Şimdi Ara

Rtx 4070 ti ve 7700x sistem için kasa ve sıvı soğutma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim kombinasyonda DDR5 bir sistem topladım fakat kasaya ve sıvı soğutmaya karar veremiyorum fiyat performans odaklı ortalama 7000 tl bütçem var iki parça için Lian Li Lancool III ve Lian Li Galahad 360 AİO modelini almaya karar verdim ama kararsızlık yaşıyorum duruş olarak daha havalı düzgün duran bir model öneriniz ve kombinasyonunuz varsa tavsiyelere açığım güç kaynağım var güç kaynağı olmayacak.




  • Sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer II mi yoksa Lian Li Lancool Galahad 360 AİO mu sizce ?

  • Arctic Liquid Freezer II şuan net olarak piyasadaki en iyi sıvı soğutucu ama radyatörü diğer sıvı soğutuculardan daha kalın o yüzden büyük bi kasa almassanız RAMlere değeceği için kasanın üstüne değil ön tarafına montaj yapmanız gerekebilir bunu söylememin sebebi bazı kullanıcılar ön tarafa montaj yapmayı pek tercih etmiyo. Fakat Galahad da gayet güzel fiyat ve görsellik olarak bakıp zevkinize göre karar verin ikisi de fazlasıyla yeterli. Kasa olarak da Corsair 5000d airflow alınabilir. Şu sıralar çok popüler ve airflowu ciddi anlamda iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueAgent -- 5 Mart 2023; 23:33:58 >
  • artic'de bir de offset montajlama var eğer alacaksanız am5 için vida deliklerini offset gösterilen şekilde oturtmanız lazım çipin ısı merkezinin tam ortada olmamasından dolayı haberiniz olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.