Şimdi Ara

RF EQG Türk Ekibi Toplanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savaş zamanları mine field a port olarak çıkabilirsiniz diye düşünüyorum. Yada boss scrool ları ile, benim çıkmaya niyetim yok gerçi.

    55 lvl da HC olarak AOE party e girdim, elven deki guard lardan 6-7 tane bir arada kesiyorduk, korkunç hızlı exp alıyordum. 45 dk falan kastım sabahleyin o partide, 38% aldım. Harika idi. 56 olayım zaten OC nin Naroom bölgesindeki captain leri solo kesebiliyor olacağım. (Mage x SM nin güzelliği o da) 58+ olunca da +5 silahlarım da olursa dps olarak AOE partilerde süper iş yapabilirim diye umuyorum. Bakalım göreceğiz. Şu an elven deki bellato spotundayım, normalde 3-4 partinin ya da 1 AOE + 2 partinin kasabildiği slotta 5-6 partilik adam var. Sabah 10-12 arası boştu gerçi. Ama classınıza göre rahat parti buluyorsunuz, hele ben pro HC olarak reklamımı yaptığımdan ve bu dediğimde de yalan söylemediğimi ispatladığımdan parti bulmam pek zor olmuyor, isme bakınca alıyorlar bazen. Ama spec base class olarak çok zor parti bulursunuz, en rahat mage base classla parti bulunuyor.

    Mage base in bir güzelliği de bellato ırkının her ihtiyacını karşılayabilmesi. Gerektiğinde AR oluyor, gerektiğinde AOE oluyor, gerektiğinde Healer oluyor, gerektiğinde (SM falan ölürse) astralistler mobları partiyi ölmekten alıkoyuyor uzağa çekip self stonecurse yaparak. Mage base class serverin en favori (ve tek girilen aslında) dungeonu olan HDH de harika iş yapıyor, relic ediniyorlar bissürü.




  • :D saol ama bu gün çıktım zar zor ACC lerin arasında kaynadım, elven güzel ama kimse party e almıyor 55 x clas AR yim hatta oradaki yaratıklara büyü ile 2k vuruyorum ama nafile hc veya sm olmazsan almıyolar ne yazıkki


    bu arada arkadaşlar hiç albise craft eden oldumu şu ana kadar 50 küsürlerde
  • Craft gereksiz öyle bir serverda, bell ırkı zaten savaş kazanamazken ore bulmak sıkıntı olur. AR lar Bell ırkının en gereksız classları şu an için, accauntunu 55+ ACC ranger base ile değiştirmeni, illa bell kasacağım diyorsan Mage base class kasmalısın, çünkü HC, Pysper-Astralist , Wizard, Mage X SM olarak level partilerinde kesinlikle yer bulur, HDH gibi dungeonlara girerken de 60+ level larda xclass AR olup yer bulabilirsin. Spec intial class farm için aslında. Elven de temple ın oralarda farm yapma olasılığı var.
  • xclas yapmayı bilmiyorum bitek başlangıçta seçilen clastan 30 lvlda daha değişik clas seçebiliyorum, diğer türlü xclas paralı ise yapamam ne yazıkki :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avzon

    xclas yapmayı bilmiyorum bitek başlangıçta seçilen clastan 30 lvlda daha değişik clas seçebiliyorum, diğer türlü xclas paralı ise yapamam ne yazıkki :(


    30 lvl da değişik seçebildiğin o classlardan uygun olanı var uygun olmayanı var uygun olmayan o classlar xclass sınıfına giriyor. paralı birşey değil

    eğer uygun bir xclass yapabilirsen çok işe yarayabilir. bildiğim kadarıyla bellatoda elven partylerde kasanların çoğu xclass. spec - shield miller, yada mystic - shield miller, çok bulunuyor. speclerin diğer çoğunluğuda ar yerine resser olarak oynuyorlar. çünki elven ptlerinde ar kullanılmıyor.




  • Intial classın ne bilemiyorum ama xclass ın mantığı, aynı anda 2 class ağacındaki skilleri kullanarak bundan avantaj sağlamaktır. Tabii bunu yaparken class skill lerinden fedakarlık etmek gerekiyor. Örnek vermek gerekirse Mystic Intial class bir karakter HC olarak mis gibi heal yapar falan, tam bir supporter olarak gezinir. Elven de de kendine gayet güzel parti bulur. Mage x SM olursa, HP si bayağı bir artar, beginner ring ve amu lar kullanırsa 25-30k falan HP si olabilir. Bu hp nin çokluğu onun hem daha fazla hayatta kalmasını, hem de Holy expert Force skilinin deliler gibi hp vermesini sağlar. 30k Hp olduğunu düşünürsek Force Heal %30 olan 7-9k arası bir heal yapacaktır. 60+ bir mage x SM prot shield ve perfect leon knife da taktıysa eğer, ya da Legacy Blade, inanılmaz toplulukların önünde tank olarak durabilir. Ama SM nin class skillerini kullanamaz tabii ki.

    xclass para ile yapılan birşey değil, class redefine scrool alıyorsun ve gidip değiştiriyorsun classını. Zor da değil yani. Ama xclassları oynamak zordur çünkü neredeyse tüm xclassların amacı normal halden daha fazla skill kullanarak yapılan normal atağı (space olan işte) azaltmaktır. Bunu da sürekli silah değiştirerek sağlarlar. Seri olmak gerekir yani.

    Elven partilerinde de spec intial classlar için çok zordur parti bulmak, ranger intial lardan bile daha zor denebilir. Çünkü elven partilerin en kötüsünde 2 mob çekilir, eğer HC çok iyiyse ve SM de işi biliyor ise 12 moba kadar çıkılabilir. Misal bir HC olarak nerelerimden ter geldiğini aktarmak isterdim dün 12 mob parti yaparken. İşte bu 12 moba vuran adamlar teker teker vurmaz, burst falan ne varsa abanılır ve AOE dalınır. Spec ler de AOE den yoksunlar ne yazık ki, ya Rezzer olarak ya da Spec x SM olarak zar zor yer buluyorlar kendilerine. AOE partilere en çok lazım olan adamlar ise SM (Bellato ırkında SM yok, herkes 58 den sonra zerker oluyor), HC (Bu da az, ve kalitelisi pek yok, salak salak işler yapıyorlar) ve Mage x Sm dir. (En feci AOE classıdır Mage x SM, 2 adet Sword aoe skili ve birçok Force AOE skili var)




  • extreme ya hala legend damsnz bende baslamayı dusunuyormda
  • bizimkinler rf eu oynuyorlar. archon oldu arkadaş. benide oraya çağırdılar
  • bende baslıcaktmda nasl yuklicem anlamadm tam olarak l2 deki gibi once indiriorz serverlarn patch larını mı? atıyoruz biri anlatabilrmi msn den=?
  • Oyunu indirdim patchleri ve launcher ı yükledim.Artık tek gereken hesap almak kaldı fakathttp://gamecp.rfequilibrium.com/gamecp_register.php adresi çalışmıyor.Bu hesabı nasıl alabilirim ?
  • google a equilibrium gaming yaz

    çıkan sitede rf bölümüne gir ordan üyelik alabilirsin.

    bu link eski domain oldugu icin kapatıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtReme1®

    google a equilibrium gaming yaz

    çıkan sitede rf bölümüne gir ordan üyelik alabilirsin.

    bu link eski domain oldugu icin kapatıldı.


    Çok teşekkürler
  • hala dwm edenler varmı eqg ye varsa whisp atablrmi MaviS nickm
  • EQG ye tekrar başladım 50lvl cora 55lvl bell ve 54lvl HC var şuan cora kasıyorum çünkü corada 55+5 staff var
  • RF Olympic Türk Ekibi Toplanıyor
    Ekiptekiler: ExtReme1®, m3chladon, SirValek

    Umut gelsene olympic e
  • 400mb patch istiyor olympic hiç indiresim yok

    Edit: Burağın pek oynayacığını sanmıyorum ygs yakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 16 Şubat 2010; 20:26:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Burağın pek oynayacığını sanmıyorum ygs yakın


    Çaktırma
  • bell oynasanıza :D
  • oynucakmı herkes ? acc den baska bise oynamadım ne oynucaksınız?
  • bell oynarsanız gelirim privateye yoksa devam officale :D:D:D 51lv HC bu arada :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.