Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Yazın açsaydınız çok güzel olacaktı ahh ahh Konuda sürünmezdi hem Daha sürünecek tarafı yok oyunu çok bilen olmadığı için az şimdilik inş. artar OB zamanında

    Bide bi kıyak geçseniz hikaye eventine 1lvl karakterle katılsam olurmu lvl30 olacak bile zamanım yok

    Oldu biz kalkalım o zaman:D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3chladon


    quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Yazın açsaydınız çok güzel olacaktı ahh ahh Konuda sürünmezdi hem Daha sürünecek tarafı yok oyunu çok bilen olmadığı için az şimdilik inş. artar OB zamanında

    Bide bi kıyak geçseniz hikaye eventine 1lvl karakterle katılsam olurmu lvl30 olacak bile zamanım yok

    Oldu biz kalkalım o zaman:D


    Emre veriyim sana hesabı hemen 2dk 30lvl char kasıverirsin




  • Beyler bir sorum vardı
    Özel kasma stiliniz var mı?Yani sadece görevleri mi yapıyorsunuz yoksa + olarak başka şeylerde yapıyor musunuz?
    Bakıyorumda çoğunuz hızlıca lv atlıyorsunuz.Ben okulunda etkisiyle 22'de kaldım.
    Paylaşırsanız sevinirim
  • Görevler verdikleri itemler ve cpt için yapılıyor onun haricinde kendin mob keserek kasmalısın
  • RL seçimlerine her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Sitede farklı yazıyor gmler farklı söylüyor ama her ikiside fos.Sitede Rank 30 dakiler oy kullanabilir diyor accretia ırkındakilerin hepsi rank 30 da zaten ama 1 oy çıkıyor.Gm e soruyorum rank 4 dekiler oy kullanabilir diyor rank 4 teki 3 kişi bizim ekipten hiç birine oy gelmiyor.Sıralama değiştiriliyor listeye göre ranka göre consul olması gereken adam def team oluyor.Sitede yazan oy verme şeklini kullanınca saçma sapan bir hata veriyor.Archonluğun önemli olduğu bir dönemde böyle saçma sapan hatalar var.
  • Oyun daha CB düzelecektir zamanla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3chladon


    quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Oyun daha CB düzelecektir zamanla


    GM ler ile bir ilgisi yok. Server bakım için kapanıp açıldığında liste değişebiliyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wade


    quote:

    Orijinalden alıntı: m3chladon


    quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Oyun daha CB düzelecektir zamanla



    GM ler ile bir ilgisi yok. Server bakım için kapanıp açıldığında liste değişebiliyor.



    Yapma yaa.
    Neden bakım haberi vermediler?
    30 dk da bakım mı olur?

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bakın gm karakterı ıle yetkılı gıbı konusuyorum tekrar soluyorum burdan forum uyesı gıbı konusuyorum oyundan bır game mastera daha archon lıstesını degıstırdıler dersenız Yaptırım uygulanıcak haberınız olsun bu sıze son soleyısım anlamak ıstemıyomusunuz?

    Bızım ole bır yetkımız yok oyunun ısleyısıne hıc bır sey yapamıyoruz. Yetkılerımız sınırlı......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIZIM OLE BIR YETKIMIZ YOK . neden ole bısey yapalım? Aranızdakı cekısmelerı game masterlara hakaret ederek ya da suclama yaparak hallledemezsınız.

    Kac sefer soledım artık sınırlenmeye baslıyorum. Bız archon lıstesını degıstırıp napalım? elımıze ne gecııcek zaten CB surecı . Daha 1 tane oy kullanılmamıs. Gelmıs lısteyı degıstırdınız dıyorsunuz. Gozunuz gormuyormu? Bu konuyu burdada kapatıyorum. Hala ıtırazı olan varsa GM karakterlerınden bırıne daha sız degıstırdınız sız yaptınız dıyın.
  • Ayrıca oyunu bız kapatmadık . Server fırmasında ufak bır sorun olustu. Isımız gucumuz yok archon lıstesını degıstırmek ıcın serverımı kapatıcaz? Degıstırebılsek sızce daha kısa zaman almazmıydı? Sızden bıraz daha profesyonellık beklıyordum.
  • Arkadaşlar işin oyun boyutu ayrı forum boyutu ayrı. Lütfen hitaplarınıza dikkat edin.

    İyi forumlar.
  • Archlukla ilgili bi yorumunm yok fakat buglarla dolu görevlerin olduğu bi serverdayız ve gm ler KESİNLİKLE görevleri düzeltmeye yanaşmıyorlar. Ben öyle sanıyorum ki gm ler çok pasif kalıyor. Resmi sitenin forumuna da koydum 35 lvl int armor görevinde bariz hata var. Fakat bi yetkili çıkıp da şu şöyledir diyemiyor. [GM]HC ye sorduğumda bana 25-35 diyor. Gidip 21 lvl de yapabiliyorum görevi. loglarına bakacam diyor bakıyor cevap veremiyor. Herneyse pek de umutsuz olduğum bug düzeltmeleri inşallag open betada yapılır.
    Herşeye, özellikle de ilgisiz alakasız GM'lere rağmen iyi oyunlar
  • Görevleri Oyun İngilizcesi ve Oyun Türkçesi olan birileri yazarsa iyi olur. İngilizce olarak resmi sunucudan okuduğumdan dolayı görevleri yapabiliyorum. Yoksa çeviri hataları öyle saçma sapanki, görevleri yapmak çok zor hale gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 11 Ekim 2010; 12:51:43 >
  • Ohooo bi geldim forum karışmış Ayrıca cbde archon olup olmamak bence çok da önemli değil zaten az kişi var RL olacak kişiden isteyin archon yapar burak ve emre zaten iyi oyuncular archon list tartışması nerden geldi anlamadım :S

    Görevlerin çevirisi bence sorun değil zaten altta yazıyor yok 10 tane mob kes yok 5 tane item topla gibisinden çok da fark yaratmıyor bence ben ing. de oynarkende oraya bakıyordum hep
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 11 Ekim 2010; 18:33:53 >
  • Tutumunuz yanlış.Sonuçta Closed BETA aşamasındayız ve test ediyoruz yanlış-hatalı-buglu kısımları da bildiriyoruz.Eğer eleştirilere böyle cevap verecekseniz ne bu konu amacına ulaşır ne de Cb süreci.Olan şeylerden bahsediyoruz burada.Sonuçta hakaret etmiyoruz kınamıyoruz ezmiyoruz sadece test sürecine faydalı olmaya çalışıyoruz.RL seçimlerinde sorun var bende bunu buraya yazdım.Gmlerde farkında olduğundan ticket atma gereği duymadım sadece forumdaki oyunculara bilgi verdim sonuçta 2 haftadır var bu bug.
  • Tamam arkadaslar. Benim artık tek soyleyebılecegım sey su. Yukarıda Oyundakı herhangı bır hataya degıl Dırek bıze hakaret kabul edecegım sekılde bır mesaj var. Sunu bılmenızı ısterımkı bız anında degısım yapamıyoruz. Acaba kac tane oyunda gırdıgınızde GMler sureklı destek sunmaya calısıyor PMlere cevap verıyor? Pm'den yazmak belkıde bızım hatamızdır bunu bılmıyorum. Ama sunu bılmelısınızkı cevırı hatalarını tek tek duzeltıp not alıyor ve gonderıyoruz yenı gelecek patchlerle bunlarda yavas yavas duzeltılecek.. Yanı aha cevırı hatası buldum dalın lan Database'e sıstemıyle calısamıyoruz keske yapabılsek ama bızım buna yetkımız yok su anda. Koreye gonderıyoruz onlar degıstırıyorlar. Carsamba gunu ofıse gıdıp toplantı soyledıklerınızı dıledıklerınızı sıkayetlerınızı aktarıcam. Bız elımızden gelenı yapmaya calısıyoruz . Kac game master sırf yardımcı olmak ıstedı dıye bır uyeye telefonunu verıp destek verıyor yada msnden destek verıyor bunu bılmıyorum. Belkıde bız alakasısız. Haklısınızdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

    Görevleri Oyun İngilizcesi ve Oyun Türkçesi olan birileri yazarsa iyi olur. İngilizce olarak resmi sunucudan okuduğumdan dolayı görevleri yapabiliyorum. Yoksa çeviri hataları öyle saçma sapanki, görevleri yapmak çok zor hale gelmiş.



    Katılıyorum görev acıklamaları cok sacma sanki google translateden cevirmisler
  • Evet sorunda burda aynen oyle oldu. Koreden ıngılızce o kadar yanlıs geldıkı once o ıngılızceyı ıngılızceye cevırmekle ıse basladık duzeltebıldıgımız kadarıyla duzelttık . En ıyı sekılde bu cıktı ortaya. Ne kadar vasat oldugunu sız dusunun :)
  • Direk private server quest loglarını alıp çevirseydiniz daha kolay olurdu kore more uğraşılmaz bence

    Bence koreliler uğraşmak istemedi tak korean to english yaptılar google translateden ordan direk yolladılar

    edit: Bence db olayı çok saçma olmuş size belli seviyede eğitim vermeleri gerekirdi ve dbde gerekli düzenlemeleri yapma yetkisi vermeleri lazımdı çünkü yok oyuncular bug bulacakda gmler koreye ileticek de sonra koreliler onu google translateden çevirip okuyacakta() sonra birde patch hazırlayıp göndericek bence kısa sürecek bir olay değil adamlar zaten kendi serverleriyle daha çok ilgilenmek zorunda gecikmeli gönderirler diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 11 Ekim 2010; 19:39:32 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.