Şimdi Ara

Saltburn (2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Saltburn'ü izledim. Herhangi bir platformda olmaması üzdü.(AmazonUS'ta var. ) Spoiler vermeden önce filmin sıkılmadan izlenebilir olduğundan emin olabilirsiniz. Öncelikle film 16:9 veya daha geniş formatlarda değil buna takıntılı olanların haberi olsun.

    Bazı sahnelerine bu ne aptallık vs denecek yerleri var. ama yine de izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. Bu kadar neden parladığı ve olumlu oy aldığı konusunda ise bir fikrim yok.



    ***Spoiler ALERT ***

    Film boyu kafanızdan bazı klişe senaryolar kuruyorsunuz fakat her seferinde oha acaba ters köşe mi oldum vs diyorsunuz. Sonrasında bütün heyecan yarıda kalıyor ve extrem klişe bir finalle noktalanıyor. Daha düzgün, özgün senaryolar ile bitirilebilir olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir bu kadar potansiyeli olan ama kötü bitirilen bir film izlememiştim. Yine de öneririm. Tüm filmi finale göre yargılamak doğru olmaz.








  • IMDb'den Parents Guide kısmına bakayım dedim de anladığım kadarıyla 18+ ve ötesiymiş. Ailecek en izlenmeyecek filmmiş gibi duruyor. Pas geçiyorum. Ya da belki tek başıma izlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Ocak 2024; 5:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam kesinlikle izlemeyin ailecek zira oral ilişkiler ve çükler havada uçuşuyor.

  • Andy Larkin kullanıcısına yanıt

    O zaman hiç bulaşmayalım. Bu arada filmle ilgili spoiler vereceksen spoiler butonunu kullanabilirsin. Spoiler kodları içinde veya yeni forum edit aracına göre + butonu içinde çıkan üzerinde çizilmiş göz olan butonu kullanabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.