Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lucis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.753
Cevap
409
Favori
756.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guncelleme yapan varmı ? Hissdilen görülen bir fark varmı acaba ?
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Kayıtsız aldım sadece 1 gün kullandım satıp mi 14 ultra alacağım :) önceki telefonum mi note 10 şuan bile çok şahane çekiyor. Ev ortamında mi note 10 ve s24 ultra ile çektim note 10 önde bana göre

    Yine Xiaomiye geçecez

  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Telefonu diğer kılıflar gibi kalınlaştırmıyor. Esnek olmayan bir yapısı var ama dokusu kadifemsi. Öyle yüksekten düşürüp sert bi darbe almadığı sürece çatlama olmaz. Kamera merceklerinin etrafını sarıyor o yönden iyi.
  • bu kalemin tersi düzü var mı yoksa fark etmiyor mu yuvasına takarken yönü?


    bana kalsa hiç çıkarmazdım belki yerinden ama biri çıkarıp bakınca yerine tam oturmadı artık, yarım milim dışarıda kalıyor. Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı çıkarmadan önce fotoğraflardaki gibi tam yuvasında duruyordu. şimdi çevir tak çevir tak her şekilde ucu dışarı taşıyor çok az.


    bi yolu var mıdır düzeltmenin? uyuz edecek illa takıntı yapacak Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı 

  • serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    Okadarda değil bende mi 10 ultra kullandım 1. 5 yıl note 10dan iyi lens vardı. s24 ultra içinden geçer ha dersen 14 ultra ozaman ok ama 13 ultra bile s24 ultradan iyi değil kamerada. Düzgün kayıt olsa idi xiaomi 14 ultra alırdım heralde.
  • S25 ultra modeline dair yeni prototip gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum,



    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı
  • shefy kullanıcısına yanıt
    Kupon vs ile denk getirirsem alırım o zaman görüntüsü için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 19 Mayıs 2024; 1:18:25 >
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Çakmasyon bence lens sayısı azaltıp main lensi büyütecekler diyolar
  • Herkese merhabalar;Arama geldiğinde bildirim sesi 10 saniye sonra kapanıyor böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?Fakat bu durum arasıra oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmey -- 19 Mayıs 2024; 10:20:12 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    kalemin yönü yok. yarım ml. dışarda olması da normal. hepimizde o şekilde. kalemi yerinden daha rahat çıkarabilmek için.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Her halükarda TR'de en iyi hizmeti sunan servis Apple servisi. Pek çok kez ürünümü sıfırı ile değiştirdiler. Samsung global'de ise ekrandaki kumlanma ve kasa açıklığı problemlerini gözardı etmekte. Samsung TR'yi hiç konuşmuyorum bile.
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Apple servisi en çöp servis bence. İşlem görmemiş telefonlara işlem görmüş diyip geri göndermekteler, benimde başıma gelmişti zamanında. Bir çok şikayet de mevcut bu konu hakkında.

  • cangüney C kullanıcısına yanıt
    Peki hocam öyledir.
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    iPad Air 3 ekranımda fabrika çıkışlı sararma vardı daha doğrusu kullandıkça ortaya çıkıyordu servise götürdüm tablet eğri diye ilgilenmediler. Eğri dediğinde şaka yapıyor zannettim thh heyetine vererek sorunu çözdük.


    mesela şuan yd cihazların pil değişimi yapmıyor sebep nedir? O cihazda senin ürünün değil mi saçmalık.


    ben hiç bir zaman servislere kızmam kanunlara kızarım ve bu kanunların içi boş olmasına sebep olanlara kızarım , kanun, liyakat dürüstlük olsa servislere laf etmemiz gerekmezdi bile.

  • Arkadaşlar bugün eşimin S21+ cihazını pili kötüleştiğinden Emaar Samsung'a getirdim batarya değişimi için. Garantisi 31.05'te bitecekti. Bataryayla birlikte güç tuşunun da değiştirilmesini talep ettim. Çok yumuşamıştı tuş. Bir buçuk saatte işlemler bitti. Batarya ile birlikte ekran kasa şarj soketinin de değiştiğini söylediler. İşlemler garanti dahilinde yapıldı. İşin en güzel tarafı ekranda fabrikasyon koruyucu olmasıyıdı. Mükemmel hizmet. Bir kez daha Samsung Emaar beni çok memnun etti. Kimse bana Apple garantisi daha iyi demesin Samsung ülkemizde çok iyi. Gerisini bilmem 😁

    Diğer konu kumlanma. Onu da sordum. Çocuk dedi ki evet cihazlarda var bu durum ama malesef Samsung bunun kullanıma etkisi olmaması sebebiyle sorun olarak görmediğini belirtti. Üstelenecek bir durum yok artık benim için. Kumlanmayı kafama takma işi son buldu bende.

    S21+ için verdiği hizmet çok memnun etti beni.




  • cangüney C kullanıcısına yanıt
    Gürgençler bunu çok yapıyor diye duydum ben. Cihazın içinde bir etiket varmış onu kaldırıp yetkisiz işlem yapılmış diyip garanti dışı bırakıyorlar diye çok şikayet vardı.
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Oha arkadaş. Vicdan da yok bunlarda demek ki. Mağaza açılışlarında yaptıkları indirimleri öyle çıkarıyorlar belki de 😁
  • erditepe E kullanıcısına yanıt
    Sonuçta Samsung ve Apple ın bir servis standardı var. Buna bayilerin ne kadar Sadık kaldıkları önemli kimi bayiler yaptıkları hataları kendi üzerlerine almamak veya kalite hizmetinden kötü not almama adına hatayı son kullanıcıya yüklüyorlar maalesef.

    Örnek önceki telefonumu Samsung servise, vermiştim ekran değilimi için. ekran değişimi sırasında arka kapağa zarar vermişler. Daha sonra beni arayarak bu şekilde kabul etmemi istediler. Tabiki bu olayın Samsung ile bir alakası yok. Tamamen bayi kaynaklı.

    Birde koskoca ilde 1 adet yetkili servis var. Maalesef seçme şansımız yok.
  • Navigasyon çubuğu ile tek el kullanım moduna nasıl alıyoruz acaba?

  • Herkese merhabalar, s24 ultra yd cihazı kullanmaya başladım ben de.

    WhatsApp profil resmini değiştirmek istediğimde kaliteyi inanılmaz düşürüyor. Eski cihazımda kaliteli yükleniyordu bu durum bu cihaza özel bir sorun mu artık WhatsApp böyle mi yapıyor bilmiyorum, basit bir konu da olsa çözümü bilen varsa sevinirim :))
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.