebileceği yada yükleyebileceği boyutlara getiriniz. Bu zor değil telefon kamerası ile çekiyorsanız ayar menüsü var çekime başlamadan evvel 30 saniyelik birşey 640*480 gayet ideal bir boyut web sayfalarında görüntülemek için başlıklara bakanlar mecbur değiller ki çarşaf kadar resimlerle uğraşmaya, kotalı kullanan var kotasız kullanan var ondan öte ekrana sığmayan abuk subuk görüntüler.

    Photosop, Windows Paint v.s. v.s. v.s. bunların hepsinde resimlerinizi yeniden boyutlandırabilmeniz mümkün. Bodoslama mesaj atmak yerine öncelikle resimleri en azından kaydırma olmayacak pencerye sığacak şekilde boyutlandırıp koymanızı rica ediyorum. Kendi adıma bundan sonra boyutlandırılmamış resim olam mesajlara girmeyeceğim cevap da yazmayacağım. Forum bir ortak kullanım alanıdır, usulünce kullanalım lütfen. Diğer insanlara biraz da olsa saygımız varsa biraz daha özenli olmaya dikkat edelim.

    Hayırlı forumlar.







  • ben bu konuya önem verdiğim için640x480 çekiyorum ayrıca resim uzantısınıda jpeg yapıyorum.

    iyi bir hatırlatma forumda resim açılmasını bekleyipte bakmadığım çooook konu var.bir öneri otomatik boyutlandırma eklenebilir siteye !!!
  • evet arkadaşlara katılıyorum
  • Otomatik boyutlandırma zaten var sitede,ama resim kalitesini düşürüyor doğal olarak,en iyisi upload etmeden önce 640x480 seviyesine getirmek,zaten ben hep 640x480 yapmaya özen gösteriyorum,fazlası foruma uymuyor.
  • ya da yüklenmiş link verebilir küçük dosya boyutlarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.