Şimdi Ara

Samsung, 18 yıldır küresel TV pazarının lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, 18 yıldır küresel TV pazarının lideri
    Samsung, 18 yıldır dünyanın en büyük TV markası olma başarısını sürdürüyor. 2006 yılında TV segmentinde pazar lideri olan şirket, o günden bu yana birinciliği kaptırmadı. Samsung’un LCD TV’lerden üst seviye Micro LED TV’lere her bütçeye uygun televizyonu bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Android 15 (One UI 7) alması muhtemel Samsung telefonlar



    18 yıldır üst üste küresel TV pazarının lideri



    Pazar araştırma firması Omdia’nın son raporuna göre Samsung, 2023 yılında küresel TV pazarında %30,1 pazar payına sahip oldu. Şirket, 2023 yılında 8,31 milyon QLED ve Neo QLED TV sattı. Bu segmentte 2017 yılından bu yana da 44 milyon satış gerçekleştirdi.



    Samsung, ultra premium TV segmentinde de (2.500 $ veya daha yüksek fiyatlı ve 75 inç veya daha büyük boyutlu TV modellerini kapsıyor) birinciliğini korudu. Marka, 2023 yılı rakamlarına göre ultra premium TV segmentinde %60,5 pazar payı sahibi. Bu, 2022'deki pazar payından (%48,3) %12,2 daha yüksek.



    Samsung, 2022’deki ilk modelden bu yana bir milyonun üzerinde OLED TV satışı gerçekleştirerek %22,7 pazar payı elde etti. Şirket, önceki yıllara göre ekran boyutu olarak daha fazla seçenek sunduğundan OLED TV satışlarının bu yıl artmasını bekliyor. Samsung Electronic Görsel Ekran Bölümü Başkanı Yong Seok-woo, tüketicilerin güveninin bunu mümkün kıldığını söylüyor ve gelecekte daha fazla yenilik sunacaklarının sözünü verdi.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-world-biggest-tv-brand-18-years/







  • Ee diğer şirketler nerede? Yoksa reklam içerik mi

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    sadece algı ürün gamı 75'' ve üzeri satışları kapsıyor diğer inçlerde lider falan değil tam aksine insanlar artık uzak duruyor eski samsung değil artık 5 yıldan daha eski tvlerini alanlar memnun ama yeni model alanlarda dünya genelinde ciddi bir şikayet var yakın zamanda bende tv aldım almadan önce ciddi bir ruh hastası olduğum için dünya geneli araştırma yapıp öyle ürün aldım ve bu samsung olmadı ki araştırmadan önce ilk samsung tercih etmeyi düşünüyordum 😂 o eski halinden eser kalmamış şimdi samsung 😋

  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Ne aldın sorması ayıp? Böyle araştırmacı delilere de ihtiyaç var yoksa mahkeme mahkeme gezip o şekil deliriyoruz.

  • paco_ct kullanıcısına yanıt

    Araştırmanı ve sonuçları paylaşır mısın Samsung, 18 yıldır küresel TV pazarının lideri 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alınmasına sıcak bakmıyorum Samsung'un.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    🤣🙈 evet bir çok insan sorun yaşıyor bende bu sorunu yaşamamak için her alacağım ürünü marka model ayıt etmeksizin araştırmayı genel şikayetlerini olumlu yönlerini araştırarak alıyorum, bizler için yeni bir marka olmasına rağmen amerika ve avrupada lider konumda olan TCL markasının 65C845 ürününü tercih ettim ve hiç pişman değilim görüntü ses çok başarılı 2000 nit parlaklık 2.1 dahili ses sistemi ve bir sürü ek özellik çok başarılı kesinlikle (Türkiye de yaşamıyorum yurt dışındayım ürün avrupa versiyonu) ve 5 yıl sigortalı garantili aldım TCL için şunu söylemeliyim her parçasını kendi üreten panel geliştiricisi bir firma ve yakın gelecekte samsung tarafının fabrikalarının bir kısmını da satın aldı. Bir tavsiye vermem gerekirse dikkat etmeniz gereken hangi marka olursa olsun dubai ve çevresi için üretilmemiş olmasına dikkat edin Türk satıcılarda bu çok ciddi bir şekilde revaçta örnek Bosch markada siyah bir su sebili var alttan damacanalı çok güzel gözüküyor ama bosch yurt dışı modellere baktığınızda öyle bir model yok görsel arattığınızda dubai tarafı için üretilmiş farklı bir markanın ürünü olduğunu görebiliyorsunuz. genellikle bu bölgelerde ürün arızalınca tamiri yok atıp yenisini alma var sanırım firmalarda bunun bilincinde olduğu için o bölgeler için daha düşük kalite ürünleri süsleyip satma girişimi var bundan dolayıda kısa ömürlü oluyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 20 Şubat 2024; 02:53:48 >




  • kreat kullanıcısına yanıt
    yukarıda biraz açıklamaya çalıştım yine de yardımımın dokunacağı bişey olursa cevaplamaya çalışırım 😊

  • paco_ct kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler. Tcl radarıma girdi sayende.

  • paco_ct kullanıcısına yanıt

    bende sony falan yazacaksınız sandım :)

  • ek olarak tüm parçaları kendi üretmiyor sadece panelleri kendi üretiyor ama mesela gidip üst modellerinde örnek 9 seri güvenip kendi panelini kullanmıyor auo dan alıyor ayrıca samsungun nesini aldı mesela kaynak gösterirmisiniz? yurtdışındada lider falan değil sadece f/p markası olduğu için satıyor kalite performans olarak kimse sony samsung modellerin yanına koymuyor tüm yabancı inceleme sitelerine bakmaknız yeterli bunu görmeniz için yani herkese malı kıymetlidirde sizinki biraz fanatikliğe dönmüş sanki :)

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Peki sen ne önerirsin Samsung ve Sony dışında. Özellikle de bazı Philips'lerin Vestel anakartı kullandığı bu coğrafyada...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 20 Şubat 2024; 15:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony, lg falan geçemediyse bi buy kadar daha gideri var gibi bu gidişle

  • ben hep sony diye biliyordum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.