Şimdi Ara

Salih Uçan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tıpkı Josef gibi 2 öncesinden başlamış çalışmalara keza Ziraat'te de attığı paslar, oyun görüşü, ofansif yönü vesaire elimizdekilerin en iyisi ama çoğu kişi geliştirememiş kendini vs. diyor artık bişey olmaz ondan satılsın diyor. Çok önemli bir cevher bence Salih, Advocaat bu çalışmalarını değerlendirirse 2. yarı ilk 11 oynasa en azından içerdeki rahat maçlarımızda. Yani ben böyle düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?



  • salih romadan kendini geliştirmeden bomboş gelmemiş aslında, monaco maçında sol ayağıyla attığı direğe çarpan şut tesadüf değil, kendine bişeyler katmış.

    Yalnız salihin anlaması gereken bişey var eğer savunmayı en az ozan tufan kadar yapmazsa, fenerbahçede oynayamayacak muhtemelen..

    Ozan tufan kadar savunma yapsa TD mehmet ya da souzanın yerine oynatırken tereddüt etmez, işte o zaman oyun görüşünü tekniğini pas becerisini kullanabilir. yoksa forvetin arkasında sırtı kaleye dönük pozisyonda adam gibi topla bile buluşamıyo zaten, kesik yediği zorya maçında ayağına top değmedi
  • salih olmadan oldum havalarına girdi, kendini ispatlaması gerek ve onda buna dair bir çaba yok, en basit pasları bile süsleme çabasında, takım oyuncusu olmayı öğrenmeli, böyle geldi sanırım böyle gidecek,
  • Büyük yetenekleri falan yok Salihin balon gibi şişiren sizsiniz. Bu adamın sürekli oyundan koptuğunu kaçak gurestigini ve fiziğinin düşük olduğunu görmek zor değil. Stoch da böyle. Sürekli oyun içi kopma tempoya ayak uyduramama ara ara tempo yapma şeklinde Fenerbahcede oynayamazsin.

    Salih 10 numara değil 8 numara olabilir ancak. Onun için de Ekici Ozan Alper kadar fizik gücü ve devamlılığı olmalı. Bu olursa teknik yetenekleriyle Ozan ve Alperin önüne geçebilir.
  • Bu sezon bütün maçlarını izledim.Sene başında iyi durumdaydı monoca maçlarında iyi oynadı hatta o maçlardaki oyununa güvenerek yönetim 10 numara transferi yapmadı.Daha sonra vitor çapsızı gidip Dick gelince işler değişti ilk maçlarda takım çok dağınıktı salih'de haliyle kötü oynadı.Daha sonra fazla şans bulamadı kupa maçlarında yedek oyuncularla kurulu takımda ilk maçlarda kötü gözükse de son 2 maç da özelikle de son maç da takımı iyi yönetti,iyi sinyaller verdi.2.yarı baskılı oynayacağımız iç saha maçlarında iş yapacağına inanıyorum.
  • Salih asla balon degil sans verilirse layigiyle oynayacak cok isimize yarayacak bir oyuncu ama su konuda katiliyorum fizik yönünü ve savunma yönünü gelistirip 8 numaraya monte edebilirsek cidden yillarca sorun yasamayiz ve herkesin arayip bulamadigi 2 yönlü teknigi ve yaraticiligi üst düzey orta saha oyuncusuna sahip oluruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Yalnız şöyle de bir durum var

    ben salih bizim istediğimiz gibi savunma yönünü geliştirdiği anda Türkiyede pek kalacağını sanmıyorum, çünkü diğer özellikleri bu ligin çok çok üstünde

    monaco maçında uzaydan ceza sahasına gelen topa arkası dönük yaptığı top kontrolünü ancak zidane yapardı
  • Salih hiçbir zaman 10 numara olmak istemedi zaten. Bu adam bir dönem Fenerbahçe'de hayli formdayken (Roma'ya gitmeden önce); hedefim Emre abinin pozisyonunda oynamak, 10 numara değil diye açıklama yapmıştı. Adamı tekniği çok kuvvetli diye ısrarla 10 numara yapmaya çalışan taraftardır. He kendisinin hatası da Emre pozisyonu için fiziğini geliştirmeyip, alemlere akması diyebiliriz.
  • Salih hakettiğinden az süre alıyor bence, sezon öncesi Monaco ve Grass maçlarında muazzam futbol oynamıştı, bir Başakşehir maçından sonra bileti kesildi. Ziraat maçlarında da 2 penaltı aldırdı ve son Menemen maçında Fernandao'nun golünde o topu ona indirmeyi akıl edebilecek oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez bizim ülkede. Oynatmayacaksak bari bizim ligden bir takıma kiralık olarak falan yollayalım belli ki Dick kadroda düşünmüyor Salih'i.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Hareketin Videosu var mı?
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    hocam kontrolü 1.04 te yapıyo
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
  • Salih zeka ve yetenek olarak en iyi Türk oyunculardan. Fiziğini ve savunmasını geliştirmezse çöp olup gidecek ne yazık ki.
  • Başakşehir e kiralansa ya da satılsa Avrupa'da ses getirebilir. Abdullah hocada iş var.

    Aynı şekilde Şenol hocada da ama satmazlar.
  • Fizik olmadıktan sonra isterse topla tango yapıp 70 metreye ayağa top atsın farketmez. En yeteneksiz oyuncular bile fizik ve taktik antremanla iş yapıyor artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: he_man





    Müthiş kontrol de sonrasında yaptığından sonra o topu kontrol etse neee, etmese ne.




  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    [DHTUBE=https://www.youtube.com/ watch?v=dpTnWVt3DDg]

    güçsüz olduğu için şut atamadığını düşünüyosan videonun ilk başında yaradana sığınıp sol ayağıyla attığı şut var.

    birde salihi değerlendirirken şu gözden kaçıyo, bu yeteneklere sahip salih eksiklerini tamamlasa Fenerbahçe onu kadrosunda tutamaz.
    yani sen istiyosun ki o kontrolün üstüne ayağının üstüyle 90 a da vursun, yahu onu TR de sneijder dahil kim yapabiliyo da salihten bekliyosun

    o işi zidane bey yapıyodu birtek
  • Beyler bu işin kısa bir çözümü var.

    Bu çocuğun arkasına Topal - Josef yanlarına Lens - Sow önüne vPersie koymadıkça bi çözüm bulamayız.

    Ben her türlü güveniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mishakal

    Beyler bu işin kısa bir çözümü var.

    Bu çocuğun arkasına Topal - Josef yanlarına Lens - Sow önüne vPersie koymadıkça bi çözüm bulamayız.

    Ben her türlü güveniyorum.

    Aynen öyle

    Kendisinde bu kalite var, etrafı da kaliteli olmalı o zaman çok daha iyi olur.
  • emenike sezon boyunca forma giydi 4 gol attı salih uçan öldü diyorlar, adama forma şansı veren yok forma şansı vermediğin adamın öldüğünü nefden biliyon?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.