Şimdi Ara

Sakal Kesme Makinesi Seçimine Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi modeli alsam karar veremedim. panasonic için fazla sürem yok belki son kalan ürün satılmıştır bile şimdiye.

    http://www.teknosa.com/urunler/120240311/panasonic-er-gb40-a503-sakal-kesme-makinesi

    http://www.bimeks.com.tr/urun/135506/babyliss-e826e-erkek-bakim-kiti.aspx

    bugün aslında buna baktım ama bazıları sert sakalı kesmede sorun yapıyor güçlü motoru yok diyor. siz hangisini dersiniz.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/123943/remington-pg340-erkek-bakim-kiti.aspx

    aslında mumla aradığım bi model var ama mağazalarda ve sağlam sitelerde stoklarda kalmamış malesef.







  • banada lazım ama bunlar iyi kesiyormu yanakları filanda alınırmı bunlarla ?
  • cevap gelmeyince bende bunu aldım
    http://www.bimeks.com.tr/urun/135506/babyliss-e826e-erkek-bakim-kiti.aspx

    teknosada hepsiburadada 99 tl+kargo iken bu ürün bimekste 69+7 kargo , ve şu an mediamarktta kargo dahil 79 tl kargo iken bimeksten alim dedim. ilk alımda 16 saat şarja koyun diyor o yüzden kullanmadım. yarın sakalımı kesecem. ürün fena değil gibi sadece turbo özelliği bas kaldır değilde bastımmı kalıcı olsaydı iyidi. ben hem o düğmeye basılı tutup hem sakalımı nasıl kesecem rahat onu yarın görecem artık. gerçi motoru fena değil gibi gözüküyor turbo özelliğini kullanmaya gerek kalmicak gibi. bide pilinden için 24 saatten fazla şarjda kalmasın diyor , iyide benim onu her an şarjda tutmam lazım ki kullanacağım zaman hemen çıkarim pili tam dolu kullanim orasıda biraz mantıksız olmuş.

    benim sakalım baya sert bir sakal yarın kullandığımda söylerim . bakalım rahat kesecek mi. yeğenimde philips QG 3250 var. 2 dk sürmüyo sakalımı kesmesi ama çok aradım hiçbir yerde kalmamış o ürün. ben de bunu aldım. philipsin yeni QG serilerini beğenmiyorum. bu onlardan daha kibar hem aparatları philipsin yeni QG lerine göre bir derece daha iyi takılıyor. ama aparat takma konusunda hiçbiri philips QG3250 kadar rahat değil tabi ama eski ürün olduğundan hiçbir yerde bulamadım.




  • Disection D kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir? memnunmusunuz e826e'den?
    Bende BABYLISS E826E (75TL) ile PHILIPS QG3380 (120TL) arasında kaldım.
  • iş için şehir değiştirince bütün eşyalarım ankarada kaldı. bilgisayarım ve o aldığım babyliss sakal kesme makineside. tabiki philips qg3250 ya da o panasonic gibi motoru çok kuvvetli değil. onlarla 2 dk sürmüyor sakallarımın kesilmesi. bunda 4 5 dakikayı buluyor çok uzunsa daha da uzun sürüyor. ama ben bunu vücut tüyleri içinde almıştım. hassas bölgelerde tahriş yapmaması benim için yeterli oldu. o bir şey değil ben bunu aldıktan 15 gün sonra teknosa benim alsammı acaba diyip fiyatından dolayı almak istemediğim REMİNGTON PG 520 yi 119 tl den 89 tl ye düşürünce baya bi sinirlenmiştim :). şu an ankarada kaldı babylissim ama 2 kere kullandım vücut tüyü için iyi ama sakal için kötü diyebilirim. aslında turbo modu varda ben hem turboya basıp hem sakalımı nasıl tıraş edebilirimki. çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.