Şimdi Ara

Riot'un ceza sistemi yüzünden haksız ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunumda 2 kişi kavga edip oynamayı bıraktılar. Oyunu openladık dk 15te ff attık. Oyun sonunda da bunları yazıp 14 gün ban yedim. Riota konuyla ilgili attıgım tickette bunun otomatik sistem oldugunu ve hiçbir şekilde geriye alamadıklarını söylediler. Benim şimdi ne yapmam lazım?

    Riot'un ceza sistemi yüzünden haksız ban yedim



  • TR serverinde oynanmaz adamlara yazı yazma etme diyicem ama orada sakin kalmak için Peygamber sabrı lazım git westde oyna westde de var mı var 12 maç lose streakler vs orada da görürsün ama her türlü TR serverinden iyidir. Düzenli oynadığın 5 arkadaşın yoksa weste geç.

    Dediğin gibi de adalet yok fidleyenin yaptıgı yanına kar kalır 2 şey yazarsın ban yersin 14 gün ban yemişsin birdahaki ban perma olacak o yüzden geç weste.
  • d5e kadar düşersin demiş ne güzel hakaret keşke banda deseler
  • Hocam tavsiyem yeni char açmanız ben de ban yedim geçen sene adamlar allaha peygambere dine kitapa herşeye küfür ediyolar geri bildirim gelmiyor saçma sanırım bu banları yapay zeka sorgulamadan veya belli bir kotadan sonra atıyor.Ayrıca tahmineme göre eski charların ban yeme olasılıgı daha fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür etmeyenler ceza yiyorlar zaten kardeş. Ana bacı kaptırıp bir de güzel feedleyenlere yönelik bir hareket ben daha göremedim.

    Ayrıca bu oyunda diğer sunucuları bilmiyorum ama TR sunucusunda şöyle, kimseye kulak aldırmadan oyun oynayayım desen 2-3 oyun sonra kendini onkolojide buluyorsun. Mute atmadan oynamak çok zor.
  • İstediğin kadar trolle chate yazı yazmadigin sürece 0-20 gitmiyorsan ban yemiyorsun. 4 kişi trollesin sen lütfen yapmayın yaz 4 ü seni repler ban yersin. Chati ignoreladıgın sürece ban yeme ihtimalin %1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.