Şimdi Ara

s4 mini - s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s4 mini almak istiyorum. daha evvel sırasıyla s2 - s3 - s3 mini - tekrar s2 kullandım. s2 den memnundum. s3 çıkınca onu aldım. o cihazdanda memnundum fakat yuvarlak hatları ve büyüklüğü hep sorun oldu bende. Yere düşüp kırılınca s 3 mini aldım. küçük olsun ve alıştığım cihazada yakın olsun diye düşündüm. ama performans olarak memnun kalmadım. oyun falan oynamam ama internet benim için önemli. bu sebepten elden çıkarıp tekrar s2 edindim. bu cihazlar arasından beni en çok memnun eden cihaz s2. s3 min s nin yakınından bile geçemez benim için. s4 çıkınca inceledim. cihaz güzel ama s3 den edindiğim tecrübeyle bana zamanla büyük geleceğini düşünüyorum. ve boyut ve şekil olarak sonunda s2 den sonra kafamdaki cihazı buldum. s4 mini. fakat bu cihazın kağıt üzerindeki özelliklerinden çok performansı beni ilgilendiriyor. sizlerden ricam s2 ve s4 mini kullanmış arkadalar varsa bunları değerlendirmesi. ona göre bu cihazı alıp almamaya karar vereceğim. şimdiden katkılarınız için teşekkürler.







  • S4 mini yaklaşık s3 ayarinda bir telefon. Yani almanizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisini de kullandım. kendi telefonum s2. arkadaşımın s4 mini. s4 mini belki android 5 alır. fakat s2 almaz. ama s2 şu an daha stabil s4 mini'ye göre.
  • Bende iki telefonu kullandım. En önemli farkları ikiside 4.3 inç olmasına rağmen s4 mini kasa olarak daha zarif ve ufak duruyor. Performans olarak mutlaka fark vardır ama s2 den s4 miniye geçen biri s2 yi aramaz. Ben aramıyorum şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.