Şimdi Ara

Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Arkadaşlar aslında birazda sıkıntıdan bu konuyu açtığım için konu içeriği biraz uzun hatta çorba gibi olabilir kusura bakmayın :)
    Evet başlıyorum bu gün pek dışarı çıkmak istemedim erken kalktım hafif uykuluyum yemek yedim müzik balkonda oturmak derken..
    Yine yeniden odamda bilgisayarımda buldum kendimi :) bilgisayarımın arkasındaki bir kabloyu takarken yan panelin tozlandığını gördüm
    buda tabi ki aklıma kasa modifyesini getirdi herşey iyi güzel dolanıyordum ki konular değişti ev dekoruna kaydım nasıl mı ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_62067523/mpage_3/key_/tm.htm bu konudaydım gerçekten becerikli olması ve istekli olması güzel birşey
    yapamıcağımı düşündüm ki uğraşmazdım renkli parçaları görünce http://forum.donanimhaber.com/m_36903106/tm.htm bu konuya da bakmak istedim

    ihsanburakcam adlı üyenin mesajı etkiledi tabi güzel bir salon uzun zamandır planlıyordum böyle bir proje ama tek olduğumdan 0 bilgiye sahip olduğumdan
    ertelendi durdu şimdi konu açmayı planladım yardımlarınızla güzel birşeyler yapabilirz diye düşündüm diceksiniz belkide sırf bunun için portallar var neden burası ?
    Gerçekten hoş bir portal burasıda ve hayal gücüne dayanıyor daha çok , bilgi kolay edinebilir ve öğrenci olduğumdan firmalar ile çalışmak istemedim :) yardımlarınızı bekliyorum yorumlarınızda şimdi bir kaç resim ekleyerek başlangıcı yapalım
    yazım hataları görürseniz kusura bakmayın :)


     Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ]  Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ]

     Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ]  Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ]

     Salon ve Oda Dekoru [ÖDÜLLÜ] * Dip NOT : Arkadaşlar resimler telefon ile çekilmiştir , ve neresini çekeceğimi bilemedim isteğe göre tekrar çekilebilir , duvar kağıdı olan oda kendi odam diğeri ise salondur şimdiden teşekkürler :)
    *KONU +270 KERE OKUNUP 5 CEVAP ALINCA ÖDÜLLÜ YAPMAYA KARAR VERDİM ÖDÜL YEMEK İÇMEK GİBİ BİRŞEY OLUCAKTIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only.cino -- 12 Eylül 2012; 15:02:49 >







  • Genel olarak güzel olmuş bence ama duvar kağıdının birleşim yerleri biraz göze batıyor sanki
  • Merhabalar,

    Gerçekten o durum vahim aldığım gün çok hastaydım gerçekten kalkamıyordum eniştemde pek uğraşmadı sonuç o ama bakış açınız yanlış yani ben yeni birşeyler yapmak istiyorum hoş ışıklandırma ve dekor olarak yaptığımı göstermek değilde hep beraber güzel birşey yapmak istiyorum neler olabilir mesala bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    İyi Forumlar :)
  • Arkadaşlar +130 kere bakılan bir konu nasıl 1 yorumla tıkanabilir ya neler yapabiliriz içinizdeki canavaları çıkarmak için fikir verene nescafe mi yollayalım ne yapalım yani :)
  • Güzel olmuş ama duvar kağıtları birleşim yerleri çok göze batıyo bence oraları iyice bitiştirmen gerek.

    Hocam ayrıca ev çok karanlık bi aydınlatma sistemi kur bence ve Oturma odasını toparla TV yanlış yerde o yerdeki halı çabuk dağılıyo bende öyle oluyo ben kalın halılar seriyorum ozaman sağa sola kayma olmuyo o sehpayı yan değilde öteki türlü koy üstündeki şeyi kaldır. Koltukların üstündeki çarşaflar kötü bi hava katmış ben böyle kullanırım evi tek olduğum zamanlar... Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 10 Eylül 2012; 10:30:22 >
  • Salon ve odanın birleşim yerindeki üst taraftaki camlı yere 2 tarafıda aydınlatacak şekilde ışıklandırma güzel durabilir.Akşamları normal ışığı kapatıp o ışıkları açarsınız hafif loş güzel bir ortam olabilir.

    Ayrıca salondaki köşelere(bir köşesinde kitapların durduğu) birer kitaplık koyulursa güzel durabilir. Birde imkanınız varsa salonu daha sıcak bir renge boyarsanız güzel duracağını düşünüyorum
  • Öncelikle hepinize mersi :) cevaplıcak olursam..

    @Eyüp Y
    Evet duvar kağıtlarını baştan düzenlice m ilk resmin karanlığından bahsediyorsunuz sanırım güneş karşıda olduğu için ki ışıklandırma sistemi yinede düşünüyorum led şeklinde tabi ki diğer önerilerine açığım ben şöyle düşündüm işte tavanın etrafına kartonpiyer ve arkasına led işte, TV için başka yer bulamadım salonda , o yerdeki kilim mutfakta normalde 2.resimdeki sağ köşeye bakınız yaz diye kaldırmıştım :) , evet çarşaflar tam bir baş belası haklısınız.. Teşekkür ederim :)

    @-Mitokondri-
    Dediğiniz ışıklandırma hoç evet hatta ben oraya kristal şeklinde perde tarzı yere kadar sarkan süsler var onlardan düşündüm onlara da led vuracaktı ve parlıcaktı orası öyle düşünmüştüm boya mı duvar kağdımı kararsız kaldım aslında her yerini grafiti ile kaplamayı düşündüm ama biraz boğabilirdi ve ciddiyetide kaybolurdu sonuçta tek yaşamıcam dediğim gibi boya yerine güzel duvar kağıdı taraftarıyım daha çok ama tabiki yoruma açık hepsi , kitaplık kısmında duvara raflar şeklinde düşünüyorum şu şekilhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/matte-tibet-kitaplik-ucretsiz-kargo-63585771 şu linkte benzer birşey var bunun raflarının küçük olduğu düşünün ve bir birine bağlı olmadığını düşünün biri bir yerde biri biri bir yerde şeklinde düşündüm.. Teşekkür ederim :)




  • +250 kez bakılmış konun cevap sayısı neden 3 ? arkadaşlar illa bitmiş birşeylermi arıyorsunuz yardımcı olsanız ve artık çizimlere ve biçimlendirmeye başlasak tamam tekte yaparım ama problem var çünkü bir kere yapılacak pişman olmak istemem 2.sini yapmak çok daha fazla bütçe çok daha fazla emek yardımcı olsanız hep beraber başlasak mümkün değil mi ?
  • Duvar Kağıtları A4'e Basıp Yapıştırılmış Gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

    Duvar Kağıtları A4'e Basıp Yapıştırılmış Gibi :)

    Gerçekten çok hastaydım ve ilgilenemedim ama yeniden kaplanıcak onlar problem değil
  • Anladım Kardeşim.
  • Neler yapabiliriz bi fikri olan yok mu ? Yani şimdi .
  • Hocam photshopla sana örnek çıakrabilirm ama istediğin salon ve odanın dekorumudur ?
  • Başlık insanları yanıltıyor. Ben ödüllü oda tasarımı anladım ve girdim baktım.. Kasa modu ile biraz alakasız olmuş...
  • Koltuklar odayı çok daraltmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @smasher1907
    Kesinlikle doğru dekoru gerekli , Çok sevinirim..

    @TAG Heuer
    Bilerek projeler kısmına açtım gerekli bölümü bulamadım tutkunlar bu sayfada toplandığından fikirleri önemli..

    @A.S.İ
    Kesinlikle idarelik yani 0 düşünün dekor düşünüyorum eski şeylere yoruma pek gerek yok yeni fikirler söylerseniz çok sevinirim.

    Herkese yorumu için teşekkür ederim :)
  • selamlar dostum,, benden tam olarak istediğin nedir acaba ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

    selamlar dostum,, benden tam olarak istediğin nedir acaba ??

    Merhabalar, sanırım dekorkonusunda bilgilisiniz ve salonunuz gerçekten güzel olmuş güle güle kullanın sizden ricam ise yorum,bilgi neler yada nasıl yapılabilir benim gerçekten hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..

    İyi Forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.