Şimdi Ara

Ryzen 3 2200G Driver sonrası reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Ryzen 3 2200G işlemcim var
    Asus prime a320m-e anakartım var
    Kingsston hyperx 2x4 3000mhz ram var
    PSU High Power 750 wat 80 bronz var
    Sistemim bu.Sorun 1 çift ram takınca pc açılmıyor fanlar dönüyor ama görüntü yok. Ram leri ayrı ayrı 1 modlüe takınca görüntü var.Tek Ram ile windows kuruyorum sorunsuz çalışıyor(win10 pro 64 bit 1903) (bios asus sitesindeki en güncel versiyonu kuruldı) ne zaman ki işlemcininVega 8 in driver ını kuruyorum 1920x1080 oluyor ama pin girme ekranına gelince direk reset atıyor ve ekran kararıyor( kalvye fare devre dışı ve hdd ler kapanıyor) Driver kurana kadar sorunum yok.Tv de deniyorum. Dediğim gibi bios güncel windows 1903 kurulu. Anakart ta mı sorun var ne yapmam lazım?



  • Anakartının sorunu. Garantisi varsa garantiye göndrr.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün harici e kart ile denedim gtx 760 taktım sorun çıkarmadı. Cs go açtım sorun çıkarmadı. E kartı çektim apu ya hafıza verdim yine kitlendi.
    Msib450m pro vdh plus ile değiştirecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü farklı bir psu ile dene bende benzer sorun yaşadım anakartım B350 ITX di ama A320 en alt model chipseti amd'nin bios güncellemeside ister o 2000 serisi apu'yu tanımak için iyi çalıştırmışsın sen istersen bir bios güncellemeside yap dene ben 2 farklı güçsüz psu ile denemiştim aynı sorun yaşadım tüm sistemi değiştirdim yine aynı sorunu yaşadım çünkü psu aynıydı. sonra 3. bir corsair rm750x ile denedim sıfırı 1000 civarı bir ürün sorun tamamen gitti.
    Ama o kasama itx sistem kuracağım için psu büyüktü vatandan normalde yapmayabilirler ama önce görüşüp istedim itopya gibi yerlerde daha rahat olabilir ama tavsiyem inventus ile hiç sorun yaşamazsınız sistemi götürüp orda powerı takıp deneyerek almak lazım ben öyle yaptım vatan'da denedim sisteme taktırdım biraz çalıştırdım 4k video vs. açtım sonra aldım yoksa yeni alsanda elinde kalabilir çok seçici apu'lar.
    İnternetten alımda iade hakkın var ama yasayı çiğneyen çok yer var mesela teknopazar denen kepazeler iade almıyor yasaya göre suç işleselerde kendi sözleşmelerini sana delil diye sunuyo kepazeler hukuk bilmezler sen ülkedeki yasalara aykırı sözleşme imzalatsanda o geçerli değildir. O yüzden fiyat farkına bakmadan büyük yerlerden alın internet alışverişlerini hepsiburada vs. sorunsuz iade alıyor yasada olmayan ürünler dışında.
    Onun dışında inventus ilk tercihiniz olsun birşey alıcaksanız satış sonrası destek lazımsa.




  • 312 . kullanıcısına yanıt
    PSu dediğim gibi 750 wat. PSU calculator kullandığımda 175 w çekiyor. Öte yandan anakart asus servisine gitti. Ram slotlarından çok işkillendim (zaten 2 tane var 1 i çalışmıyor) Durumu asus servisine belirttim bakalım ne olacak. Bios ta asus sitesinde ki en son çıkan biosu kurdum sorunsuz bitirdi ona rağmen sorun devam edince servise gitti.
  • setokaibaadnan S kullanıcısına yanıt
    A320 yanlış bir seçim olmuş 2. el ve fiyat çok önemli faktör değilse sıfır kart parasını bugün 2. nesil olan 400 serisi tercih etmek lazım b450 gibi onlarda da uygun seçenekler olması lazım. maalesef 300 serisi ilk nesil olduğu için çok sorunlar oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 26 Temmuz 2019; 0:14:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

    PSu dediğim gibi 750 wat. PSU calculator kullandığımda 175 w çekiyor. Öte yandan anakart asus servisine gitti. Ram slotlarından çok işkillendim (zaten 2 tane var 1 i çalışmıyor) Durumu asus servisine belirttim bakalım ne olacak. Bios ta asus sitesinde ki en son çıkan biosu kurdum sorunsuz bitirdi ona rağmen sorun devam edince servise gitti.
    Yeni kart alıcaksanda Asus'tan farklı bir kart tercih etme.
    Msi hele Gigabyte bir kart olsaydı o elindeki hayatın kaymıştı.
    Türkiye'de Asus tek tercih edilicek markadır her yerde servisi olan elden teslim edebileceğin ülkede resmi olarak olan. Biraz daha para verip B450 karta geçmen psu değişsende ayrıca iyi olur tabi sen bilirsin bütçeye göre herşey.
  • Sorunun kaynağı tespit edildi. Benim gibi onboard kullanacak olan kişiler ellerindeki mevcut PSU larının 12 vattan EN AZ 46 amper vermesi gerekiyor (tercihen 50 amper). Sistemin kendisini sürekli kapatmasının nedeni bu.
    An
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.