Şimdi Ara

Rising Force Türkiye Sunucusu Kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun kapandı ancak ben bu sefer destek sitesini kapatmayı düşünmüyorum. RF oynayanların yararlanabileceği bir platformu hep açık tutmaya çalışacağım. Destek sitesini bakıma aldım sunucu kapandığı için bazı değişiklikler yapmam gerekli. Kısa süre içinde tekrar açacağım.

    Oyun kapanmadan önce oyunu silmiştim ama son kez yükleyip son resimlerimi çektim.

     Rising Force Türkiye Sunucusu Kapanıyor


     Rising Force Türkiye Sunucusu Kapanıyor




  • yuh ama yaa ne hayallerim vardı vizelere bile rf hayalleriyle çalıştım olcak iş mi bu? bari playrf.com yeni server açsa baya oldu eskisi açılalı bildiğim kadarıyla... :( bu kadar kaliteli oyun nasıl tutulmadı türkiyede diye düşünüyor insan ya daha bayram tatili olmadan yediler oyunu :S :( :( :(
  • Arkadaşım resmi serverlar en fazla bir yıl açık kalır privatede hileden donateciden geçilmez halde olursa tabiki oyun tutmaz. :)
  • Private serverleri tespit edip dava açmadıkları sürece bu böyle devam eder. Sürekli kendileri kaybederler CCR tamemen Kar amaçlı kurulmuş bi firma buna nasıl müsade ettiklerinide anlamış değilim. Madem oyuncu azlığını bahane ediyorsun private serverlardaki oyuncularına sahip çıksaydın. Kore hariç bütün sunuculara 2. sınıf muamele yapmasaydın. Bütün sunuculardan kazanılan para tamemen kore sunucusuna aktarılıyormuş gibi ordaki etkinlikler,turnuvalar, oyunduşı etkinliklere bakıyorum sanki bizim oynadığımmız hammallık gibi bişe paramızla rezil oluyoruz resmen. Dünyada böyle saçmalık görülmemiştir free to play bi oyun oyuncu azlığından dolayı server kapatamaz böyle saçmalık olmaz. Madem tamamen kar elde etmek amacın o zaman oyunu bedava yapma ! bedava olan bi oyun oyuncu azlığını bahane edip oyun kapatamaz. avrupa serverinde oyunu oynayanların yüzde 90 cash kullanan adamlar kalan kısım para harcamayan kısım ve her gecen gün bu oran azalmakta serverlerin yavaş yavaş azalmasının sebebi cash kullan oyuncuları yakalamak artık imkansız olması ayrıca oyuncu azlığından artık paralı oyuncularıda kaybetmekteler diyelim ki 60 lvl full itemli karakterimiz ve sonsuz cash war ama oyunu oynuycak adam yok 8 kişilik parti kuracak adam yok :o) exp kasacak adam yok.




  • Bu CCR nin yaptıgı tam bi para oyunu..oyuncu sayısı falan hikaye dünyanın hiç bir yerinde 2 haftada istenilen oyuncu rakamına ulaşılamaz , ki tr rf serveri hakkında hiç bir reklam kampanyası yapılmadı o kadar süre varken,bence genede reklamsız bu kadar player gelmesi iyi...oyun devam etseydi rf tr iyi işler yapardı türkiyede çünkü pvp ve görsellik bakımından ve içerik bakımından suan türkiyede oynana online oyunlar arasında çok çok iyi ..ama CCR nin tutumu heralde 2 haftada herkesin cash shopa yönelmesiydi yani para yatırmasydı heralde... kim rf yi seven oynayacak olan herkes para yatırmak mecburiyetinde ,oyunda para yatırılmadan hiç bir yere gelinilmiyor zaten.... ccr bence güveninin yitirdi rf oyuncularına karsı bidaha inşallah rf işine girmezler..
  • CCR tamamen para odaklı bi firma evet. Yani tüm oyun firmalarının tek amacı para kazanmak değil mi zaten?
    Yıllarca oyun oynadım hatta hayatımı değiştiricek kararlarda bile oyunların etkisi oldu.
    Ama aylarca bir ofisi açık tutup geceli gündüzlü eleman çalıştırıp 8 9 ayın sonunda 2 hafta içinde oyun kapatılır mı?
    Üstelik bu firmanın datacenter ile binlerce dolarlık sözleşmesi var?
    Zaten bu parayı ödeyecekler. Neden server kapatsınlar? Bize yok sözleşmeyi 25 milyara feshetcez dediler. Allahınızı severseniz bi server firmanız olsa milyon dolarlık anlaşmayı yada 6 haneli rakamlarla ölçülen bi anlaşmayı 25 milyara feshedermisiniz?
    Bu olayların ardında çok farklı şeyler yatıyor.
    Çeviri yaparız doğru düzgün ki ekipteki 4 5 kişi ana dili gibi ingilizce konuşmakta aylarca çeviri yaparız yollarız sonra aa pardon yanlış oldu derler bi dosya daha yollarlar onu çevir sonra bu değil bunlar expansionmuş bunları çevirin derler .
    Çeviri yanlış dediniz garyolarla bende takıldım oyuncu karakterimle ama gm olduğumu söylemedim. Oyuncu nickim tattoo. Hep rf i azcık biliyomuş gibi davrandım daha çok çeviri muhabbeti geçiyordu.
    Sorarım size nasıl bir firma elemanına " where is the Craig David???asdas(korece kelimeler)d" cümle aynen bu diye bi çeviri gönderip çevir diyebilir_?
    Cümleyi ilk gördüğümde bana craig david tanıdık geldi diyorum acaba bu nedir fln sonradan çaktım koredekiler resmen dalgasına translate'den çeviri yapıp yolladılar bize.
    Bizde ordan uyarlayabildiğimiz kadar uyarladık. yukarda geçen cümlenin anlamınıda söyliyim meğer o cümle halostone keeper ırkınıza dost olarak ortaya çıktı demekmiş_?
    hadi bunu bu anlamda çevirebilcek kadar ing bilen biri varsa sölesin öpeyim elini.
    Event konusuna gelince. Eventlerde o kadar ısrar ettik ama malesef adamlar anlamıyor işine gelenlerde ona göre iş yapıyor.
    Bizim eventler konusunda yapabileceğimiz bir şey olmadı anlıcağınız ofisteki bir kaç kişinin tavsiyesine olaylar gitti öylesine....
    Bende sizin gibi anlamıyorum 2 hafta da 2 haftada o kadar reklam verilip oyun mu kapatılır?
    Bazen ofiste kendi kendimize güldüğümüzü hatırlıyorum bu nasıl bir oyun firması şurdan iki programcı bulsak birde designer adamlar bu oyunu daha iyi yürütür diyorduk.
    Hatta ben patronun züccaciyeci olduğunu ve hayatı boyunca biriktirdiği parayla hayalden bir ıofis kurduğunu bizimle dalga geçtiğini fln bile söledim zamanında düşündümde bunu ciddi ciddi.
    Sahte isimlere hediye verelim dediklerini bile hatırlıyorum. Adamlar resmen reklam sahteciliği yaptı resmi bir site üzerinden.
    İnanın ortam çokta güzel gidiyordu serverda 750'den fazla 20 level üzeri oyuncu olan bir server neden kapanır sizce? Başka bir firmaya satılacak diyorlar.
    Sanırım hem eleman çıkarmak hemde hediyelerden yırtmak için böyle bir yola gittiler bakarsınız 2 gün sonra bilmemne game oyunu açar ki bilin oda ccr'dır zaten haberim olduğu anda sölerim.
    Metin2den fazla patlama bekleyen bir şirket CB'ye 1 hafta kala reklam mı verir?
    Uyarmamıza rağmen burayı pek tınlamadılar fakat tınlamadıkları halde bu kadar büyük bir beklentileri varmış gibi gösterdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 21 Kasım 2010; 0:29:28 >




  • geçmiş olsun bende yaza başlarım felan diyodum nasip...rf güzel bi oyundu ben ilk çıktıgında oynarken zevkli gelmişti...ama analadıgım kadar server server mundar oldu...
  • Oyunu oynamadım ama takip ettim. Bu oyunun EU serveri olsaydı ve kapansaydı çok daha farklı şeyler olurdu. O şirketi yok ederlerdi resmen çünkü insanları uyanık adamlar.
  • Merak etmeyin biz zaten gerekli davaları acıyoruz . Fakat oyuncular reklam kampanyalarından dolayı dava acabılır vs. Hatta bızı bıle yarım maas ıkramıye ıle susturmaya calısan bır sırket CCR. Reklam sahtecılıgınden dava hakkınız var. Sız acın bızde destek olalım.:)
  • bilmiyenlere gelecek ayin ilk haftasinda Turk RFonline Privat server aciliyor
    www.ankarabase.com forum üye olun
  • Vah vah neler olmş böyle yahu.Bu tarz firmaların böyle amatör davranıslarda bulunmaları ne kadar kötü.Bir iş yapıcaksan elindeki paranın yarısını işe diğer yarısını reklama yatırıcaksın.Bu çark anca böyle döner.Bu kadar emek + bekleyen insan ziyan oldu
  • 1
  • Her güzel şeyin bi sonu wardır...
  • tamda başlıcaktım pfff
    herkese geçmiş olsun
  • basliyabilirsin
    07-01-2011 yeni RF Turkiye acildi bile
    www.ankarabase.com

    en yeni transferimiz GARYOSAVAN
    bellato vs cora suanki durum
    acc kan kaybediyor

    irk; Bellato
    nick name;Yilan
    class; Armor Rider
    lvl; 50
  • Bu arada oyunun yeni sitesi şu
    www.risingforceturkiye.com
  • Bu ne ya Bi açıp bi kapatıyorsunuz Bu kadar da olmaz ki O yunun orjinal serveri zaten bedava neden private kurma gereği duyduki anlamadım. Kesin bi 3 kağıt war bu işte
  • ne kapanması ferdi?
  • wah wah emeklermiz gene çöpemi gitti yani :....(
  • Server 7/24 açıktır.
    http://www.risingforceturkiye.com


     Rising Force Türkiye Sunucusu Kapanıyor




    Irk: Bellato
    Nick: m3chladon
    Class: Armor Rider
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.