Şimdi Ara

Rezillerin Rezili Türk Telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda bir firmayla bu kadar uğraştığımı bu kadar rezillik yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu kadar beceriksiz firmaya da şahit olmadım. Neyse olaya geçelim.
    22 Ağustosta taahhütü biten ev internetimi uygun paket olmadığı için kapatma kararı aldım. 2 defa ıslak imza verip güç bela kapattık. Kapatma ertesinde arayıp güzel bir kampanya sundular. Modemli bir kampanya. 5 iş günü içinde evraklar ulaşacak ve interneti de 5 dakika içinde tekrar açıyoruz dediler. Eve sadece modemin evrakı gelece, yeni pakete geçiş sağlandı dendi.
    Ancak internet benim yaşadığım değil ailemin yaşadığı evde ve farklı şehirdeyiz. Dolayısıyla modemi ve evrakları benim teslim alma şansım yok. Bunu arayan kişiye söylediğimde tamam sorun değil üst birimle konuştum evden birine verilebilir siz kimlik fotokopisi gönderin eve dedi ben de kabul edip onay verdim. İnternet de dediği gibi 5 dakika içinde tekrar açıldı.
    Şimdi başlıyoruz sorunlara.
    Şu an kullandığım internet eski paketin taahhütsüz fiyatı olacakmış bunu söylemediler. Arayıp konuştuk ses kaydı dinlendi vs. Taahhütsüz fiyatın bana şimdi söylenmesi gerekmiyormuş 2 sene önce zaten söylenmiş. Yeni kampanyaya geçene kadar ödemem gereken fiyat neden söylenmedi diyorum cevap yok. Ses kaydında da eksik bilgiye rastlanmamıştır diyorlar.
    Evrak teslimatına gelince telekurye denen firmayı aradım sizden başka kimseye veremeyiz diyor. Türk Telekom'u arıyorum hani başkasına verilir dendi diyorum. Yok verilmez deniyor. Resmen kafayı yemek üzereyim. Her gün yeni bir sorun her müşteri temsilcisi farklı bilgi veriyor. Adamlar sanki interneti yeniden inşaa edecek. Altı üstü yeni kampanyaya geçiş ve modem teslimi. Ailemin orda başka fiber yok 6 senedir bunlara mahkum kaldık. Valla bıktım her gün bunları aramaktan. Tamam istemiyorum kapatın interneti diyorum ama o da olmuyor internet kapalı görünüyor adamların sisteminde ama biz kullanıyoruz açık. İşin bir garip yanı da müşteri temsilcileri evden çalışıyor ama adamların telefonu çekmiyor. Kendi çalışanına bile düzgün hizmet vermiyor rezil firma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.