Şimdi Ara

Samsung Galaxy A53 Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
18
Favori
47.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

    Baktım da daha belli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Dün geldi bana siz yuklediniz mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    One UI 6.1 mi? Hangi ülkede?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmemişim bana gelen 6.0 imiş. 6.0 nasıl yuklemeli miyim? Zaten yuklemeyince o bildirim ordan gitmiyor. Zorluyorlar bir şekilde. Bu da beni gıcıklıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi güncelledi sen de güncelle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin eşimin telefonu a53, güncelleme yaptım uı 6.0 a geçiş yaptı galeri uygulaması herşey değişti şimdi eski haline döndürmek istiyorum yada en azından galeri uygulamasını geri eski haline getirmek için bir rehber filan yokmu? yardımcı olursanız çok memnun olurum

  • Nisan ayı güvenlik yaması güncellemesi geldi.
    Samsung Galaxy A53 Ana Konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6.1 versiyonda yapay zeka özellikleri var, bakalım ne zaman gelecek.

  • Telefonumun bataryası uzun süredir telefon tanılama bölümünde kötü durumda olarak gözüküyordu. Yani yaklaşık 8-9 aydır. Batarya performansı olarak çok da şikayetçi değildim. Sanırsam %10luk bir kayıp var hem program ölçümlerinde hemde kendi gözlemlerimde. Çünkü şarj ederken %90 civarlarında olduğu zaman çok kısa sürede %100e tamamlıyordu. Ayrıca çok nadir olsada şarj algılamama ve uzun şarj dolum süresi gösteriyordu. kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyordu ama yine de rahatsız ediyordu beni . Garantinin bitmesine 1.5-2 ay varken garantiye göndereyim dedim. Hem pil değişir hemde şu şarjla ilgili bir problem varsa düzeltilir diye. Ben bu telefonu hem tasarım , hemde performans olarak beğeniyorum , gayette memnunum ve bana fazla fazla yetiyor. Batarya sıfırlanırsa zaten en az 1 sene daha beni götürür. Belki sonrasında tasarımı hoşuma gidecek bir S serisine geçebilirim. Şuan garantide, arıza kaydı oluşturuldu bugün. garanti sürecini ve garantiden geldikten sonraki durumu aktarırım yine.





    Not: Servis kaydına göre değişen parçalar. Şarj soketi, batarya, ve 3 numarada gözüken arka kapak contası. Conta olarak değişmesi iyi olmuş en azında el yordamıyla yapıştırıcı sürmemişler. Bazı modellerde mi yada teknisyene bağlımı bilmiyorum ama normal yapıştırıcı sürüyorlar ve güzel bir işlem yapılmadığı takdirde kapakta boşluklar olabiliyor. Ayrıca su geçirmez özelliğini yitirmeside cabası. Bakalım contayı sıfır olarak takmışlar ama güzel takmışlar mı göreceğiz. Yinede güvenip suya falan sokmam orası ayrı. Bütün parçalar garanti dahilinde değişti hiçbir ücret talep edilmedi. 8 Mayıs kargoya verilmiş büyük ihtimal ertesi gün elimde olacak bir aksilik olmaz ise. Geldiği zamanda yine telefonun durumuyla ilgili bilgi aktarırım.


    SONUÇ : Telefon elime ulaştı. Sorunlar halloldu ama hizmetten çokta memnun değilim.Telefonun kendisinde çizik,vuruk vs herhangi bir şey yok. Bir tek bu arka kapağı yapıştırıren kenarlarda toz birikmiş hep. Göndermeden önce dikkatlice inceledim bu arka kapak durmunu. Şuan herhangi bir açıklık yok ama eskiye oranla çok hafiften mm ile biraz daha yukarıda gözüktü bana. Öncesinde kasa ile kapak sıfıra sıfırdı.Su geçirmezlik özelliği devam eder mi Allah bilir. Güvenipte suya falan sokmam. Biliyorsunuz bu modelde malum şarj aleti yok. Gönderirken kullandığım şarj aletinide koymuştum ama şarj aletimi göndermemişler. Telefonda ekran koruyucusu vardı onu çıkarmışlar. Herhangi bir şey ile de kapatmamışlar öylece kendi kutusuna koymuşlar. Ayrıyetten kargoya verirken özenle paketledim, Patpata sardım ve küçük bir koliye koydum. Bana gönderdikleri sadece telefonun kutusu. Herhangi bir şeye sarmamışlar , kargo poşetine koyup yollamışlar. Birde kutuyu açan teknisyen kutunun yanından bıçakla çizik atmış boydan boya. Öyle açmaya kalkmış kutuyu. Yukarı kaldırmayı düşünememiş herhalde. Yada patpatı açarken de yapmış olabilir bunu. Sonuç olarak işçilik hariç değişen parçaların bedeli 2000-2500 civarı. Şarj aleti içinde tekrar servise gönderip daha kötü bir durumda alma riski ve günlerce beklemeyi göze almıyorum. Alırız artık bir şarj aleti ve ekran koruyucu yapacak bir şey yok. Size tavsiyem garantiye gönderecekseniz kullandığınız şarj aletini göndermeyin ve yinede sağlam paketleyip gönderin. En azından servise giderken güvenli bir şekilde gider içiniz rahat olur. Gelirken de şansa kalmış artık.


    NOT 2: BDH nin müşteri hizmetlerine mail attım şarj aleti için , ilk gönderdikleri cevap servisimizde gönderilmeyen aksesuar bulunmamaktadır diye. Sonrasında tekrar mail attım, tüketici hakem heyetinin söylediği ile kamera kayıtlarının incelenmesini ve tarafıma da bu kayıtların ulaştırılması şeklinde. Akşamına hemen kargoya vermişler şarj aletimi. Paketlemeyi de öyle güzel yapmışlar ki, telefona göstermedikleri özeni şarj aletine göstermişler, özel bir kutuya koymuşlar.


    Samsung Galaxy A53 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 15 Mayıs 2024; 19:22:9 >




  • Benim 1 senede pil sağlığım %88 e düşmüştü oyun oynamıyorum ama nasıl olmuştu bilmiyorum. Servise götürdüğümde ücretsiz değiştirmişlerdi. Fakat telefon bana göre çok sorunlu ben hocam cidden illallah ettim artık. Sıfırladım, ayarlar çektim fakat yine kasmalar takılmalar oluyor. 120hz hiç ama hiç akıcı değil, çok ısınıyor telefon.

  • Pulheria P kullanıcısına yanıt

    Benim pilde 1 senede kötü duruma düştü ama rahatsız etmiyordu çok. yine iyi gidiyordu öyle idare ediyordum. Garantinin bitimine yaklaşmışken değiştirteyim dedim. malum pilleri 1000 lira civarında orjinali. Garantiye vermeden önce ısınma veya donma kasma gibi bir sorun yoktu bende gayet akıcı şekilde kullanıyordum. Garantiden sonra kasma veya takılma değilde bir tık fazla ısınıyor gibi geldi ama rahatsız edecek seviyede değil, belkide bana öyle geliyordur , kullandıkça görecez bakalım. Senin bu takılma,kasma ve ısınma sorunu garantiden önce varmıydı yoksa garantiye verdikten sonramı oluştu?

  • tolga.cn kullanıcısına yanıt

    Bende bu ısınma sorunu oldu olası hep vardı. Takılmadan kastığım, instagramda mesela yorumlarda olsun, anasayfada olsun, whatsapp olsun, aşağı ve yukarı kaydırdığım zaman telefon takıla takıla kayıyor h akıcı değil. 120hz de çok fazla oluyor. 60hz de de oluyor fakat 120hz de ki gibi çok değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulheria P kullanıcısına yanıt

    Hocam telefonu sıfırladıktan sonra yani telefon boş iken yapıyorsa sıkıntı. Benim telefonun yarısı dolu, bir sürü uygulamada yüklü ve 120hz de ama çok akıcı şuanda. Telefonun kendi menülerinde , ayarlarda kaydırırken vs yada arka plan geçişleri yaptığında herhangi bir takılma varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 10 Mayıs 2024; 11:26:12 >
  • Hayır ayarlarda mesela kaydırırken akıcılıkta bir sıkıntı yok ya da ana sayfadayken ama uygulamalarda bir çoğunda çok fazla oluyor. Bazılarında hiç olmuyor işin garip kısmı. Aslında dediğim şöyle anlarsınız Twitter uygulamasını kullanmıyorsanız eğer indirdin girin ve anasayfayı aşağı kaydırın bırakın kaysın nasıl takılarak akıcı kaymadığını görüceksiniz. Bu twitterde genel sorun ama benim telefon hep genellikle uygulamalarda öyle yapıyor işte. 5 kere servise götürdüm hiçbirşey değişmedi sıfırlayıp elime hep geri verdiler.

  • Pulheria P kullanıcısına yanıt

    Hocam o takılma değil. Aşşağı kaydırdıkça gönderileri yükleniyor. o her cihazda olurki. Gönderiler yüklendikçe sorunsuz kayar. Yüklenmeyen gönderileri tabiki beklicek cihaz. Birde internet hızıda önemli sonraki gönderilerin yüklenmesinde.Atıyorum tek kaydırmada 3 gönderi yükleniyor. O gönderilere baktıktan sonra tekrar kaydırınca kısa bir loading oluyor ve tekrar 3 gönderi yükleniyor ekrana.Yani sizin bahsettiğinizden bunu anladım eğer sorun dediğiniz şey bu ise.

  • Redmi note 13 pro vs A53 ü aynı teste soktum karşılaştırdım Redmi yağ gibi kayarken benimki kaymıyordu açıkcası. Hani yüklenmeden ziyade internet hızı falan geçtim onları gerçekten bir sorun var yani. Bazı uygulamalarda yüklendikten sonrada takılma yapıyor mesela. Birde sizde şey oluyor mu hocam menü ekran geçişlerinde 60hz gibi olmalar. Ekran bianda 60hz oluyor sonra 120hz oluyor kasarak geçiş yapıyor yani.

  • Pulheria P kullanıcısına yanıt

    Yok hocam valla şükür ki kasma takılma yönünde hiç bir sorunum yok. Yağ gibi akıyor bende hem uygulamalarda hem de telefonun arayüzün de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 12 Mayıs 2024; 11:38:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.