Şimdi Ara

Resimixir.com Resimler Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Resimixir.com Resimler Burada


    Merhaba, siz de Facebook kapak fotoğraflarınızın daha havalı olmasını,twitter fotoğraflarınızın daha çekici görünmesini,Tumblr‘da popüler fotoğraflarınızla adınızdan söz ettirmeyi isteyip de,sanal alemde tozu dumana katmanıza yardımcı olacak o fotoğrafları bulamayanlardan mısınız? Resimixir.com ile artık bulamama gibi bir derdiniz yok! Çünkü duvar kağıtları,kapak fotoğrafları ve twitter fotoğrafları ile görenleri kendisine hayran bırakan en iddialı,en renkli ve en tarz yerdesiniz.

    Marka düşkünüyseniz Nike’dan,filmseverseniz Matrix’ten,futbol aşığıysanız Götze’den tutun da en sevilen ayakkabı modellerinden olan Nike Air Max’e,profillerinizde ilahi boyuttaki maneviyatınızı yansıtmak istediğinizde de Allah yazılarına dair aradığınız tüm fotoğraflar bizde! ‘Hayallerim var benim’ diye yaşıyorsanız hayal ve özgürlük temalı duvar kağıtlarına, ‘Tam bir jelibon aşığıyım’ diyorsanız da jelibonların renkli dünyasına burada kavuşabilirsiniz.

    Haydi ne duruyorsun?! Tarzına uygun fotoğrafları seç,tercihine göre ister Facebook ister Twitter ister Tumblr ya da hepsinde tarzımı ortaya koymak istiyorum dersen bu üç profilinde de yayınla,buraların en havalısı sen ol!

    www.resimixir.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.