Şimdi Ara

Sabit telefonu internetten ayırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 farklı katta aynı telefon hattına sahibiz bu hattı sadece üst kata çıkartıp alt kattaki yere farklı hat çekip yalın internet sahibi olmak istiyorum(aynı hat sahibi olarak). Ama üst tarafta kalan annem hattın kapanmasını istemiyor. Yalın internete başvurmak hadi kolay olabilir ama bu dediğim olayı türk telekon yapar mı?




  • modemi spliterını tak hat 2 hatta bölünmüş oluyor dsl ve telefon... yukarı çıkan hattı dsl kısmına tak telefon çıkışınıda telefona... başka türlü olmaz diye biliyorum...

  • Annenizin olduğu yere ikinci bir modem koymayacaksanız neden 2.hattı alacak ve masraf edeceksiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ugah6aiw zaten hat o durumda benim amacım tamamen o telefona bağlı olmadan internetin olmasını istemem ama o hattı da annem kullanmak istediği için kapattırmak istemiyorum.

    @alibaba yalın internet + sabit telefon hattı birbirinden ayırmak istiyorum masraf yine aynı olacağı kanaatindeyim

    şu an telefon hattı üzerinden güç alan 1 internet kullanıyorum bu durumu telefon hattından gelmeyen türden internet hattı gerekmeden almak istiyorum. Sabit telefonu kapatmayı amaçlasaydım zaten iş basit yalın internet başvuru formunu doldurur verirdik adamlara hemencecik yapar şayet ben ardından o telefon hattını kapatmayı değil internet hattını farklı 1 kabloyla eve bağlamak istemem... Bunu açıkçası gidip bu işleri yapan tanıdığım adama sorsam cevabı bulurum. Ama pek gördüğüm yok onu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 2 Şubat 2022; 1:1:35 >
  • JusTiMe kullanıcısına yanıt

    yalın internet için başvuru yap yalnız eve ikinci bir hat çektirmen gerecek eğer aşağı kutudan bir hat gelmiyorsa. buarada yaptığın biraz saçmalık zaten telefona para ödeniyor yalın hizmet almakla extra masraf eklenecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.