Şimdi Ara

Resmi: Huawei Pura 70 serisi Türkiye’ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei, uzunca bir süredir devam eden “P” serisinin adını değiştirdi ve yeni Pura 70 serisini geçtiğimiz ay Çin’de tanıtarak piyasaya sürdü. Firmanın bu telefonları yurt dışına çıkarması beklenmiyordu ancak bu konuda sürpriz bir karar aldın. Resmi olarak yapılan açıklamayla birlikte Huawei Pura 70 serisinin Türkiye’ye geleceği duyuruldu.



    Huawei Pura 70 serisi Türkiye’de



    Detaylarını ilgili haberlerimizde aktardığımız Huawei Pura 70 serisi Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra modellerinden oluşuyor. Huawe, Pura 70 Pro+ modeli hariç kalan diğer üç modeli Türkiye’de satışa sunacak. Şimdilik fiyat bilgisi yok ancak satışların çok yakında başlayacağı ifade ediliyor. Satışa çıkacak modellerin konfigürasyonları şu şekilde olacak:




    • Huawei Pura 70: 12 GB RAM 256 GB Depolama

    • Huawei Pura 70 Pro: 12 GB RAM 256 GB Depolama

    • Huawei Pura 70 Ultra: 12 GB RAM 512 GB Depolama



    Huawei Pura 70 Ultra, Ultra Parlak Teleskobik Kamera, ultra hızlı anlık çekim ve Kristal Zırh Kunlun Glass ile öne çıkıyor. Pro modelin öne çıkan ayrıntılarında Ultra Parlak Makro Telefoto Kamera ve Süper Dayanıklı Kunlun Glass bulunurken temel modelde düz kenarlara dikkat çekiliyor.



    Huawei Pura 70 Türkiye
    Her üç telefon da Kirin 9010 yonga seti ile destekleniyor. Bu yonganın 5G desteği Çin’de bulunuyor. Türkiye sitesinde tespit edemesem de Huawei'nin Global sitesinde tüm modeller 4G olarak listelenmiş durumda. Performans noktasında ise modern telefonlarda orta-üst seviye segmentinde yer alıyor. Dolayısıyla eski Snapdragon 8 Gen 1 seviyesinde bir performans beklemek gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei, Çin’in zirvesine yerleşti: Apple ciddi kayıplar yaşıyor



    Huawei Pura 70, 6.6 inç LTPO OLED FHD+ ekran ile gelirken Pura 70 Pro ve Ultra ise 6.8 inç LTPO OLED FHD+ ekran ile geliyor. Pura 70 Pro ve Ultra modellerinde 100W kablolu, 80W kablosuz şarj bulunurken temel modelde 66W kablolu, 50W kablosuz şarj yer alıyor. Telefonlar Çin ve Türkiye dışında Hindistan gibi bazı pazarlarda da satışa çıkacak. Huawei Pura 70 serisi Çin'de çok güçlü satış başarıları sergiliyor.




    Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/
    Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/phones/pura70/buy/







  • Açıklanan şekilde gelecek bu sefer hocam kendi işlemcileri ile.


    Lakin şöyle bir durum var almanyada fiyatları açıklanmış, 70 modeli 1000, Pro 1300, Ultra ise 1500 euro fiyatlarki bunlar çok saçma fiyatlar, Eğer Türkiye pazarına özel fiyatlandırma yapmazlarsaki yapmayacaklar diye düşünüyorum bu seri ile birlikte Huawei tamamen Türkiye pazarından silinir istediği kadar reklam versin sonra.

  • Globale 5g ile çıkmıyor nedense peki ama neden ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu Türkiye'de kim niye alır anlamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Globalde 5G olmayacak bilgisini ben bir yerde görmedim.

    Güncelleme: Global sitede 4G olarak listelenmiş tüm modeller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Yasir Akpınar -- 2 Mayıs 2024; 13:54:49 >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Qualcomm’un 5g patentlerini kullandigi icin olmasi lazim

  • Buraya da harmony os next ve 5g ile gelse içindeki gibi rekor kırmaz ama düşünülebilirdi.

  • Global sürümlerinde Snapdragon 8 gen 2 4G chipset olur diye bekliyorum ben şahsen

  • xander kullanıcısına yanıt

    Açıklanan şekilde gelecek bu sefer hocam kendi işlemcileri ile.


    Lakin şöyle bir durum var almanyada fiyatları açıklanmış, 70 modeli 1000, Pro 1300, Ultra ise 1500 euro fiyatlarki bunlar çok saçma fiyatlar, Eğer Türkiye pazarına özel fiyatlandırma yapmazlarsaki yapmayacaklar diye düşünüyorum bu seri ile birlikte Huawei tamamen Türkiye pazarından silinir istediği kadar reklam versin sonra.

  • honor magic pro 6 aldım gen 3 varken gen 1 neden alayım :D

  • Çip gen1 seviyesinde olabilir fakat Çip tasarımı kendisine ait olduğu için optimizasyon çok iyi olacaktır. Aynı şekilde işletim sistemide çok fazla özelleştirildiği için(harmonyos) uzun yıllar kararlı çalışacaktır.

    5g ile gelmemesi(veya gelememesi) büyük bir problem.
    fiyat politikası hala çok yüksek
    Google verileri kullanan android uygulamaları hala kararsız.

    bence bu 3 soruna biraz daha yönelse hiç düşünmem alırdım. Huawei amiral gemisi kullanan anlar beni ne Iphone pro serileri ne Samsung ultra serileri bu kaliteyi hala hissettiremiyor.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    aynen o fiyatlara xiaomi 14 ultra, s24 ultra hatta çok daha uygun fiyata magic6 pro varken snapdragon 8 gen 1 ayarinda bir islemci ile amiyane tamirle nal toplar piyasada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xander kullanıcısına yanıt

    Ben P60 Pro kullanıcısıyım lakin bu fiyatları görünce şaşırdım gerçekten şuan P60 Pro bile bazı sitelerde garip bir şekilde 45-50K arası fiyatlarda, Ben işlemciden önce Google servisleri yüzünden fiyatın rakiplerinden daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum, Evet arayüz ve kullanım deneyimi çok iyi lakin kamera dışında ucuz modeller alıp benzer ekran ve daha fazla özellik kullanımı mümkünken bu fiyatları verecek kimse yoktur diye düşünüyorum.

  • xander kullanıcısına yanıt

    Olaya neden sadece işlemci üzerinden bakıyorsun? Bu cihazdaki kamera hiç bir telefonda yok.

    5G'nin ülkemizde yaygın olarak kullanılması en az 2-3 sene sürer o yüzden 5G desteği olmaması çok sorun değil bence. Türkiye'ye özel fiyat çalışması yapılmazsa işi biraz zor. Bizim insanlar Android cihaza yüksek para vermeyi sevmiyor. O paraya gider iPhone alırım kafasındalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hem ambargolusun, hem pahalısın, harmonyos da global pazara sunmuyorsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.