Şimdi Ara

S sport HD ve Nba Tv HD Tivibu'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Tivibu 1080i mi demek istediniz yoksa 1080p mi? Hiçbir kanalın 1080p olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsur

    Bütün platformları aynı anda kullanan biri olarak cihaz kalite olarak (HD9505) ve portal sıralamasında (Bein Connect) açık ara Digiturk önde, DSmart ile Tivibu şu an için kıyas kabul etmez Tivibu'nun tek eksiği Viasat Kanalları ve Filmbox Kanalları, her ne kadar sevmesemde Sansürcü Tivibu, D-Smart'tan Film yayını hariç kanal içerik bazında açık ara üstün. Görüntüde Tivibu 1080p 50hz, Dsmart 1080i, digiturk ise evlere şenlik. Eğer 2 ay içinide Tivibu'ya viasat kanalları gelirse, o gün dsmart'ı iptal ederim. Ssnsürcü ve berbat iptv uygulamalı Tivibu'nun uydu tarafı cihaz hariç daha iyi. Ah Filbox fox grubu kanalları ve BBC Earth eklemesi yapsa zaten Tivibu'ya bile dönüp bakmam.

    Portal dışında bütün söylediklerinize katılıyorum. Tivibu portal ile Digiturk portal kıyaslamasını tivibu uyduyu baz alarak yaptıysanız doğru bir tesbit yaptınız , zira tivibu uyduda portal yok gibi birşey , koymuşlar o dandik cihaza tivibu go uygulamasını mail şifre ile uygulamaya giriliyor. Ben tivibu uydudakini portal olarak görmüyorum bile çok vasat. Ama Tivibu Ev yani IPTV hizmetindeki portal şuan Türkiye'de açık ara öndedir , isterseniz şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz.



    Digiturk portalda tekrar izle seçeneğinde belli başlı bir kaç kanal vardır , kanal d , show , atv , fox , star , trt gibi 10 tane kanal var yok yani. Ayrıca bu olan kanallarında belli başlı dizileri ve programları olur tekrar izlede , onun dışında birşey olmaz. Birde bu içerikleri tekrar izleyebilmek için kayıt açtırmalısınız , kayıt emri vermezseniz o dizi veya programı tekrar izleyemezsiniz. Tekrar izle için birde dakika kotanız vardır 3500 dakika. Bu dakikayı geçerseniz tekrar izle kayıt yapmaz , bu dakikayı doldurduğunuzda önceki kayıtlarınızdan birşeyler silmelisiniz. Digiturkte tekrar izle yayınları HD verilmez SD verilir.



    Tivibu Ev portalda tekrar izle seçeneğinde 40-50 adet kanal vardır. Ayrıca Tivibu Ev de tekrar izle uğraşmazsınız , platformda bulunan bütün kanalların , en popüler kanaldan en vasat kanala kadar , yani bütün kanalların 1 hafta öncesine kadar olan bütün dizilerini , programlarını yani tüm içeriklerine EPG ile geri giderek izleyebiliyoruz. Yani hani EPG ile ileri giderek yayın akışına bakabiliyoruz bunda tersini düşünün EPG ile hangi kanal olursa olsun 1 hafta öncesine kadar geri gidebilme ve o kanalın istediğin yayınını tekrar izleyebiliyorsun. EPG ile izlenilen tekrar izle yayınları kanal HD bir kanal ise HD olarak izlenir. Tivibu Ev portalda istediğiniz yayını başka hiç bir ekipman olmadan anında durdurabilir , istediğin zaman kaldığın yerden devam edebilirsin. Yada bir kanalı açtın dizi başlamış yarım saat olmuş , EPG de başa almak için OK tuşuna basın yazar , OK tuşuna bastığınızda dizi hemen baştan başlar. Bunları yaparken ayrıca hiç bir ekipmana gerek yok , sadece Tivibu Ev cihazı yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tahmin ettiğiniz üzere uydu tarafını portal kabul ettim. Hiçbir portal uygulamasının işlevi ipTv ile kıyas kabul etmez. Ancak çıkış özelliği Tivibu Ev olan yani ipTv olan Tivibu markası ipTV tarafında berbat ötesi, cihazımı ağustosta teslim ettim sanırım Airties 7005'ti çok sorunlu, çok yavaş ve insanı çileden çıkarıyordu. EPG yönü çok kötü, açıklama kısıtlı. şimdi kahrolası Beşiktaş sevgimden bu sene 12 TL'ye uydu tarafını aldım. Cihaz dandik, sorunlu ama bir o kadar da Tivibu Ev'den çok daha rahat. Uydu yayın portallarının işlevi, en kötü ipTV'nin işlevine yanaşamaz bile, en azından benim gördüğüm örneklerde böyle. O yüzden portal kısmında Digiturk şimdiki bein Connect daha kararlı kullanım sunuyor (Tivibu Go dahil). Sansürcü Tivibu zaten Viasat kanallarını ve Filmbox kanallarını kattığı, yandaş, candaş medya harici muhalif kanallarada (Tivibu EV) yer verdiği ve de en küçük bir argoyu, masum bir görüntüyü bile sansüre uğratmadığı an, futbol harici platform bazında en tepede olacaktır. 4-5 yıldan fazla Tivibu EV kullandım (aslında kullanamadım), uyduda allahtan diğer mod seçeneği var. Eskiden sahnelerde sigara içildiğini çok nadir farkederdim hatta hiç dikkatimi çekmezdi şimdi maşallah birçok sahnede sigara varmış, ekran buzlanınca şıp diye anlıyorum. Ama içki isimleri, küçük argolar vs. hep sansür, film izleme tadı kalmıyor. Aklı olan zaten Tivibu'yu film izlemek için almaz, resmen filmi katlediyorlar, mümkünse netflix vs., hatta çok aşırı karşı olsam da internetten bir şekilde temin edip, filmi doğasıyla izlemek taraftarıyım. Onlarca lira para ver, üstüne yetmedi kirala -izle seçeneğine para bayıl, filmler sansürlensin, çok sinirlendiğim bir laf olan parayla rezil oluyorum lafını, bende Tivibu için kullanıyorum. Ben yabancı lig seyredeceksen bana zevk veren EPL, İspanya ve Bundesliga liglerini takip ederim. Meraklısı vardır ama ben psv-ajax maçını izlemek için bile seçenek yoksa değerlendiririm. Bakın meraklısı illaki vardır. Bende sports Tv'de Masa Tenisi Turnuvalarını kaçırmam mesela.
    Digiturk için zaten görüntü kalitesi evlere şenlik ifadesini kullandım. İlk sayısal, Digital görüntü çıktığında Digiturk çok güzel görüntü verirdi, şimdi HD döneminde verdiği görüntü kalitesi akıl almaz şekilde berbat.

    Benim televizyonumda görünen DSmart yayınları 1080i, Tivibu'yu açtığımda 1080p 50HZ ve görüntü bariz farklı, keşke 60 HZ olsa ama Tivibu görüntüsünün geldiği değer 1080p 50hz. Digiturk'ü bu konuda kendi haline bıraktım artık, ya çok büyük sıçrama yapar, ya da takıllır kendi çapında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsur

    Tahmin ettiğiniz üzere uydu tarafını portal kabul ettim. Hiçbir portal uygulamasının işlevi ipTv ile kıyas kabul etmez. Ancak çıkış özelliği Tivibu Ev olan yani ipTv olan Tivibu markası ipTV tarafında berbat ötesi, cihazımı ağustosta teslim ettim sanırım Airties 7005'ti çok sorunlu, çok yavaş ve insanı çileden çıkarıyordu. EPG yönü çok kötü, açıklama kısıtlı. şimdi kahrolası Beşiktaş sevgimden bu sene 12 TL'ye uydu tarafını aldım. Cihaz dandik, sorunlu ama bir o kadar da Tivibu Ev'den çok daha rahat. Uydu yayın portallarının işlevi, en kötü ipTV'nin işlevine yanaşamaz bile, en azından benim gördüğüm örneklerde böyle. O yüzden portal kısmında Digiturk şimdiki bein Connect daha kararlı kullanım sunuyor (Tivibu Go dahil). Sansürcü Tivibu zaten Viasat kanallarını ve Filmbox kanallarını kattığı, yandaş, candaş medya harici muhalif kanallarada (Tivibu EV) yer verdiği ve de en küçük bir argoyu, masum bir görüntüyü bile sansüre uğratmadığı an, futbol harici platform bazında en tepede olacaktır. 4-5 yıldan fazla Tivibu EV kullandım (aslında kullanamadım), uyduda allahtan diğer mod seçeneği var. Eskiden sahnelerde sigara içildiğini çok nadir farkederdim hatta hiç dikkatimi çekmezdi şimdi maşallah birçok sahnede sigara varmış, ekran buzlanınca şıp diye anlıyorum. Ama içki isimleri, küçük argolar vs. hep sansür, film izleme tadı kalmıyor. Aklı olan zaten Tivibu'yu film izlemek için almaz, resmen filmi katlediyorlar, mümkünse netflix vs., hatta çok aşırı karşı olsam da internetten bir şekilde temin edip, filmi doğasıyla izlemek taraftarıyım. Onlarca lira para ver, üstüne yetmedi kirala -izle seçeneğine para bayıl, filmler sansürlensin, çok sinirlendiğim bir laf olan parayla rezil oluyorum lafını, bende Tivibu için kullanıyorum. Ben yabancı lig seyredeceksen bana zevk veren EPL, İspanya ve Bundesliga liglerini takip ederim. Meraklısı vardır ama ben psv-ajax maçını izlemek için bile seçenek yoksa değerlendiririm. Bakın meraklısı illaki vardır. Bende sports Tv'de Masa Tenisi Turnuvalarını kaçırmam mesela.
    Digiturk için zaten görüntü kalitesi evlere şenlik ifadesini kullandım. İlk sayısal, Digital görüntü çıktığında Digiturk çok güzel görüntü verirdi, şimdi HD döneminde verdiği görüntü kalitesi akıl almaz şekilde berbat.

    Benim televizyonumda görünen DSmart yayınları 1080i, Tivibu'yu açtığımda 1080p 50HZ ve görüntü bariz farklı, keşke 60 HZ olsa ama Tivibu görüntüsünün geldiği değer 1080p 50hz. Digiturk'ü bu konuda kendi haline bıraktım artık, ya çok büyük sıçrama yapar, ya da takıllır kendi çapında.

    Söylediğiniz herşeye imzamı atarım , çok yerinde tesbitleriniz var. Sansür ve cihaz konusunda çok haklısınız. Tivibu Ev IPTV hizmeti içerik ve portal olarak ne kadar çok zenginse air set top box cihazlarıda bir o kadar dandik , hantal , insanı çileden çıkaracak derecede çok ama çok kötü cihazlar. Acilen bu cihazların değiştirilmesi gerekiyor , resmen çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.