Şimdi Ara

Rockstar GTA 6'yı çıkarmadan arkadaşım çıkaracakmış ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1

    Bir arkadaşım diye başlayan cümleler

    yalan değil,okulda okuttum bugün :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinterLoot

    Hocam Bilgisayar Müh. okuyorum, Bunun yanında Wow, Lol vb. oyunları da oynayınca programlamaya pek heves kalmıyor. Başından kalkmasam yine 1 ayda bitecekte haftada 1 girip 1-2 şey tamamlayıp çıkıyorum.. Bunu yaymaktan çok "oyun yaptım sonunda!" demek için yapıyorum. Çevreme atarım, aşırı beğenirler anca o zaman androide iosa vb. yerlere exportlarım.

    Android gaming için o kadar çok oyun yazılabilir ki.. Yakın arkadaşlarım var Android programmer olan, çocukların sabahı akşamı program geliştirmek üzerine. Güzel de para kazanıyorlar. Dediğin gibi flappy birdin çıkışı aklıma geliyor, nasıl patlamıştı o aptal oyun. Yada aa bb vs.

    Sonuç olarak güzel fikirler varsa programlama zor değil, doğru oyun motorunu kullanarak istenilen şey yapılabilir. Sonuçta oyun motoru dili öğreniliyor.

    Ben GameMaker Studio ile yazıyorum, Neredeyse tüm işletim sistemlerinin exportunu barındıran paketini satın aldım. Güzel iş görüyor, dili de zor değil. Ama bu sadece 2d oyun tasarımı için yapılmış bir motor. 3d işin içerisine girdiğinde 1070le aldığım max fps 20... Desteklemiyor, yapacak bir şey yok :) Tek başıma 3d oyun yazabileceğimi sanmıyorum.

    Unity öğrenmek önemli günümüzde, çok geniş bir 3d desteğine sahip. Eğer bu işe 0dan girişeceksen tavsiyem android desteği olan bir şey kullanman. c# bildiğim kadarıyla unity ile birlikte çalışıp android desteği var buradan yürüyebilirsin




    kapsamlı ve bilgilendirici mesajınız için teşekkürler hocam.




  • bol sans
  • Bak bu olayın en uç noktası. Mount and blade dir. Karı koca kod yazaraktan çıkardılar oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.