Şimdi Ara

RX580 8GB Almayı düşünüyorum Pc uyarmı tşkler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İŞlemci : Intel Core i5 3570K
    Anakart : Gigabyte Z77-DS3-H PCI-Express x16 destekli
    Ram: DDR3 2x4 GB (800.7 Mhz yazıyor CPU-z de)
    Kasa : Cooler Master Haf 912 Combat 750W 80+ Bronze Modüler PSU Pencereli Kasa
    Ekran Kartı Asus HD7850 2 GB

    ekran kartını RX580 8Gb yapmayı düşünüyorum sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım tavsiyeleriniz var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Birde hangi rx 580 sizce, ikinci el almayı düşünüyorum da , mining çıkışlı karta denk gelirsem ne sıkıntı yaşayabilirim ? nasıl test edebilirim kartı?

    Sorualr çok oldu kusura bakmayın..
    donanım işi bizden geçti gibi yıllardır update etmedim pc yi ve ilgilenemedim de o sebeple elimde patamasın kart



  • Rx 580 sisteminle iyi çalışır ama miningde kullanılmış kartlar sürekli tam yükte çalıştığı için yorgun oluyorlar. Ekran kartını iyi incelemekte fayda var.
  • tşkler cevap için
    korkum cpu çok yavaş kalırmı ?https://www.gpucheck.com/tr-try/gpu/amd-radeon-rx-580/intel-core-i5-3570k-3-40ghz/

    linkinden cpu gpu uyumuna baktım cpu fps'yi %20 oranında düşürüyormuş ama cpu değişse desek 1155 soket kalmamış galiba anakartta değişicek falan tam bi çıkmaz oluyor..
  • https://www.itopya.com/sapphire-pulse-itx-rx570-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-kart/ hocam şunu alın geçin ikinci elle uğraşmayın. 2 tane de oyun hediyesi var. Bu kart sizin sisteminiz için gayet yeterli ve tatminkar olacaktır.
  • öncelikle çok tşkler cevap için sistem için yeterliden kastınız diğer yüksek performanslı kartta yaşayabileceğim dar boğaz nedeniyle ancak bunu vereceği kadar mı performans alırım yoksa ikinci el ile uğraşmamam için mi yazdınız yoksa ikiside mi. 2nci elde çünkü bu fiyata 580 8gb bulabiliyorum tşkler..
  • Link içinde tşkler ama indirim için 5 saat var galiba kaçıracağım indirimi neyse sizin cevabınızı bekliyorum 2'nci el ile ilgili olarak eski ekran kartınıda 2'nci el almıştım bi sıkıntı yaşamadım zaten çok yoğun oyun oynayan birisi değilim bir kaç oyun var aklımda uzun zamandır oynamayı beklediğim onları çalıştırsın makina yeter AC origins+Odys, Metro, RE 2, tomb raider belki Far Cry-5 tabii hepsi offline modda online zamanım yok Tabii eski kartı aldığımda mining olayı yoktu hala 2 yıl garantisi olan kartlar var 2'nci elde onlara bakacağım cevabınıza göre tşkler tekrardan
  • garantili, agzi yuzu duzgun, dayak yememis rx 580 8gb i, rx 570 4gb fiyatina bulabiliyorsaniz, rx 580 almak mantikli ama garanti suresi mumkun mertebe uzun olsun. saticisinda katakulli olmasin. mining kartlarin bios lari modlu oluyor. biosunun orjinal olup olmadigini sorun kontrol edin bu konuda bilgi sahibi olun. sicaklik degerlerini kontrol edin oyunlarda max kac derece falan.. oyunlarda ekranda cizgiler bozuklur rastlanmiyorsa iyi. ve burada cogusu test olaylarina karsi direk karti vereyim parayi alayim seni neden 1 saat evimde misafir edeyim derdinde. ama ben ikinciel test etmeden ürün almazdim. sahibinden alis veris yapacaksaniz elden almak daha mantikli cunku dolandiricilar kargolu yontemi seviyor sen parayi yolluyorsun onlar artik salatalik mi gonderir hic birsey mi gondermez bilemeyiz. Forumdaki insanlarin basina gelenlerden edindigim tecrubeye dayanarak bunlari soyleyebilirim. temiz kullanilmis biosu geri yuklenmis bir mining karti anlamak cok zordur neredeyse imkansizdir. eskiden kartlarin arka tarafinda backplatte yoktu asiri sicaklik islemcinin tam arkasindaki lehimleri biraz sarartirdi kokusundan falan az cok anlardik simdi birde backplatte var. iyi gizlenmisse anlamak mumkun degil bana kalirsa...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.