Şimdi Ara

Rising Force Online Turkiye ! Sci-fi Mix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Birçoğunuzun bilgisi olmasa da 7 senelik mükemmel bir geçmişi olan bir oyundan bahsediyorum. Rising Force Online. Oyun çok fazla firma değişikliği yapmasına rağmen yurt dışında mükemmel bir oyuncu kitlesi tutuyor. Oyunun dinamikliği olsun,oynanışı olsun diğer oyunlardan biraz farklı. Diğer mmorpglar gibi oradan oraya görev alıp vermekle uğraşmamak, benim gibi oradan oraya bir iki mob kesmek için koşturmaktan sıkılanlar için çok daha pratik. Oyun Sci-Fi özellikleri taşıyor ve 3 güzel ırktan oluşuyor. Ben Bellato'dayım şahsen. Oyun için söylemek istediğim en önemli özelliği PVE ile PVP bir arada .Yani PVP yapmak için ayrı bir yere ışınlanıp 20 v 20 tarzı bir pvp sistemi yok. Her ırkın başlangıç çharitaları hariç diğerleri bütün ırklara açık. Dilediğinize gidip farm yapan exp kasan oyuncuları kesebiliyorsunuz.Aynı şekilde onlar da sizi. Tabi bu durumda kesilen taraf sizseniz Irk liderini bilgilendirip destek alabilirsiniz. Bunun haricinde 3 ırkın birbirine daldığı savaşlar 8 saat'te bir oluyor. 3 ırkın kendine ait CHIP'leri var. Savaşlarda genellikle 2 Irk birleşip bir ırka dalıyor. BHu da Irk liderlerinin savaştan önce birbiriyle iletişime geçmesi ile oluyor. Oyunda anlatılacak çok daha fazla şeyleri var. Şimdi ise Oyunun Türk Server'i açıldı. Oyun yetkilileri herhangi bir sorunda direk sorununuzu çözebiliyor. Ya da zararlı çıkarsanız sizden telafi ödülleriyle özür dileyebiliyorlar. Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Kayıt için referans linkimi ve oyunun sitesini de alta koyuyorum. Herkesi bekliyoruz.

    Site:www.rfonlinetr.com
    Kayıt:http://cp.rfonlinetr.com/auth/register/?ref=116477235


     Rising Force Online Turkiye ! Sci-fi Mix

     Rising Force Online Turkiye ! Sci-fi Mix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbrz -- 1 Ağustos 2015; 17:17:47 >







  • Daha önce denemedim bu oyunu oyüzden bazı sorularım olacak.Level kasma sistemi nasıl?(zor veya kolay)Sürekli görevlerle mi kasıyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrednL.triceps

    Daha önce denemedim bu oyunu oyüzden bazı sorularım olacak.Level kasma sistemi nasıl?(zor veya kolay)Sürekli görevlerle mi kasıyoruz?

    Ne zor ne kolay aslında. level kasmak için parti olarak belirli spotlarda belirli mobları kesiyoruz. sürekli görevlerle ilerlenmiyor. Partisiz neredeyse kasılmıyor gibi bir şey aslında.Level'in yanında PT sistemi mevcut melee(yakın mesafe) ,range,force,defense,shieldd,Unit tarzı bunları hangi silahları kullanıyorsan onlar gelişiyor mesela her blokladığında Shield pt, her yakın mesafe silahıyla vuruş yaptığüında melee PT artıyor. Bu PT'ler de senin vuruş gücünü ve hangi silahları alacağını etkiliyor. Oyunda sürekli oradan oraya koşup görev yapmıyorsun anlayacağın.
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler bilgilendirme için.
  • Serverdaki xp rate ne durumdadır tam bilmiyorum, lakin normal şartlarda level kasmak çok kolay değildir. İleri seviyelerde yer yer eziyet halini bile alır. Eski nesil seviye sistemi var oyunda. Partini kur sabahtan akşama kadar aynı yaratığı kes, her kestiğin yaratık %0.01 atlatsın Ama oyun zevkli midir, pvp yapacak kadar oyuncu varsa aşırı keyiflidir. Sabahtan akşama kadar kesilen yaratıklara, karşı ırkların da xp için ihtiyacı oldugundan bol aksiyon olur.
  • Exp rateler fena değil . Ayrıca oyunda premium alınabiliyor. her gün oyunun kontrol panelinden 120dk oyunda kalma sürenizi 2gp ye çevirip 30gp olduğunda premium alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.